Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1191036 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Mateo Radovanovic na golu, nazad Ibrahim Arifovic, Emir Lotinac, Alexis N'Gambi i Zoltán Szabó, u sredini Emir Bihorac, Ronald Habi, Leo Lőrincz i Albert Nagy, i u spicu Sanibal Orahovac i Gabrijel Kordova Cleo...

na klupi - Marko Šimic, Ede Visinka, Kuzman Babeu, Tamás Takács, Ardian Gjokaj, Fatos Besim Beqiraj, Mirnes Sisic

u slucaju povrede, poziv ce dobiti neko od ovih momaka - Damir Čakar, Eli Babalj, Asen Nikolov

Trener - Robert Prosinečki
prvi pomocnik - Avram Grant
drugi pomocnik - Zlatomir Zagorchich

Ajmo Srbiiiiiiiiiii
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
И ја сам опет кренуо да реплицирам за Клеа.

Стварно сам дебил. Има да ставим ову тему на игнор и у курац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
@Бане Торес

Hoces da kazes da su fudbaleri ili selektor patriote? Hoces da kazes da ja nisam patriota ili da ne volim ovu jebenu Srbiju koja me nikad za ovih 25 godina nije nimalo usrecila ili mi ista omogucila sto nisam morao da platim? Hoces da kazes da ja koji imam platu 35k din. manje vredim od selektora koji ima 40k eura ili onog bivseg koji je imao 120k e? Hoces da kazes da imamo dobar napad? Hoces da kazes da si ti sovinista? Hoces da kazes da su nam svi politicari Srbi? Da nema crnogoraca ili muslimana ili madjara ili ko zna vec koga? Aj sad ti meni deckonjo sa Jamajke reci, sta si ti tacno zeleo da kazes???
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
GANGNAM STYLE Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung 
Mateo Radovanovic na golu, nazad Ibrahim Arifovic, Emir Lotinac, Alexis N'Gambi i Zoltán Szabó, u sredini Emir Bihorac, Ronald Habi, Leo Lőrincz i Albert Nagy, i u spicu Sanibal Orahovac i Gabrijel Kordova Cleo...

na klupi - Marko Šimic, Ede Visinka, Kuzman Babeu, Tamás Takács, Ardian Gjokaj, Fatos Besim Beqiraj, Mirnes Sisic

u slucaju povrede, poziv ce dobiti neko od ovih momaka - Damir Čakar, Eli Babalj, Asen Nikolov

Trener - Robert Prosinečki
prvi pomocnik - Avram Grant
drugi pomocnik - Zlatomir Zagorchich

Ajmo Srbiiiiiiiiiii

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
@Бане Торес

Hoces da kazes da su fudbaleri ili selektor patriote? Hoces da kazes da ja nisam patriota ili da ne volim ovu jebenu Srbiju koja me nikad za ovih 25 godina nije nimalo usrecila ili mi ista omogucila sto nisam morao da platim? Hoces da kazes da ja koji imam platu 35k din. manje vredim od selektora koji ima 40k eura ili onog bivseg koji je imao 120k e? Hoces da kazes da imamo dobar napad? Hoces da kazes da si ti sovinista? Hoces da kazes da su nam svi politicari Srbi? Da nema crnogoraca ili muslimana ili madjara ili ko zna vec koga? Aj sad ti meni deckonjo sa Jamajke reci, sta si ti tacno zeleo da kazes???

brate molim te nemoj da ides na patetiku, kukas sa platom od 35 soma dinara, moji regularni mesecni prihodi su 0 dinara, ne radim nigde, od 18. rodjendana ne dobijam novac od matorih, prezivljavam na foru i ne kukam kako tesko zivim i kako mi Srbija nista nije dala.

Nisam ni reko da je Mihajlovic patriota, cak kontra, slazem se sa tobom. Kad je Antic potpisao ugovor vredan milion evra, rekao sam da sve njegove patriotske price padaju u vodu i da je on obican placenik, iako dosta cenim to sto je uradio za reprezentaciju.

Za Sinisu ista prica, on da je mogao da nadje bolji ugovor ne bi postao trener Srbije. Takodje, da je patriota veliki kolko se busa u grudi, radio bi za simbolicnih 1000 evra, a ne bi imao toliku platu..... I tu se dakle slazemo.

Ali jebiga, ja volim da za Srbiju igraju Srbi, to je cela poenta moje price, ne volim da mi stranci igraju po reprezentaciji, ne radi me na ujedinjene nacije, ne volim taj moderan fazon i kraj.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Pitanje samo za Baneta. Kakav si stav imao kad ti je reprezentaciju vodio neki tamo Spanac Klemente???
I posto ocekujem odgovor da to nije ista situacija onda mi obrazlozi sta se tu toliko razlikuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Mozda deluje smesno, ali stvarno mi trener tu nije toliko bitan, koliko mi je bitno da su svi fudbaleri Srbi. Athletic Bilbao fazon  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.