Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1154301 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Ja sam u zivotu naucio da ne generalizujem stvari, jer kao sto se kaze u Dve cadjave dvocevke, "pretpostavka je majka svih zajeba". Moj prvi komsija sa jedne strane je Mile Kitic, koji ima bazen u stanu i sta ja znam kakve perverzije, a sa druge strane zivi covek koji zivi u zemunici, nema kanalizaciju, struju ni pod, vec umesto poda ima utabanu zemlju. I kakav sad standard imaju Beogradjani? Dobar ili los? Pri cemu je jos ovaj prvi dosao u Beograd sa kesom koji je zaradio ko zna gde, po nekim nedodjijama, a ovaj drugi je tu rodjen i po vasoj logici bi trebalo da je materijalno obezbedjen samo zato sto je rodjen u Beogradu.

U Beogradu je sve mnogo skuplje za pocetak, a standard pokazuje kupovnu moc, tako da i ako su plate u proseku vece, zivot je skuplji, tako da je sve to u nekom ukupnom skoru isto. Koliko u nekom Kragujevcu kosta start za taski po dnevnoj tarifi? U BG kosta 150 dinara i ne znam koliko jos po km. Koliko kosta pljeskavica u gradu, koliko kosta kafa u kaficu, pivo? Koliko kosta kvadrat stana? U BG na najgoroj lokaciji kosta preko 1000 eur i to sada u krizi, a u unutrasnosti za 1000 evra moze da se kupi citavo selo. Koliko decenija jedan Beogradjanin treba da radi da bi otplatio stan? Jos ako je uzeo kredit od banke, trebalo bi i da otplatu prenese na decu. Sve je mnooogo skuplje nego u unutrasnosti, tako da je standard u globalu isti, a vec sam rekao da on vise zavisi od sposobnosti pojedinca, nego od mesta na kome zivi. Znam dosta prebogatih ljudi iz unutrasnosti, a znam i jos vise teske bede po Beogradu, tako da je zakljucak da to nema veze.

I ne razumem sta se meni zalite za cene karata. Zalite se Toletu. On je stavio te cene.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 17:00:34 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
SonyEricsson xperia m2

Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S

Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 17:13:38 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia Lumia 920
Jeste sramota da iz grada od milion i po ili ne znam koliko stanovnika ne može da se skupi 10.000 ljudi da gleda reprezentaciju. Kakva god da je. Mada ima mnogo razloga zašto je to tako, ljudi su razočarani našim fudbalom, i klupskim i reprezentativnim, pa na taj način pokazuju svoj revolt, još kad se na to doda cena karte.... međutim ljudi iz unutrašnjosti su željni takvih utakmica, pa je malo drugačije. Kad bi se svaka igrala u Novom Sadu brzo bi se i tamo zasitili ljudi, možda, ne znam.

Ali kako je tako je, prosto, samo Beograd, Niš i Novi Sad dolaze u obzir za odigravanje utakmica zbog blizine aerodroma, koliko ja znam, a možda se varam.
Kad bude završen Skadar na Bojani biće još jedna opcija sem Novog Sada, a siguran sam da će to da bude najbolje rešenje za jedno trećinu utakmica kvalifikacija, iz razloga o kojem sam pričao, željni su ljudi fudbala i napuniće stadion i sa Lihtenštajnom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
kakve veze ima cena taksija,ako ti je skupo kupi selo za 1000 evra pa se tamo preseli  Smile
cene u kaficima su iste,pljeskavica isto kosta,burek isto kosta,cena goriva ista subvecionisano grejanje isto pardon nije jer toga ima samo u bg zato neseri mozda nezivimo ali navratimo do bg
cene stanova sama logika veci grad,vise mogucnosti za zaradu itd,itd...
najosnovinje u celoj Srbiji isto kosta e sad sto bi ti da sedis u kaficu gde izlaze silikonjare i da budes baja to je tvoj izbor,a i to je svuda isto
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 17:16:12 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
ljudi su razočarani našim fudbalom, i klupskim i reprezentativnim, pa na taj način pokazuju svoj revolt, još kad se na to doda cena karte.... međutim ljudi iz unutrašnjosti su željni takvih utakmica, pa je malo drugačije. Kad bi se svaka igrala u Novom Sadu brzo bi se i tamo zasitili ljudi, možda, ne znam.

Ovo je poenta cele price, koju neki razumeju, neki ne.

kakve veze ima cena taksija,ako ti je skupo kupi selo za 1000 evra pa se tamo preseli  Smile
cene u kaficima su iste,pljeskavica isto kosta,burek isto kosta,cena goriva ista subvecionisano grejanje isto pardon nije jer toga ima samo u bg zato neseri mozda nezivimo ali navratimo do bg
cene stanova sama logika veci grad,vise mogucnosti za zaradu itd,itd...
najosnovinje u celoj Srbiji isto kosta e sad sto bi ti da sedis u kaficu gde izlaze silikonjare i da budes baja to je tvoj izbor,a i to je svuda isto

Ajde fredi odjebi malo. Ako ne umes da diskutujes normalno leci frustracije negde drugo. Ne umes negaciju da pises a delis nekome lekcije kako zivi. Ako si isfrustriran svojim zivotom, nemoj da lecis frustracije na meni. Uostalom u Beogradu imas 2% BEogradjana. Ako mislis da je tako ovde sve slatko i lepo i med i mleko, lepo dodji ovde, kupi garsonjeru za 40 000 evra 50 km od centra i onda ostvari sebe kao licnost. Nemoj da lecis svoje komplekse na drugim ljudima.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 17:19:16 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
dobro jadni vi prosto neznam kako izdrzavate  Smile
nemam ja sta da lecim ja vama nezavidim samo me nemoj praviti budalom kako je kod vas skuplje kad nije
i da zaboleme za negacije i pravopis na internet forumu

poenta je da vas ima 2.000.000 miliona,a da 10.000 hiljada nemoze da se skupi za utakmicu to je sva poenta
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 17:26:05 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto to nikako nije sramota Beogradjana vec fudbalske reprezentacije. Smile
Ne ide se na utakmicu da bi pokazao drugima koliki si patriJota, vec da bi gledao fudbal. Patriotizam se pokazuje ne neke druge nacine. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia Lumia 920
Mislio sam sramota je generalno, ne Beograđana, kad bilo koju reprezentaciju gleda 5000 ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
dobro jadni vi prosto neznam kako izdrzavate  Smile
nemam ja sta da lecim ja vama nezavidim samo me nemoj praviti budalom kako je kod vas skuplje kad nije
i da zaboleme za negacije i pravopis na internet forumu

poenta je da vas ima 2.000.000 miliona,a da 10.000 hiljada nemoze da se skupi za utakmicu to je sva poenta

A zasto ne dodjes ovde, ako mislis da je sve tako dobro? Ko ti brani? Sta te sprecava? Nacices posao za 250-350 eur, lepo kupis garsonjeru za 40 000, uzmes kredit i uzivas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.