Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 946 947 949 950 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1169258 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
Pizon je gospodin covek
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Kada vec pominjete Lalatovica

http://mondo.rs/a1052816/Sport/Fudbal/Nenad-Lalatovic-Kritikuju-me-ponizavaju-i-kude-falice-im-Nenad-Lalatovic.html
"Drugi kad nešto urade hvale ih na sva usta, a mene ne", kaže trener Čukaričkog.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ljudi mi moramo da shvatimo da je to jebi ga fudbal, zabava, razbibriga, ne znam kako bih to nazvao,nema tu potrebe za nekim viškom emocija. Da bi uopšte komentarisali smenu moramo da znamo o čemu su razgovarali. Ako je ovaj lik zaista insistirao na ova 23 igrača koje je vodio do sad, ne znam možda bih ga i ja smenio, jer čovek nije svestan kakvo trpanje bi preživeo u grupi u Rusiji.

Najveći problem ovde je što mi nismo imali jak tim u kvalifikacionoj grupi pa su ljudi uljuljkani rezultatom u nekom tripu kako smo mi nešto nenormlano igrali, pa eto kako to sad smeniše ga. Što reče neko mi smo morali da budemo prvi u grupi, to sam više puta i sam napisao, jer mi imamo najjači tim u grupi, na stranu to što ste vi razočarani pa vam je zicer da pljujete te igrače i mislite da su najgori, fudbalski gledano naš tim je daleko najbolji tim grupe i to je činjenica.

Selektor je pogodio formaciju i svaka mu čast na tome, trebalo je verovatno i hrabrosti postaviti tim u tu formaciju, ali njegovo nerazumevanje te formacije je brate kriminal za jednog trenera koji ima kakvu takvu reputaciju i ajde što je nije razumeo nego je i pored 10 mečeva u kojima je gledao sve mane i vrline svog tima i dalje insistirao na tome uprkos tome što jedino slep čovek ne bi video šta nam fali, potpuno mi je to nerazumljivo. Deset puta sam to dosad napisao majku mu jebem ovo nije 1948 da nema nikakve šanse da vidiš i uporediš, ovo je 2017 godina imaš niz trenera koji to igraju, ne vidim u čemu je problem bio da se prilagodiš tome, uporediš iskustva drugih trenera i pokušaš da ispraviš greške svog tima koji po nekoj definiciji treba da igra pas igru, pozicioni fudbal, presing, ili u prevodu sve ono što tvoj tim u većini mečeva nije igrao. Neke izjave o pozicijama igrača i ko gde igra i ko se gde uklapa ne bih komentarisao, ono je bilo za oduzimanje trenerske licence, ali ajde da mu odbijemo na to da nije neki rečit čovek pa se možda pogrešno izrazio.

Uostalom nakon svih poraza koje smo doživeli recept je jasan ako dodje selektor koji je sposoban da poveže par dobrih mečeva sve će se zaboraviti kao da nije ni bilo Muslina, ako ne pljuvačina će se nastaviti, što je kod nas ionako svakodnevnica pa nije ni bitno.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
čovek nije svestan kakvo trpanje bi preživeo u grupi u Rusiji.
Обрни, окрени, слушаћемо ово и даље:

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
jeste sad cemo na ulice zbog muslina jer nam je sve ostalo u drzavi sredjeno kao u svajcarskoj jos samo je ovo problem nema veze sto nam je zdrastvo na nivou bangladesa,sto su nam plate najnize u evropi i veceg dela azije, nema veze sto su nam ministri,predsednici,poslanici,direktori sa kupljenim falsifikovanim diplomam sto kriminalci mirno setaju ulicama jer su u sprezi sa vlascu... i sad cemo zbog celavog goveda da dizemo ustanak  Smile Smile Smile
kako da ne koga bre boli kurac pored svih problema kao sto su kako preziveti od plate do plate ako je uopste bude
jebo vas fudbal

Па ја сам и то споменуо, само се сере а јавно се ћути. Али устанак од нечег мора почети, од ситнице па на крупније ствари.  Smile

Ljudi mi moramo da shvatimo da je to jebi ga fudbal, zabava, razbibriga, ne znam kako bih to nazvao,nema tu potrebe za nekim viškom emocija. Da bi uopšte komentarisali smenu moramo da znamo o čemu su razgovarali. Ako je ovaj lik zaista insistirao na ova 23 igrača koje je vodio do sad, ne znam možda bih ga i ja smenio, jer čovek nije svestan kakvo trpanje bi preživeo u grupi u Rusiji.

