Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1161906 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Imam neku rodbinu u Svajcarskoji ne mogu da vam opisem koliko jedva cekaju ovu utakmicu i koliko se nadaju pobedi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Imam neku rodbinu u Svajcarskoji ne mogu da vam opisem koliko jedva cekaju ovu utakmicu i koliko se nadaju pobedi.

Prijatelju, koliko ja znam da u CH i Austriji ima vise nasih nego u vecini Srbije ... mozda nisam dobro upucen
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
U CH ima vise siptara nego bilo gde u svetu. Kada sam bio pre dve godine kod nekih prijatelja, nisam mogao da verujem. Bukvalno imaju vec "svoje" kafice, restorane, klubove, cak neke krajeve grada, gde ljudi koji nisu Siptari tu ne zalaze bez preke potrebe. Bas pored same zgrade gde su ovi moji prijatelji ima neki, kako su mi oni rekli, siptarski kafic. Za razliku od drugih, ovde je skoro svako vece neka pucnjava, tuca, dolazi policija, kurve ulaze izlaze, droga se diluje. I kazu da su toliko mocni da im niko ne moze nista i da bez problema opstaju vec 20-ak godina. Ima i nasih u CH dosta, ali po srpskom obicaju nismo ni priblizno toliko povezani ni organizovani kao oni. A i ima nas po mojoj nekoj proceni mnogo manje od siptara.

Sto se Tadica tice, veliko korak nazad u karijeri i to za pare koje su "smesne" za danasnji evropski fudbal. U vremenu kada se za nejmara daje 220 miliona, kada se za Savica licitira 120-150 miliona i tako dalje, igrac koji je evropski kvalitet i to na poziciji koja ne moze da se "nauci" vec gde igrac mora da se rodi. Igrac koji je igrao i dokazao se najacoj ligi sveta. Po meni on je mogao skoro pa da bira gde ce dalje. I trebao je da izabere neku Spaniju gde se igra manje zahtevan fizicki fudbal, a gde bi njegova kreativnost i tehnika dosle do izrazaja jos vise. I mogao je da dobije sigurno 2x3 puta veci kes i da igra 10x ozbiljniju ligu i da se nada i nekim trofejima. Ovako, tamo ce da smrdi u Holandiji, mozda neki trofej domaci da osvoji i da zavrsi karijeru kao anonimus koga ce svi da zaborave za godinu dana. Bas mnogo glup potez je povukao... I bas mi je za njega zao jer sam od njega ocekivao jos mnogo toga u karijeri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Savet za danas

"Nemojte danas da čitate novine jer su svi tekstovi o tome kako majori novinari poručuju našim fudbalerima da su izbrisani iz brojnog stanja i da ne brinu za svoje živote, jer oni više ne postoje."

A neki verovatno neće ni gledati večeras jer im je tim valjda juče igrao, šta znam :

Bojan Djuric
‏ @BojanDjuric78

Ceo kafić je skočio, usred Beograda.
To je najbolje u ovoj zemlji #ArgCro
« Poslednja izmena: 22. Jun 2018, 10:45:10 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
 Smile

Скочили смо и код мене, јебавали све живо ћелавом коњу Вилију.  Smile

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ajd ramose.. Ucis ljude kako da zive
:-)

Ne mrzimo se mi ko brazil i argentina, ne daj boze
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
mob
Apple iPhone 7
ne gubimo danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
U 99 % slučajeva ti "navijam za sve komšije" su ljudi koji slabo prate sport ili su ono liberali tipa mir u svetu, on voli i hrvatsku i albaniju i migrante i tropske šume i afrička plemena pogodjena ebolom, jedino što mu smeta su njegovi sunarodnici i sugradjani njih bi davio u gasnim komorama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.