Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1196301 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
To i ja kazem. Podmladjivanje reprezentacije je potpuna besmislica. Sta to uopste znaci. To se na ovaj nacin ne radi ni u klubu, a ne reprezentaciji. U klubu da ovako nesto uradi, smatralo bi se suvise radikalnim. U klubu bi mozda jos i dalo nekog rezultata na duze staze, jer ssu igraci svakodnevno zajedno, zive zajedno, igraju svakih par dana utakmicu i tako dalje, pa jos i da kazes da se mozda mogu uigrati ili tako nesto. Podmladjivati reprezentaciju i to na ovaj nacin je potpuno besmisleno. Oni ako odigraju 10-ak utakmica godisnje, trebalo bi da igraju sto godina da bi se uigrali na taj nacin na koji on zamislja. Pritom svi dolaze iz drugih liga, drugih sredina i svakom od njih ce pre svega bitiu glavi ono kako igra u klubu, a ne u reprezentaciji. I ako igra neku drugu ulogu u reprezentaciji, to je improvizacija i samo za tu utakmicu.

Za reprezentaciju treba da igraju najbolji, bilo da imju 19 ili 35 godina. Dakle najbolji igraci u najboljoj formi. Ovde da imamo Pantelica i Zigica, bili bi duplo ozbiljniji nego sto smo sada, a verujem da nas je njihov izostanak vec kostao dva boda, jer bi sa njma sigurno uvaljali neki gol Skotima. Dakle Miha ce nas dokrajciti, kao sto sam i rekao. Generalno sam protiv te ideje "mladih trenera". Nije trener igrac pa da ce da trci pa da li je mlad ili star. Trener sedi na klupi, nebitno je njegovo fizicko stanje i kondicija i treba da ima trenerskog iskustva, koje se stice godinama. Meni je smesno da postavljaju Mihu koji nema nikakvo iskustvo kao trener. Isto su uradili i sa Dejom svojevremeno i potrosili ga za sva vremena. On mora dobro da ispece zanat u nekom klubu, pa tek onda kada iza sebe ostavi neke rezultate u klubu da vodi reprezetnaciju. A ne ovako, malte ne iz kopacki na selektorsku poziciju.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2012, 16:22:48 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
realno deja je crnogorac nije on za trenera za predsednika vec i jeste tu nemora nista da radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N73
Zna li neko slucajno kako ide prodaja karata sa sutrasnji mec?Zapucao bih na slepo jer ovi preko neta mi debili nisu odgovorili a ne bih bas da izvisim za karte?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
u zurnalu pise odlicno sta got im to znacilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8348
Zastava Коралово
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.9
mob
Samsung S25 Ultra
Da li bi "orlovi" trebalo da igraju van Beograda?

Гласајте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
У Бањалуку да дођу па да вам објаснимо како се навија  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N73
Zna li neko koja od ovih agencija preko interneta prodaje karte za sutra,u jebenom FSS mi kazu da idem preko ovog itiket,ali ni oni ne odgovaraju?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
U Rumuniju didu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
У Бањалуку да дођу па да вам објаснимо како се навија  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Zna li neko koja od ovih agencija preko interneta prodaje karte za sutra,u jebenom FSS mi kazu da idem preko ovog itiket,ali ni oni ne odgovaraju?

Pa jel nece biti karata da se kupi na stadionu tamo ? Jel ima neko da prodaje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.