Najveći problem ovde je što mi nismo imali jak tim u kvalifikacionoj grupi pa su ljudi uljuljkani rezultatom u nekom tripu kako smo mi nešto nenormlano igrali, pa eto kako to sad smeniše ga. Što reče neko mi smo morali da budemo prvi u grupi, to sam više puta i sam napisao, jer mi imamo najjači tim u grupi, na stranu to što ste vi razočarani pa vam je zicer da pljujete te igrače i mislite da su najgori, fudbalski gledano naš tim je daleko najbolji tim grupe i to je činjenica.

Selektor je pogodio formaciju i svaka mu čast na tome, trebalo je verovatno i hrabrosti postaviti tim u tu formaciju, ali njegovo nerazumevanje te formacije je brate kriminal za jednog trenera koji ima kakvu takvu reputaciju i ajde što je nije razumeo nego je i pored 10 mečeva u kojima je gledao sve mane i vrline svog tima i dalje insistirao na tome uprkos tome što jedino slep čovek ne bi video šta nam fali, potpuno mi je to nerazumljivo. Deset puta sam to dosad napisao majku mu jebem ovo nije 1948 da nema nikakve šanse da vidiš i uporediš, ovo je 2017 godina imaš niz trenera koji to igraju, ne vidim u čemu je problem bio da se prilagodiš tome, uporediš iskustva drugih trenera i pokušaš da ispraviš greške svog tima koji po nekoj definiciji treba da igra pas igru, pozicioni fudbal, presing, ili u prevodu sve ono što tvoj tim u većini mečeva nije igrao. Neke izjave o pozicijama igrača i ko gde igra i ko se gde uklapa ne bih komentarisao, ono je bilo za oduzimanje trenerske licence, ali ajde da mu odbijemo na to da nije neki rečit čovek pa se možda pogrešno izrazio.

Uostalom nakon svih poraza koje smo doživeli recept je jasan ako dodje selektor koji je sposoban da poveže par dobrih mečeva sve će se zaboraviti kao da nije ni bilo Muslina, ako ne pljuvačina će se nastaviti, što je kod nas ionako svakodnevnica pa nije ni bitno.

Наравно да има емоција. Представља се држава Србија, како тако изборен је пласман на светско после 8 година. И сада су мени (и још многима) новинари и фудбалски савез огадили светско 8 месеци раније. Осам месеци јеботе живот, ни албум још није изашао а већ ми се огадило... Само једним јебеним чином - отеран је селектор који је изборио пласман на првенство. Тачније званично, споразумно је раскинуо уговор курац палац... То није ни нормално ни морално, то је крајње сељачки потез. То је тако одвратно да је то неописиво. Због једног играча. Да, због једног играча, који заиста игра до јаја, и ја сам заиста био за то да позове тог лика, јер то јесте разуман неки след ако игра добро у клубу онда да га зовеш. Али, да ли се не може сачекати следећа година? Хоће ли се он повредити до тад? Хоће ли заиграти за неку другу државу? Муслин би одмах после Русије добио ногу у дупе (традиција проверена), и тада би то био неки разуман отказ да кажеш. Човек је задрт јбг, какав је такав је, најгоре од свега је као што сам рекао да је он био једно од најбољих решења у оном моменту. Доследан својој причи и то ти је, и са том његовом причом изборио пласман. И нико није уљуљкан игром које стандардно нема, већ неком хемијом и каквом таквом атмосфером око репрезентације. Атмосфера је углавном била ужас, кад од ужаса направиш нешто нормалније то је за мене скроз ок. Нама је пласман на светско првенсто успех. Нама је прво место у било каквој групи успех. Још без Сергеја. Најбољег српског играча, ваљда. Ви причате о Ирској, Велсу и Аустрији као да су неки Гибралтари за нас... Еј, кога ми смемо да потцењујемо? Били смо иза Естоније, губили од Казахстана, Азербејџана, и ми неког да потцењујемо? Ми да потцењујемо 3 екипе које су биле на ЕП, а ми га гледали на тв-у. И то зато што нам се Данска усеравала у живот. То је било пре 2 године... И ми неког да потцењујемо... Ми смо један курац на бицикли. Заваравамо се да смо нешто у фудбалу, да ова екипа има неког потенцијала, којег потенцијала без неке одбране и још грђег напада? Кунемо се у Митровића он је човек просек играч. И убедљиво ми је најјачи фазон па морао је Муслин да зове овога онога, иначе би у Русији била брука тешка, а овако ћемо САМО испасти у групи.

