Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1165273 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
mob
Apple iPhone 7
bolivija jebote... kakav reper..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Utakmica za podizanje samopuzdanja i nista vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Trebalo je 1643 dana da prodje da bi neko konačno stavio Sergeja na duplog pivota i bacio  u potpunu enigmu Slavoljuba Muslina kome i dalje nije jasno kako je to moguće da on ne igra na Dušanovoj poziciji.

Nakon meča, Sergej : Bitno mi je da igram, nebitno na kojoj sam poziciji

Muslin:

I što je najvažnije, kad izgubiš, kakva ste vi stoka dobio vas Badnjevac, kad dobiješ, vi ste bre najobičniji ološ šta se ložite dobili ste Badnjevac. Ljudi treba da ne čitaju ništa i igraju fudbal, a ovaj narod ko jebe, jer ionako pojma nemaju ni o čemu, o fudbalu ponajmanje.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Mitrovic na poslednjih 18 utakmica za Srbiju 14 golova. Odlicna statistika i za mnogo bolje napadace od njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
I što je najvažnije, kad izgubiš, kakva ste vi stoka dobio vas Badnjevac, kad dobiješ, vi ste bre najobičniji ološ šta se ložite dobili ste Badnjevac. Ljudi treba da ne čitaju ništa i igraju fudbal, a ovaj narod ko jebe, jer ionako pojma nemaju ni o čemu, o fudbalu ponajmanje.

Boli me bas kurac sto smo dobili budjavu Boliviju, to ne govori nista. Ko me jebe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Utakmica za podizanje samopuzdanja i nista vise.

Управо. Драго ми због победе нормално, али видећемо оно право идуће недеље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
Jel smo smanjili kvotu za osvajanje SPa?  Smile

Nisam ocekivao ovako visoku pobedu, ali lepo. S obzirom da dajemo 1 ili ni jedan gol po mecu. Spavas li mirno Kosta Riko?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
браво крле браво момци  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Ova tekma je vec bila dosta bolja od prethodne  Smile

Srecno momci na SP  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat

Boli me bas kurac sto smo dobili budjavu Boliviju, to ne govori nista. Ko me jebe Smile
Smile

Konstatacija dana po internetima mi je da smo juče igrali "istu formaciju" kao protiv Maroka, kao i da "gušimo" Sergeja defanzivnim zadacima, o pozicijama i recimo zašto Luka nije igrao umesto Filipa i sličnim biserima je izlišno govoriti.

Jedina reprezentacija koja može ujutru da odigra prvi meč prvenstva i da se sve zna je Brazil, ovo ostalo kao i Srbija prolazi kroz odmaranje preforsiranih igrača, traženje i igre i taktike i pozicija. To smo videli i sa Švajcarskom u ovim mečevima protiv Španije i Japana kao i kod Kostarike u ovom meču sa Englezima gde su oni kao nešto pokušali da se maskiraju sa 3-4-3 bez Ruiza, a Englezi ih ustvari isprobijali kao švajcarski sir, ali ljudi samo pogledaju Srbiju i onda kao ju strašno najgori smo. Čile ( C tim Čilea kako stručnjaci ovde vole da kažu) odigra dva dana posle nas 2:2 u Poznanju sa ful Poljskom pred punim tribinama. Pre toga s Rumunijom 3:2 celu utakmicu ljudi sa igračem manje i naprave niz šansi,.Šta ćemo s tim? Ovde odmah dan žalosti kao da smo mi Španija majku ti,a vodi nas amater, ovaj manijak pre nije zvao Sergeja čovek logično neuigran s timom, takodje i Adem i Andrija menjala se formacija, ogromni problemi u odbrani ispali Nikola i Matija, sad su tu Karleuša, Bleki i Bane, nemamo desnog, ljudi misle da se uparivanje štopera i presing uče za 5 utakmica, ne ide to tako rodjaci. Klopa da im dovedeš ne bi usavršio presing sa njima za 5 prijateljskih, a kamoli Krstajić.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.