Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1149413 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung 
Mislim da niko ne spori da li navijači Crvene zvezde treba da zvižde Vladimiru Stojkoviću, već da li to treba raditi na utakmicama reprezentacije i da li time navijači Crvene zvezde koji zvižde tom čoveku stavljaju klub ispred svoje zemlje. Da je generalno amoralna osoba, jeste ili nije, mi to ne znamo, jer hteli to vi da priznate ili ne, njegov postupak to ne definiše. Činjenica da je se čoveku karijera gasila, a predpostavljam da situacija nije bila kakva jeste u Zvezdi da ne bi ni razmišljao da li da ode u Partizan. Međutim, tako je kako je, i sve što je usledilo; postavlja se pitanje: da li povređena sujeta treba da stoji ispred nacionalnog interesa?

Звезда је стуб СрБства Smile Smile

И зато је прешао у партизан ? Ту му је боља ситуација ? Иако му је крв црвено бела и нема тих пара, и кад нешто не волиш и то ? Шта га бре оправдаваш, кад и ти мислиш да је смрад Smile
Које репстације? Ово није репстација, ово је скуп неких дудука које нико ни на тву не гледа.

Репстација је била она са Антићем. Цео народ је био уз њу. Наовамо је све спрдња. И број људи на стадиону све говори.

Smile Smile Smile
Ma ciganska posla,odustanite momci.

Ми смо цигани, најјачи смо најјачи Smile Smile
Simbol kluba jebote.

Мени није сигурно. Цигански отпад, док га многи код вас са друге стране величају.

И одјебите бре више са мустафом Smile Човек после онаквих игара не заслужује да игра за репрезентацију Smile

Кад се већ издркавају са овим именима, боље нек зове Чанчаревића Smile

Пс. Бане частиш пиво за ово Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Meni je drago kako vi lagano proglasavate simbole kluba!
A ono ne mozete jednog zvezdasa da zadrzite duze od 2 godine u svom timu. Retko ko vas poseti kada pobegne od vas. Nikome ne ostajete u secanju ili ostajete u veoma ruznom.
Koji bre simbol, kakve su to gluposti.
Simbol moze da bude Kralj, Ilic, Kezman... a ne Stojkovic koji je odigrao jednu poluseonu za Zvezdu.

Ok, posto si tako pametan, ajde objasni mi razliku izmedju Stojakovica i Klea? I nemoj samo neke prazne price stranac, domaci ovo ono. Objasni mi zbog cega niko nije hteo da lincuje Klea, a ovog su hteli? Zbog cega su Kleu zvizdali, prozivali ga verbalno i to kratko vreme i prestali, a ovog su hteli da biju i cela agonija oko njega traje vec toliko dugo? Ajde, da cujem, u cemu je razlika?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Klea jos nisu pozvali u reprezentaciju (valjda ce i to uskoro da se desi)!
Zato sto su cigani (pretezno) napaljeni klinci od 16 godina koji traze razloga da budu u centru paznje.
Kleo je iskulirao zato sto je pametniji i stranac je i nije ga pogadjalo... usput mu je Srbija samo usputna stanica i on je cist profesionalac.
Sa druge strane vi ste od Stojketa napravili simbol kluba, Srpstva i ne znam cega sve zbog duple krune koju vam je doneo i lepog branjenja u Evropi. On je onda otisao i svi cigani su se toliko trudili da nam objasne kako je on najbolji golman svih vremena i kako mora da igra za reprezentaciju.
Posle nekih 4-5 godina on je propao... dosadila su mu seljakanja, pozajmice... molio vas je da se vrati kod vas... niste ga hteli... i Partizan je to iskoristio, jer nam je preko potreban bio golman.
To su Zvezdasi videli kao izdaju i ne znam sta vec, krenuli sa svakavim morbidnim stvarima (sto Kleu nisu radili) i covek je pukao (takav je... ne opravdavam), uradio to sto je uradio i onda jel'te kad imas odgovor na prozivanje, onda prva strana krece jos gore da ga napada i to ide u nedogled.
Eto ti objasnjenje.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 17:09:15 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Pa odgovorio si sve sto sam ja vec napisao, a pritom si se nesto budio protiv toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ja se ne bunim, samo ono "simbol kluba" osporavam. Ne vidim zasto vam je on toliko poseban!?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Ti ili ne kapiras sta sam ja napisao, ili zlonamerno pokusavas da mi prisijes nesto sto ja nisam rekao. Simbol kluba u tom periodu je bio. Ne mislis valjda da on moze da se poredi sa stvarnim legendama kluba. On je bio samo neko ko je bio miljenik navijaca u to vreme i ko je bio omiljeno lice medju igracima i jedno od najprepoznatljivijih u tom periodu i najstandardnijih. Pritom je davao izjave kakve je davao i svako ko ima i malo ponosa, makar umro od gladi posle takvih izjava i takvog tretmana ne bi smeo ni da pomisli da predje u Partizan, a ne da to i uradi. A te price o karijeri i ostalo su isto smesne. On je mogao uvek da ode u neke Emirate ili Ameriku ili Kinu i to za mnogo vece pare nego u Partizanu, tako da je imao izbora u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
Jajara se kunula u Zvezdu i pljuvala Partizan i onda napravila onakav potez. Znaci odvratna jajara bez trunke morala.
Uopste mi nije jasno zasto su ga grobari na kraju prihvatili kada je ocigledno da je jedna obicna gnjida od coveka.
I naravno da nije on nikada bio simbol kluba, pa nije on Dzajic, moze samo da se kaze da je bio miljenik nekih navijaca.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Kunula? Ozbiljno?

« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 17:39:27 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
 Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung 
Чему се ти смејеш ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.