Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1010042 puta)
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson Т280i
19. 07. 2010
PRESS
I Zvezda bi Mrđu, ali ja ga ne dam!
Ratko Butorović, predsednik Vojvodine: Pored Partizana, i crveno-beli bi hteli našeg napadača, čak mu nude i veću platu, ali ne postoji ni promil šanse da ga pustim u Beograd! Ma, nek me smene, oteraju, ne dam i tačka!!!  Smile

Može samo u inostranstvo... Dragan Mrđa

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović tvrdi da ne postoji ni promil šansi da napadač tog kluba, reprezentativac Srbije Dragan Mrđa, u letnjem prelaznom roku pojača redove Partizana! Iako se sve glasnije spekuliše da je transfer brzonogog špica na crno-belu stranu Topčiderskog brda već gotova stvar, Butorović glasno poručuje da se to neće desiti dok se on nalazi na čelu novosadskog superligaša.

U razgovoru za Press, prvi čovek novosadskog kluba je otkrio da je pored Partizana za usluge Dragana Mrđe ozbiljno zainteresovana i Crvena zvezda, te da najboljem strelcu prošlogodišnjeg šampionata nudi znatno povoljnije finansijske uslove. On je dodao da izuzetno poštuje beogradske velikane, ali da će nekadašnji đak omladinske škole Crvene zvezde karijeru nastaviti u inostranstvu, pošto ima nekoliko opipljivih ponuda.
- Novinari me zovu ceo dan, ne znam zašto sam im samo zanimljiv. Možda je, ipak, to i dobro, jer želim da stavim veliku tačku na priču o mogućem prelasku Dragana Mrđe u Partizan. Rekao sam već, a sad ponavljam: dok sam ja predsednik Vojvodine ne postoji ni teoretska šansa da se to desi. Mogu da me smene, da me oteraju i da rade ono što hoće, ali dok sam ja na čelu kluba, Vojvodina neće da bude filijala Partizana i Crvene zvezde. I još jedna mnogo bitna stvar: tokom ovih dana, dok se pisalo o odlasku Mrđe u Partizan, nisam se čuo ni video sa predstavnicima crno-belih - podvukao je Ratko Butorović.
Prvi čovek Vojvodine je dodao da se prethodnih dana Dragan Mrđa ponašao profesionalno i redovno ga obaveštavao o kontaktima sa zainteresovanim klubovima. On je otkrio da se Mrđa pored čelnika Partizana, susreo i sa predstavnicima Crvene zvezde koji su mu za srpske prilike ponudili sjajnu godišnju platu.
- Mrđa me je kao predsednika Vojvodine obavestio da je imao sastanak sa čelnicima Partizana. Ne branimo igračima da to rade, naprotiv... Takođe, vrlo brzo mi je saopštio da je dobio poziv iz Crvene zvezde. Prema njegovim rečima Zvezda mu je ponudila veću platu, ali treba li da ponavljam da on neće pojačati redove beogradskih velikana? Nekad smo bili njihova filijala, ali sada to nije slučaj. Nećemo da pojačavamo direktne konkurente za visok plasman.

On nije želeo da otkriva karte, ali je napomenuo da se Dragan Mrđa posle sjajne prošle sezone i učešća na Mundijalu nalazi na izlaznim vratima Vojvodine.
- Moram da naglasim da izuzetno poštujem Crvenu zvezdu i Partizan. Reč je o velikim klubovima, ali isto tako i Vojvodina je veliki klub. Našim igračima treba da bude čast što su članovi Vojvodine. Nismo pravili smetnje onima koji su imali konkretne ponude iz inostranstva. Tako je i sa Mrđom, ili će otići preko granice, ili će ostati sa Vojvodinom. Istina je samo da smo u završnim pregovorima sa jednim klubom. Reč je o vrlo ozbiljnom interesovanju, uskoro će sve biti poznato - jasan je Butorović.

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/126041/I+Zvezda+bi+Mr%C4%91u,+ali+ja+ga+ne+dam!.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Dok je bio u Zvezdi trebali su da ga cuvaju a oni ga dali .. e sad ga covek neda Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
HTC Sensation
                                  Dostanić zna tim, jedina dilema Savio ili Bogdanović?

Trener Zvezde i ne krije da se iskristalisala prva postava, da uglavnom zna koji će igrači nastupiti protiv Slovana. Traži se partner za Milovanovića.
Zvezda crvenazvezdafk.comNema velikih pomeranja, to je ekipa za koju se pretpostavljalo da bi mogla da bude startna. Doduše, ima još nepoznanica, recimo ako ode Ninkov, ali tu bi trebalo da uskoči Mikić.

Dostanić je veoma zadovoljan, za razliku od prošle godine zaoštrena je konkurencija, i ekipa više ne zavisi od jednog igrača.

To drugim rečima znači da će veći broj fudbalera izneti teret igranja na više frontova, da će biti primenjen u nekim mečevima, sistem rotacije, ali i i da se "prvi među jednakima" znaju.

ZvezdaNa golu je neprikosnoven Stamenković, poslednja linija pretrpeće samo jednu izmenu u odnosu na prošlu sezonu, Ninkovu, Đorđeviću i Vilotiću će se priključiti Tošić.

U veznom redu sigurni su Milovanović, Koroman i Kadu koji će igrati po bokovima, a dilema je oko zadnjeg veznog igrača. Bogdanović, Savio, Isah...konkurišu za jedno mesto.

U napadu, ako ne stigne neko zvučno pojačanje, Jevtić i Perović imaju prednost, ali se nameće odlični Trifunović. Takođe, treba očekivati da šansu dobija i Vešović, koji je dosta pokazao na pripremama.

Sportske

E do kurca ako je ovo jedina dilema...
Ovo je nazalost jos jedan pokazatelj pod kolikim pritiskom treneri rade,verujem da bi mozda on igrao i mnogo ofanzivnije i dao sansu mladjim igracima,ali jebiga kad ima ultimatuma koliko hoces...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson Т280i
Dok je bio u Zvezdi trebali su da ga cuvaju a oni ga dali .. e sad ga covek neda Smiley
Сад Аџа а.к.а. Покер Фејс да је паметан па да  позове Бату Кан - Кана  на једну партијицу у Мрђу, да га намами на свој терен  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Bogdanović, Savio, Isah...konkurišu za jedno mesto.

Ovo ne valja  Smile ... ovako dobri igraci a da se ne moze naci mesta za njih ..  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
HTC Sensation
Citat

Ovo ne valja  Smile ... ovako dobri igraci a da se ne moze naci mesta za njih ..  Smile

Ironicno,jel da?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat

Ironicno,jel da?  Smile

veoma ... uh .. nadam se da se nece ponoviti opet isto  Smile Smile Smile Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Сад Аџа а.к.а. Покер Фејс да је паметан па да  позове Бату Кан - Кана  на једну партијицу у Мрђу, да га намами на свој терен  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson Т280i
Да га одради онако како он најбоље зна  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC ...
Pazi 'vamo... bogdanovica neko gura u tim ili da bi se prodao (ali ko ce njega da kupi) ili se dostanicu svidja kako igra guma  Smile( ne zvuci ludo jel da)... mozda je on ranije odigrao par dobrih utakmica ali ono sto sam ja video na pripremama on definitivno nije za 1 tim... ostaju isah ili savio... pa tu jeste dilema mada a iako imam simpatije prema isahu prednost ovog puta dajem saviu.... sto se napada tice stvarno cu biti razocaran ako mali vesovic ne bude igrao a skim u paru bas me zabole, ali taj decko definitivno zasluzuje da igra...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.