Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1158366 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
igraju kao tim,a nasi splavare kao tim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ljudi u Petkovićevom mandatu imaju pet poraza u takmičarskim mečevima od toga 2 na samom startu mandata 2014, od tada poraz od Engleza u revanšu u kvalama, ispadanje od Poljaka na EURO u produžecima gde su mogli i oni do pobede i poraz u revanšu u Lisabonu za prvo mesto i to bi bilo to. Četiri godine je ovaj tim sa selektorom zajedno. Sam Petković na konferenciji posle meča kaže da je najveći napredak napravljen u tom što bi pre par godina ovakav "ničiji" meč izgubili, u petak su uspeli da ga prelome.

Gde igraju Meksikanci, PSV, Standard, Sosijedad, Galaksi, Porto, Ajntraht i slični fudbalski velikani, ali to je ti koji 4 godine gura zajedno.

Bleki i Karleuša se nikad nisu sreli ni u gradu, a kamoli na treningu ili utakmici, to nam je štoperski par. Desne bekove nam pokrali Crnofgorci, Sergej zbog nečijeg hira prve mečeve za repku igra tek na prvenstvu. Mi odlično izgledamo s obzirom na okolnosti.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
А брате немој да причаш те приче нов је тим ово оно... Има ту истине, али има и истине да је већина играча прошла квалификације. С друге стране, нама је увек нов тим, свако мало мењамо селектора и тај нови селектор направи нов тим и боли га уво. А и да не направи ту су менаџери који из меча у меч могу да утичу како ће тим изгледати. Код нас је вечито тим променљив тако да јбг. Нови селектор пред светско - нов и тим. Ако ће нама светско служити за уигравање, онда не требамо ни да га играмо. И ево опет, после светског вероватно ће у пензију Бане, Стојковић и Коларов, и ето већ 3 играча неће играти на јесен, и опет ће бити нов је тим нов је тим. А биће исто тако врло вероватно нов и селектор. Тако да јесте, сабери одузми требало би да се шутирамо у дупе што уопште учествујемо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ja sam i pre prvenstva pricao da od njih ne ocekujem nista. Nisam se cak nesto preterano potresao ni posle poraza od Svajcaraca. Uopste domaci fudbal me ic ne zanima. Dani kada sam se lozio na reprezentaciju, na Partizan su odavno prosli.

Tako da kao covek mogu lepo da gledam i navijam da pobede Brazil Smile

Prodju dalje, super, ne prodju, jbg i to je to.

onaj osecaj kad se pravis kao da ti nije stalo  Smile

Pa dobro, jeste mi stalo, malo Smile

Meni je bilo gotivno sto smo izvukli Brazil. Igras protiv Brazila na svetskom, pa bolje ne moze. Zamisli da smo u grupi sa Islandom, Juznom Korejom i Poljskoj recimo. I tu ispadnes, em si ispao em si igrao sa nekim kretenima Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ljudi u Petkovićevom mandatu imaju pet poraza u takmičarskim mečevima od toga 2 na samom startu mandata 2014, od tada poraz od Engleza u revanšu u kvalama, ispadanje od Poljaka na EURO u produžecima gde su mogli i oni do pobede i poraz u revanšu u Lisabonu za prvo mesto i to bi bilo to. Četiri godine je ovaj tim sa selektorom zajedno. Sam Petković na konferenciji posle meča kaže da je najveći napredak napravljen u tom što bi pre par godina ovakav "ničiji" meč izgubili, u petak su uspeli da ga prelome.
Gde igraju Meksikanci, PSV, Standard, Sosijedad, Galaksi, Porto, Ajntraht i slični fudbalski velikani, ali to je ti koji 4 godine gura zajedno.
Bleki i Karleuša se nikad nisu sreli ni u gradu, a kamoli na treningu ili utakmici, to nam je štoperski par. Desne bekove nam pokrali Crnofgorci, Sergej zbog nečijeg hira prve mečeve za repku igra tek na prvenstvu. Mi odlično izgledamo s obzirom na okolnosti.

Brate vidim i ti guras pricu kao i ostali ovde Smiley

Mislim ja razumem sta ti hoces da kazes, ali mislim da je to da kazem "Normalno" Smiley
Reprezentacija igra na 3/4 meseca po jednu ili dve utakmice i neuigranost je normalna stvar. A da ne pricam da uz to sastav nije uvek isti. Neko zasluzi poziv sad neko drugi put.

Dakle, nema tu stil igre ili neuigranost..jer svi "Pate" od tog problema. Fora je da selektor nadje tim koji je kompatibilan i profesionalan..odnosno tim koji moze da prevazidje taj problem.

Imamo i problem sa tim da neki igraci igraju na staru slavu. Ivanovic vec 3/4 godine igra uzasan fudbal i sl.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2018, 14:29:42 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
A imamo i reprezentacije koje neguju svoj nacin fudbala ili kojima su selektori na tom mestu bar dva ciklusa.

To znaci dosta isto

Mada kada gledam Engleze, nasi rezultati su zlato, kakvu oni ekipu imaju a kakvu mi.
Meksiko igra uvek lepo, ali Meksiko igra sa kurcima u kvalifikacijama i logicno da se kvalifikuju na svaki sampionat. I eto ti neophodan kontinuitet, koji je isto vazan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Nego, koliko Svajcarska treba da izgubi da bi nas bod odveo dalje ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Mi imamo gol razliku 0, oni +1. Znaci 2 razlike Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2018, 14:34:52 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Могу и 1 разлике, али онда да ми играмо са Бразилом нерешено тако да дамо 2 гола више него Швајцарска. Нпр. они пукну 1:0, ми играмо 2:2, или пукну 2:1 ми 3:3 итд...

Волео бих да шипци играју нерешено па да онда наши на челу са све Крстајићем гризу јаја што нису извукли бар онај бод.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
lepo reci gagi
ne pise se istorija svetskih prvenstava protiv svajcarske vec protiv brazila
ajd i mi jednom za promenu da napravimo pozitivno iznenadjenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.