Mislim da niko ne spori da li navijači Crvene zvezde treba da zvižde Vladimiru Stojkoviću, već da li to treba raditi na utakmicama reprezentacije i da li time navijači Crvene zvezde koji zvižde tom čoveku stavljaju klub ispred svoje zemlje. Da je generalno amoralna osoba, jeste ili nije, mi to ne znamo, jer hteli to vi da priznate ili ne, njegov postupak to ne definiše. Činjenica da je se čoveku karijera gasila, a predpostavljam da situacija nije bila kakva jeste u Zvezdi da ne bi ni razmišljao da li da ode u Partizan. Međutim, tako je kako je, i sve što je usledilo; postavlja se pitanje: da li povređena sujeta treba da stoji ispred nacionalnog interesa?
:!: :!: :!: =D>
Znaci onda je i Robert gnjida i govno od coveka jer je pre tacno godinu dana izjavio da odlazi ako ne osvoji titulu. Pogazio svoju rec, govno. Sreca vasa a i nasa sto nije covek od reci :chuckel: :mrgreen:
p.s. Empty je nekad bio uzoran forumas, nacitan, informisan...a onda je izgleda poceo da se drogira :[1]: postovi u poslednje vreme su mu totalno atipicni za njegovo ime na forumu.
Цитат са једног навијачког форума који се јаком метафором може и овде пренети....
Citat
Izvinite što se mešam, ali mi nešto nije jasno. Kako bi ste vi Grobari došli na utakmicu da nema interneta? Ili ne daj Bože da ukinu mobilne? Napisao čovek kada i gde je utakmica - put pod noge dupe uza zid!