Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1198922 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
Selektor Srbije ostaje pri stavu da Nemanja Matić neće igrati za reprezentaciju.

“On je rekao da neće da igra za Srbiju i takav mi nije potreban, pa da se zove Mesi, a ne Matić”, zaključuje Mihajlović za "Novosti".
Jes vala, bio pametan pa otisao odande gde ga ne cene i pokazao svojim igrama da vredi mnogo vise od onih koji moraju da igraju po necijem nalogu. Sta ce takav "Fudbalskoj reprezentaciji Srbije"?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia 300
Ovaj Mihajlović previše kenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
od standardnog reprezentativca Ivana Radovanovica, kome rapidno pada cena na transfermarketu, samo iz nase lige trenutno su skuplji:

Lazar Markovic, Darko Lazovic, Luka Milivojevic, Nenad Milijas, Srdjan Mijailovic, Nikola Ninkovic, Vuk Mitosevic, Predrag Luka, Sasa Markovic, Milos Jojic, Aleksandar Katai, Stojan Vranjes.....

I to su na spisku samo Srbi i igraci sredine terena inace bi spisak bio veci. Zasto i iz kojih pobuda Sinisa gura Radovanovica ostace nejasno, a igrac kao sto je Nemanja Matic nema mesta u reprezentaciji. Sramno vodjenje gosn selektora, zreo je za otkaz odavno, a da malo morala poseduje podneo bi sam ostavku.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Citat
zreo je za otkaz odavno

Da je bilo pameti taj ne bi ni dolazio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
http://www.mozzartsport.com/vesti/miha-nije-moj-problem-sto-matica-trazi-pola-evrope-a-nije-u-reprezentaciji

"On je otišao dobrovoljno, rekao je da ne želi da igra za reprezentaciju. Nisam ga ja oterao, sam je otišao. Dakle, ako hoće da se vrati treba da me pozove i kaže: 'Šefe, ja bih da igram za Srbiju'? Zar je to toliki problem? Da sam ga ja oterao zvao bih ga... Ja ne tražim od njega izvinjenje, samo spremnost da igra za reprezentaciju. U interesu nacionalnog tima je da postoje principi koji važe za sve bez obzira na ime i prezime. I oni treba da se poštuju", zaključio je Mihajlović.

http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-drzavni-je-interes-da-adem-ljajic-ponovo-bude-medju-orlovima
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 12:50:04 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Kolko god mislio da je Siniša idiot, kod ove stvari je u pravu. Matić je sam otišao usled neigranja, nešto slično kao Danko onomad.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Matić je otišao zbog Siniše. Znači, Siniša lepo podnese ostavku, Matić se vrati i završen pos'o.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Tacnije, otisao je jer taj isti Sinisa(verovatno sto zbog svoje lose procene a sto zbog "spoljnih faktora") gura neke na ustrb njega i pokazao na terenu da je bio u pravu. Tako da, nema sta on da zove i da prica kako zeli da igra vec da ovaj zove njega i kaze da je pogresio.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Asha 302
Ma dzabe bre, ne ume dobro da peva himnu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Matić je otišao zbog Siniše. Znači, Siniša lepo podnese ostavku, Matić se vrati i završen pos'o.

Na stranu zezanje sad... Siniša je 100% u pravu kod ovog slučaja. Nećeš da igraš za reprezentaciju? Ne moraš. Zašto da zove čoveka kad je rekao da ne želi da igra za reprezentaciju svoje zemlje? Jedino da ga Siniša zove svaki dan da ga pita jel promenio mišljenje, a verujem da je lakše da ovaj mali nabeđeni kaže da mu se najedared igra za državni tim (a ne igra mu se).

Inače, gledao sam par puta Benfiku ove sezone. Istina, na preseke, ali to što Matić radi tamo može i recimo Raća Petrović. Benfika je klub kao kod nas Partizan ili Zvezda. Dakle, protivnik se povuće u svojih 20 metara a ovi imaju loptu. Matić igra onu ulogu u Benfiki ko što ima Lola u Partizanu. Dakle, uzmem loptu i prosledim onom koji ume. Znači, ništa puno korisnije od drveta kad šutneš i lopta ti se odbije u noge.

Tako da, mislim da se većina vara da bi sa njim bilo bolje. Bilo bi potpuno isto. Đurđić Đurđić Đurđić Filip Filip Filip... i onda se ispostavi da Filip utara loptu temenom glave a ovaj drugi ne ulazi u šanse. Mi nemamo fudbalere, po stoti put. Jedini klasa fudbaler je Branislav Ivanović, a potencijal da to postane ima i Matija Nastasić.

Mi nemamo fudbalere.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 16:08:02 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.