Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 191917 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
jebo te muslin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Jebo on Kokezu pa vi kako hocete jbg. Ko god da je pricao da je Muslin bezveze to je ok, ali da se nada da ce doci bolji to je uzaludno. A Muslin ispada sranje, tako da...

A ti si fredi bas poodavno otisao iz Srbije kad ne znas da je onaj Obradovic zamenik, lik je u reprezentaciji jos pre svetskog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Muslin bi recimo mogao da pronadje neki angažman, pošto evo ima skoro već godina kako je el magiko bez posla, prosto neverovatno da taj sistem niko nije primetio.

Muslin ima 65 godina. On vec par godina planira penziju. Nece sigurno da prihvata bilo sta. Ovo sa reprezentacijom mu je neka vrsta krune karijere i mozda se vise nece ni baviti trenerskim poslom, osim u slucaju neke odlicne ponude. On je dovoljno uradio i zaradio u karijeri i uopste nema potrebu da radi bilo sta, vec samo ono sto mu odgovara.

Muslin je trebao da postane selektor Bosne ili Slovenije, pa zatim Iraka i na kraju Levskog, čovek bio u pregovorima, tako da ima očiglednu želju da radi.

Ono što mene čudi je kako je moguće da dobar trener kako vi tvrdite ne može da nadje angažman godinu dana.

Što se tiče dostignuća piše da čovek ima 8 trofeja, od tih 8 pet sa Zvezdom,dva sa Levskim i jedan Kazablanka, dakle tri tima, a vodjeno 18 timova.

Mislim nemam ništa protiv nego ta priča, Kokeza, korupcija, SNS, Krstajić, sve ok, al jel ti likovi vode svetski fudbal pa ti smetaju da se iskažeš?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Jebo on Kokezu pa vi kako hocete jbg. Ko god da je pricao da je Muslin bezveze to je ok, ali da se nada da ce doci bolji to je uzaludno. A Muslin ispada sranje, tako da...

A ti si fredi bas poodavno otisao iz Srbije kad ne znas da je onaj Obradovic zamenik, lik je u reprezentaciji jos pre svetskog.

de sam znao od kad sam otisao ne citam zurnal,a i kad sam bio nisam citao tekstove o reprezatativnom fudbalu pa su me uzasno nervirale prvenstvene pauze, a plus ne znam ni igrace sve,a kamoli trenere em me samo Zvezda interesuje em i dalje igram menadzer 12.

do sad nam fadilj menaderiso repku od sad stojadinovic nekako mi se cini da fadilj ima bolje igrace
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Spominjace FSS Radomira Antica godinama
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
e jebo te antic i mister i radomir da ne moraju sva trojica da se svadjaju koji ce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
e jebo te antic i mister i radomir da ne moraju sva trojica da se svadjaju koji ce

ja sam jedino sa njim na celu cuo da igraci postuju trenera ... pa ti vidi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=08&dd=22&nav_id=1433793

Citat
Milan Obradović, pomoćnik Mladena Krstajića, tvrdi da je tokom Svetskog prvenstva poznati menadžer Fali Ramadani pokušavao da “preuzme brigu” o igračima Srbije.

Iiii toliko od pracenja repke.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Krstajic ima da sroza repku gore nego Miha .. kad se samo setim pevanja himne i diktature Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Pa jel uspeo da se pobrine za reprezentativce?

Ludi Miha je na kraju cak povezao neke konce i mozda cak ne bismo bili losi da je ostao, ali ja bih mu opet dao nogu u dupe posle Zagreba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.