Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1198950 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Ako Raca Petrovic moze da odradi pola sto je Matic uradio samo na ovom videu ja evo gde sam...

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 
Istina, na preseke, ali to što Matić radi tamo može i recimo Raća Petrović.

Matic ce sine da ode za 15+ miliona iz Benfike a ti ga uporedjujes sa Racom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Asha 302
Ali opet taj Raca Petrovic igra u reprezentaciji..  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 
...ал опет Матић каријеру почео у Колубари  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Inače, gledao sam par puta Benfiku ove sezone. Istina, na preseke, ali to što Matić radi tamo može i recimo Raća Petrović. Benfika je klub kao kod nas Partizan ili Zvezda. Dakle, protivnik se povuće u svojih 20 metara a ovi imaju loptu. Matić igra onu ulogu u Benfiki ko što ima Lola u Partizanu. Dakle, uzmem loptu i prosledim onom koji ume. Znači, ništa puno korisnije od drveta kad šutneš i lopta ti se odbije u noge.

Na stranu zezanje sad...

Siniša ako ima imalo obraza podneće ostavku na kraju ovih kvalifikacija. Sledeći selektor (ja se najiskrenije nadam da će to da bude neki stranac, Nemac po mogućstvu, ili Đukić, mada on sigurno neće hteti opet da se jebava sa idiotima ovde) će lepo da zove Matića i da ga ubaci u 11, a ne da mu kaže - ti sine igraš za Benfiku, dođi da te ja proverim kakav si igrač u prijateljskoj protiv nekih kuraca u nekoj pizdoj materini, pa ću onda možda da te zovem ubuduće da mi sediš na klupi.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 18:16:02 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ne govorimo o ostavci. Selektorovo je da sastavlja tim, ma koliko se neko ne slagao sa time. Selektor neće da moli igrača koji je pre toga rekao da neće i ne želi da igra za državni tim. Poziv u nacionalni tim treba da ti bude obaveza, makar sedeo u 20. redu tribina. Mnogo se modernizovao fudbal. Mnogo. Ja da sam predsednik saveza, da igrač odbije samo jednom da igra za državni tim, svakom sledećem selektoru bi uslov za poso bio taj da tog nabeđenka ne zove. Ako hoćeš da budeš selektor, njega u startu precrtaj.

Ako Raca Petrovic moze da odradi pola sto je Matic uradio samo na ovom videu ja evo gde sam...

Stvarno sjajni potezi, nema šta. Fasciniran sam. Pogotovo ovim izbacivanjem lopte u aut.

Istina, na preseke, ali to što Matić radi tamo može i recimo Raća Petrović.

Matic ce sine da ode za 15+ miliona iz Benfike a ti ga uporedjujes sa Racom  Smile

Nek ode. I Goran Drulić otišo za 13 miliona. Krasić u Juve za 15, a Marković će da ode za recimo 8... a Marković bar duplo bolji igrač od Krasića. Loše ti je poređenje, nema to veze s vezom, sine.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 18:28:41 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ne govorimo o ostavci. Selektorovo je da sastavlja tim, ma koliko se neko ne slagao sa time. Selektor neće da moli igrača koji je pre toga rekao da neće i ne želi da igra za državni tim. Poziv u nacionalni tim treba da ti bude obaveza, makar sedeo u 20. redu tribina. Mnogo se modernizovao fudbal. Mnogo. Ja da sam predsednik saveza, da igrač odbije samo jednom da igra za državni tim, svakom sledećem selektoru bi uslov za poso bio taj da tog nabeđenka ne zove. Ako hoćeš da budeš selektor, njega u startu precrtaj.

Upravo zato što sastavlja tim kako on oće, ne treba i ne može da bude selektor. Mihajlović nema rezultate iza sebe da bi glumio neko ludilo i izigravao nekog principijelnog čoveka koji ne odustaje od svojih zamisli, a isto tako nije potkrepio rezultatima ni svoje odluke otkad je postao selektor. Ne valja ti Ljajić, ne valja ti Matić, Bane na klupi protiv Makedonije itd. Ok care, sve super, a de su rezultati? De je dokaz da si bio u pravu što si povukao te poteze i što si tripov'o neki kurčevi autoritet?

Sigurno bi se ti, ili bilo ko, odazvao pozivu reprezentacije, i to pozivu za prijateljsku utakmicu koja ničemu ne služi,  a pre toga si gledao kako kvalifikacione utakmice igraju neki ljudi koji teren nisu videli 5 puta u protekle 2 sezone. S druge strane, tebe navijači jednog velikog evropskog kluba proglašavaju za igrača godine. Ovaj drugi neće da peva himnu. Pola nemačke reprezentacije ne peva himnu, ali Levu nije palo na pamet da odstrani Ozila iz reprezentacije zbog toga. Siniši se može jebiga, jer je tako u mogućnosti.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ni ja Ljajića ne bih pozvo više u životu posle one njegove izjave.

I nije mi jasan prvi pasus nimalo. Se lek tor. Dakle, selektira. Ima pravo da selektira kako hoće, dok je selektor. On će na kraju otići bez rezultata i to je to. Nije on kriv što ga je ovaj postavio, mada sam siguran da je glavonja imao neku bolju soluciju od Siniše, al eto. Cigani su mahom tražili to.
I opet, nema nikakve veze ovaj slučaj sa tim što on vuče loše poteze. On je Matića svrstavao u reprezentaciju, dok se nabeđeni nije pobudnio i odlučio da pobegne. Sećam se samo koliko drvlja i kamenja je posipano na Kežmana i njegovu odluku, pa čak i na Lazovića. Ovaj je momak sad pametan, jelte. Svako ko odbije da igra za reprezentaciju iz bilo kog neopravdanog razloga, ne zaslužuje poziv makar bio i Zidan lično.

Sad je vojska profesionalizovana jebiga... al ako nećeš u reprezentaciju, mrš u vojsku pizda ti materina.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

Stvarno sjajni potezi, nema šta. Fasciniran sam. Pogotovo ovim izbacivanjem lopte u aut.

Cestitam ti, stvarno si ubo poentu videa. Od svih poteza tebi je akcenat samo to izbacivanje u aut.  Smile Smile

Inace, ako mislis da sve ovo moze i Raca Petrovic onda si stvarno nerealan u najmanju ruku...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ti snimci su obična varka jer i od Kodže možeš da napraviš igrača za Bajern.

Ja kao potez ne računam kad baci dva igrača i vrati loptu nazad.

Ne znam što sam sad postavio ovaj video.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 20:12:41 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.