Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 916 917 919 920 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1198473 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Treba da kaze "Jbg, nije mu pravi menadzer" i da zavrsi sa time, u ovoj bednoj drzavi niko im ne bi rec rekao zbog toga. Uz Matica i Tadica nas najbolji igrac a ne zasluzuje ni poziv da pokaze sta ume, a igra mu "vedeta" Rukavina i slicni. No dobro, od raznih Raci Petrovica je i taj Matic jedva dosao na red pa ce valjda i ovoga da se sete. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Koliko serete jbt. I sta, sad taj SMS sedi tako jadan pokunjen i nista? Pa jel moguce da ako je to tacno niko o tome ne sme da pise? Cak ni ovi tabloidi koji pisu da su reptilijanci krivi za los rod kukuruza? Sta je taj Muslin? Al Kapone? Eskobar? Niko ne sme da spomene nista, a ovaj samo gazi i otima milione, guzi igrace i ne znam sta sve ne radi, pocev od Zvezde, pa sve sada do reprezentacije?

Toliko mi je zao sto smo se plasirali kad vidim koliko kenjate. Jbt posle 7 godina se covek plasirao na veliko takmicenje i to kao prvi u grupi i opet strucnjaci znaju bolje. Trebao je lepo da ode u neki Krasnodar, da uzme vise kesa i da ga gledaju ko Boga. A ne da ga ovde razvlace razni strucnjaci koji u zivotu nisu loptu sutnuli.

Mi smo zasluzili nekog Kosanovica ili Stanojevica, pa da se borimo za pocasni bod u derbiju zacelja protiv Moldavije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Kakav bre muslin,jbt grupa nam je bila go kurac,mi smo igrali kao kurac...pa tacno da nije otisao na sp da batali trenersku karijeru odmah...nista se on meni ne svidja,sms je izmislio fudbal za ove slepce nase,ali jbg menadzeri
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
Ти се, дечко, не разумеш у фудбал.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
mob
Nokia 5800 express mus
Muslin, SMS, Ljajic, Mitrovic, Tosic itd. Covek bio prvi u grupi, popisao se po svim kriticarima - cinjenica. I ja bih voleo neke igrace da vidim, ali svi znamo to se nikada nece desiti. Jedino mesto da napusavamo, moze da se da podrska.

Nasima treba pustiti snimak Holandija - Svedska. Da se vidi kult reprezentacije sta je i kada ne ide (ocajni izbori trenera, igraca, maltene ista situacija kao kod nas). Ili prosle kvalifikacije za EP, poslednje kolo su bili bez sansi, sa Ceskom kuci, igla nema gde da padne.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ja se u fudbal razumem,samo ne volim takav fudbal da gledam,mozda on donosi rezultate,ali se meni ne svidja ono sto vidim
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
meni samo zao sto dejan rambo petkovic nije igrao na copi 98.
svaki brazilac mu nudi i zenu i cerku da je ovaj plodi a ne moze da igra za reprezentaciju.
eeeeee santracu, santracu... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
srbija ce najmanje jednu utakmicu igrati u kazanju...

gledajte zreb u decembru...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
srbija ce najmanje jednu utakmicu igrati u kazanju...

gledajte zreb u decembru...

Па то је катастрофа ако тако буде, да се игра у Владивостоку, тачно би нас тамо послали. Smile

Иначе Београд има само директан лет за Москву, а аерофлот све летове преко Москве.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Ja se u fudbal razumem,samo ne volim takav fudbal da gledam,mozda on donosi rezultate,ali se meni ne svidja ono sto vidim

Bez ljutnje, ali koga bole kara sta se tebi svidja? Ja zelim rezultate, a ne da uzivam u lepoti i da pusimo djoku...
Cinjenica je da covek ima rezultat i kraj price... To kakva je bila grupa je nebitno, jer je nas fudbal u takvoj situaciji da ni u jednoj grupi mi nismo favoriti...
Ja najvise volim selektore koji lepo izadju pred novinare i kazu, gospodo draga ja biram tim! Ni vi, ni navijaci, ni neki czbg, niko ne bira nego ja. Ako prodjemo grupu, znaci da sam dobro izabrao, pa makar mi Ronaldo ili Mesi neigrali i to je to. Ako ne prodjemo, imamo o cemu da razgovaramo. Muslin je gospodin prosao grupu, i mozete da ga povucete svi za kurac. Nema sta da se ikome pravda. Mozda bi bas sa tom SMS ispusili u kvalifikacijama, jer bi on umislio da je zvezda, pa bi guzio loptu itd... Ne kazem da bi tako bilo, ali moguce. I tada bi svako imao prava da pita, zasto je zvao ovog mongoloida, sjebo nam je igru itd... Ovako, macak, ne seres macak....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 916 917 919 920 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.