Боже мој, шта је ту је. Није ни први а скоро сигурно ни последњи пут да се ово дешава. Имали смо испаде у задњих пар година само неколико случајева. Два пута се дешавало да један селектор одведе младу репрезентацију на европско, а тамо буду други селектори. Резултате знате. Имали смо светског првака Пауновића који је скоро па отеран из савеза, уместо да буде унапређен. И тако... Уосталом, шта знамо ми смртници шта се дешава иза сцене. Ово је толико неразјашњено да је то ненормално. Сигурно је да у сваком послу у нашем фудбалу све стране гледају да узму неку лову, гледају интерес. Све врви од превараната и говнара. Неки кажу Муслин тешко говно и преварант, могуће, али ко није? Кокеза? Терза, Толе, Коле, Цоле...? Џајић можда? Smile Једино што поштеном смртнику какав сам ја остаје јесте да навија за репрезентацију и за неки какав такав успех. А ово за мене јесте био успех, и то не само пласман, већ као што сам рекао воља, жеља и атмосфера, све по мало. И таквих нас је доста, иако смо мање-више свесни џукела који воде фудбал. И спорт уопште, и живот. Зажмуримо на једно око и ајде јбг. Е сад кад је овим потезом све обесмишљено, онда наравно да прораде емоције и разочарење. Прво светско првенство о коме сам још раније размишљао да бих могао да се исцимам тамо. Као навијач Србије. И то ми преседну, 8 месеци раније... Па не преостаје ми ништа друго него да им јебем матер ону одвратну. Неко ће вероватно сад рећи јбт који је ово дебил, нека ме слободно повуку за курац. Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2017, 23:18:02 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Ја мислим да би ово светско првенство било круна Пижонове тренерске каријере. Smile

И ти нешто паметно да кажеш.

Пижон или Ђора, нема другог избора.
И један и други су нас водили само у квалификацијама  Smile

Без зезања, Пижон је човек који увек дође кад је најтеже, кад нико други неће и кад нема играча и са очајним тимом направи изненађујуће резултате.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Ko zna mozda ostave i Krstajica ako dobije ove dve utakmice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
Косановић или Љупко би били најшмекерскији потези, колико год то може да буде након што је отеран Др. Славољуб.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Pizon je dobar covek. Priglup, ali dobar. Nismo mi i nas FS zasluzili postenog i dobrog coveka za selektora, a ne bi bilo fer ni prema njemu da ga uvlacimo u ovaj mulj. Posle ovoga sa Muslinom, zasluzili smo Lalatovica ili nekog jos goreg dzibera i ja to i prizeljkujem. Recimo Stanojevic bi bio boNbonica! Neophodan nam je selektor koji ce u psotojeci raspad uneti i klubsku podeljenost. Ja iskreno verujem da bi Stanojevic bio predan tom zadatku i sposoban da ga sprovede u delo.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2017, 09:16:37 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
mob
HTC Sensation
Verujem da su se menadzeri okupili ko lesinari oko Kokeze i svaki zahteva bar po 2-3 svoja igraca koji moraju da igraju na SP. Prvi trener koji bude bio spreman da povede sve te menadzerske igrace ce i biti selektor. Naravno,ni jedan od ovih malo poznatijih i vecih imena na to nece pristati. Antic je samo zahvaljujuci celom hajpu oko reprezentacije koju je vodio tada uspeo da odvede isti tim iz kvalifikacija...i popusio ga cim se SP zavrsilo. Secamo se kakva je sprdnja bila sa Petkovicem,tako da ni od ovog ciklusa ne ocekujem nista vise od toga.

Sve u svemu jadno. Al kad pomislim o kakvom sloju ljudi se radi-potpuno normalno i ocekivano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 946 947 949 950 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.