Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 950 951 953 954 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1168957 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Pa realno... Znaci ogadili su mi plasman do te granice da maltene zelim da prodjemo sto gore da pitam i sta sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
kazem krivo mi je sto su ga smenili kolko puta treba da ponovim i ako je zasluzio jos posle prijateljskih pre dve godine
« Poslednja izmena: 01. Nov 2017, 14:02:41 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ma boli me kurac, nisu mi ogadili nista. Ja savrseno znam gde zivim i kakav nam je fudbal. Ako kojim slucajem umuvam neku lovi pa odem u Rusiju da ih gledam, meni super. Ko god igrao, selektovao ili sta god se jebeno desilo sa reprezentacijom.

Gledacu nas, Meksiko, i sve ostalo do poslednje tekme. Kad god budem slobodan. A kad se prvenstvo zavrsi, mozak se vraca redovnim aktivnostima.

I to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Криво... А овамо Муслин ово Муслин оно. Довели пропаганду до те мере да осећаш да је тај Сергеј Роналдињо јбт... Па ја ћу сад од њега да очекујем доминацију на терену, значи толико је величан да је то немогуће, и сад верујем да је то толико вансеријски играч да плоди на терену. Народ је ретардиран, па сећам се шта је било кад Сале није звао Бобија прошле године, ау јебем ти сунце... Те он је сујетно говно, те он је педер који се јебе са Радуљицом (?!), те он је квази тренер, те он је ово, те он је оно... За легенду која је толико донела српској кошарци, па и као тренер донео 3 сребрне медаље, такве ствари да се говоре због једног ок играча... Па ово са Муслином је сасвим нормално, кад погледаш ту ситуацију.

А новинари су један од највећих људских отпада и они заслужују да горе у паклу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
kosarkasa imamo za tri reprezentacije fudbalera nemamo ni za mali fudbal al sale je spreman da svoju sujetu skloni u zapecak zarad rezultata reprezentacije sto je pokazao na ep ove godine ovo me je svoje dupe ispred reprezentacije pa molim lepo obicno zanjes onako kako si posejo
pizon gospodin covek za sva govna sto su vodila reprezentaciju od 2006 do sad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Novinari ne postoje vise. To sto danas zovemo novinarima je bagra koja jurca za senzacijom i tracevima.

Cast izuzecima, i tu bih naveo komentatore sa sport kluba recimo koji pisu tekstove za taj sajt.
Tipa Vladimir Novakovic. Ima svoj stav i integritet, slagao se ili ne. A zna nesto i o fudbalu.

Samo primer, nije jedini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Nemoj mi Novakovića juče me iznervirao sa tezom da Serdjo nema mesta u formaciji i da bi mu Matić bio ofanzivni vezni, a anker Ljuba Fejsa, ili ako bi igrao napred izgubio bi širinu, pa leptejebo gleda li on premijer ligu, gleda li šta igra Nemanja kod Kontea i Murinja, gleda li Poketina kad igra sa dve desetke napred...evo ne znam stvarno...

A što se tiče hajke, šta je bila hajka onaj tekst u Mocartu, to što mu godinu dana niko nije ni pominjao Sergeja, do unazad ova dva meseca kad je dečko eksplodirao?!

Evo onda tom logikom Novaković juče vrši hajku na Sergeja za račun Muslina onim kilometarskim tekstom.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citao sam i ja to Smile

Svejedno, ne mislim da vrsi hajku ili bilo sta slicno. Iz svog ugla razmislja o poziciji Sergeja u reprezentaciji, sto je ok.
Stvarno ga ne gledam kao novinara koji ce zarad necijeg interesa da objavljuje bilo sta. Meni dosta. Makar se i ne slagao sa doticnim.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2017, 14:41:07 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Šalim se ja naravno nego kažem zašto je hajka tekst gde ljudi sa milion informacija pišu o Sergeju. Ja to ne vidim kao hajku.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
"Игра сјајно, а нема места у репрезентацији!", "Где је Сергеј на списку?!", овакви и слични што наслови у новинама, што коментари на интернету чине пропаганду. Осима су новинари покушали да сјебу, па им је јебо кеву. Пенали га делили од полуфинала. Знам знам, сад ће одмах па није за поређење онда смо имали играче сад немамо никог а мешавина Пелеа и Марадоне нам не игра па не може то тако морао би да оде, а опет не би требало да оде јер је остварио пласман па мени је криво, па мени је драго бићемо задњи свеједно јако смо лоши... Море марш бре... Народ исти ко и савез, не зна шта хоће и који им је циљ.

После свега овога, желим све најгоре српском фудбалу Smile Све док се гамад не искорени, а то се никад неће десити. И ова клетва није резултат само овог инцидента, боли ме курац за Муслина заправо, већ је резултат свега што се дешава од ко зна када, целе ситуације у фудбалу и свему осталом. Што рече гробар, Душко Радовић је видео да је наш фудбал у курцу још пре 40 година, можеш мислити онда где је сад. И наравно, народ треба јебати. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 950 951 953 954 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.