Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 922 923 925 926 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1197681 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
U bilo kom kontekstu ta dva čoveka ne mogu da budu u istoj rečenici.

Muslin može da kaže da mu se u taktiku ne uklapa recimo Luka Milivojević, jer nije kompatibilan sa Matićem ili tako nešto, ali da kaže da mu se ne uklapa u "sistem" igrač koji pasom razdvaja odbrane u taktički i dalje najjačoj ligi na svetu, i koga jure top klubovi Evrope, to niti može, niti bi smeo da kaže.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ne razumes ocigledno sta hocu da kazem. Fudbalski kvaliteti i ljudski kvaliteti su dve totalno odvojene stvari. Imas trenera kao sto je Mancini, koji ce pustiti Balotelija da igra, a koji nema sranja koje nije napravio. A imas trenere kao sto su Mihajlovic, koji ce se odreci igraca zato sto ne peva himnu, jer smatra da tako namece svoj autoritet. Muslin je autoritaran trener i mora sve da bude kako je on zamislio. SMS-a nije zamislio i dokle god ima rezultate, sto se mene tice ne mora nikada ni da ga zove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Jedan dokaz neprofesionalizma i ljudskih nekvaliteta SMS-a?

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Jedan dokaz da bi se sa SMS-om plasirali ili igrali bolje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Sa igračem koji može da igra na više pozicija, koji je dominantan fizički, u vazdušnim duelima i ima pas igru? Sigurno je da bi nas to dotuklo, igrali bi 20% lošije Smile

Jel tebi Muslin neki ujak, tetak il neki dalji rodjak pa da razumem ovu ovoliku odbranu? Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Muslin je covek za koga sam verovao da moze da spreci katastrofu Zvezde, koja se spremala vec uveliko i koja se posle njegovog odlaska i desila. Kada su ga oterali sve mi je bilo jasno i sve se obistinilo. Ja od tada nisam krocio nogom na Marakanu. Dakle punih 14 godina. Dok je bio trener spdao se po nasem prvenstvu, izmisljao neke igrace, svi su ga obozavali i sve je “mirisalo na dobro”. Posle njegovog odlaska su krenuli da se redjaju razni Jankovici, Kosanovici, Kristici, Dan Tane i sve je otislo do kurca. I zato ga gotivim jer je to poslednji trener koji je trenirao Zvezdu a da je ona jos
Imala koliko toliko obrise one velike Zvezde. Posle njega postali smo seoski klub.

I zato sam se obradovao kada je postao selektor jer sam se ponadao da bi mogao da vaskrsne reprezentaciju. Po igrama i nije ali je prvi posle 7 godina i ko zna koliko selektora uspeo da se plasira na veliko takmicenje i nama opet ne valja. Mi smo svi selektori i znamo bolje od njega.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2017, 13:29:54 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Хм, колико видим прошлог маја након 2 неодигране утакмице против Кипра и Израела њих двојица су се договорили да се Сергеј врати у Лацио, да се не уклапа у систем али да ће га Муслин имати у виду у наредном периоду. И речи хвале Муслина како је одличан играч итд. итб. Тако је СМС отпао за меч са Русијом, а у те 3 утакмице су ирали разни играчи, а за њега није било места иако је било 6 измена. Значи против Кипра и Израела СМС није у првих 17 играча. Smile

Смрдљиво да смрдљивије не може бити. Нек Муслин лепо каже шта му смета код СМС-а, а не те приче за малу децу не уклапа се у систем итд. Значи лепо реци шта и како и одјеби новинаре и навијаче. Овако је сасвим основана сумња да су у питању менаџери и говна, тако да не треба ни очекивати да га позове.

Опа нађох и ово:

Citat
Kada smo se sastali prvi put pred prijateljske utakmice, pozvao sam ga i rekao sam: „Ne vidim te u odnosu na poziciju koju igraš. Izmenili smo sistem igre, ne mogu da te uklopim. Ajde ti mi sad kaži šta možeš ovde da igraš”. On me je gledao, i nije mogao da mi kaže. I onda mi je rekao: „Hvala vam, prvi put da mi je neko rekao zašto ne igram”. Odgovorio sam mu: „Nemam razloga da te lažem, pozvao sam te, jer smo igrali tri prijateljske utakmice i hteo sam da vidim što više igrača”. Nije bilo razloga da i njemu ne dam šansu, i bilo mi je stvarno teško da ga stavim. I bio sam iznenađen da mu je neko prvi put rekao istinu - rekao je Muslin.

Занимљиво... Шта игра тај СМС? Ја сам мислио да је полушпиц, али изгледа да је централни везни, шта игра заправо?
« Poslednja izmena: 15. Okt 2017, 14:13:03 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Muslin je covek za koga sam verovao da moze da spreci katastrofu Zvezde, koja se spremala vec uveliko i koja se posle njegovog odlaska i desila. Kada su ga oterali sve mi je bilo jasno i sve se obistinilo. Ja od tada nisam krocio nogom na Marakanu. Dakle punih 14 godina. Dok je bio trener spdao se po nasem prvenstvu, izmisljao neke igrace, svi su ga obozavali i sve je “mirisalo na dobro”. Posle njegovog odlaska su krenuli da se redjaju razni Jankovici, Kosanovici, Kristici, Dan Tane i sve je otislo do kurca. I zato ga gotivim jer je to poslednji trener koji je trenirao Zvezdu a da je ona jos
Imala koliko toliko obrise one velike Zvezde. Posle njega postali smo seoski klub.

I zato sam se obradovao kada je postao selektor jer sam se ponadao da bi mogao da vaskrsne reprezentaciju. Po igrama i nije ali je prvi posle 7 godina i ko zna koliko selektora uspeo da se plasira na veliko takmicenje i nama opet ne valja. Mi smo svi selektori i znamo bolje od njega.

ko zna sta si ti gledao sve je i krenulo sa muslinom poceli su da dolaze razni spalevici djordjevici upravo njegovim dolaskom i tad smo kurac igrali i tad smo kurac uradili u evropi imali smo i posle njega bolje generacije al je stojkovic rizikova i popusio kurac od milana sad je terza rizikovo prosle smo popusili ove se kocka isplatila

i ako mi nadjes jos dva navijaca Zvezde kojima je muslin tolka legenda ko tebi ja kurac odsecem i prisijem ga na celo pre cu kosanovica gledati na klupi Zvezde nego to celavo govno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Da si nekada dosao na stadion umesto sto svakodnevno prozivas Beogradjane, video bi i vise od dva coveka koji vole Muslina. Recimo ceo stadion koji mu skandira “Jedan je Slavoljub Muslin”.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2017, 15:23:18 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Занимљиво... Шта игра тај СМС? Ја сам мислио да је полушпиц, али изгледа да је централни везни, шта игра заправо?

Može da igra šta poželiš zato ga svi i traže, kod Inzagija igra u 3-5-2 u trojci na sredini on Parolo i Leiva, medjutim nekad je promene kao i mi u 3-4-2-1, pa su on i Luis Alberto ta dva ofanzivna iza Imobilea, čovek je ol raund igrač.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 922 923 925 926 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.