Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 912 913 915 916 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1198511 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
@Fredi
Ok to,imam i ja par drugova nasi su ljudi,srbi i isto kao i ti ne pevaju iz nekog razloga svog,tj il su kumunjare,liberali itd no mene nervira sto ja znam razlog,a to je jer je musliman,a ja ne bih muslimane u svom nacionalnom timu,rendolf je drugo,covek ni ne zna jezik...igra lik za novce,a ovaj je rodjen u Srbiji i zna jezik,jedini razlog sto ne peva je jer je muslimancina,a ja muslimane i ne volim bas,pogotovo ove nase sa Kosova,iz Raske i bosne...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Мени је наша химна говно. Хајде што сам атеиста па не верујем у богове, спаситеље и курце, то нека буде чак буде и споредно, него што звучи као да је неко умро, споро и глупо. Никакав емотивни набој и понос не испољава, не "диже" дух. Мислим да би "Востани Сербие" била далеко боља химна.

Наравно, ја химну своје земље поштујем, каква је да је, стојим, ћутим, али то је само мој избор, ко хоће да је поштује - нека је поштује, ко неће - не мора и а у пичку материну.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ubise se crnci svabe od pevanja dojc himne  Smile nemam ja tu podelu u svojoj glavi ko je sta vec ko je covek,a ko govedo,a nazalast sam se uverio da smo mi u glavnom goveda,a da pomoc mogu da ocekujem od svih drugih tuzno je ali je tako

Мени је наша химна говно. Хајде што сам атеиста па не верујем у богове, спаситеље и курце, то нека буде чак буде и споредно, него што звучи као да је неко умро, споро и глупо. Никакав емотивни набој и понос не испољава, не "диже" дух. Мислим да би "Востани Сербие" била далеко боља химна.

Наравно, ја химну своје земље поштујем, каква је да је, стојим, ћутим, али то је само мој избор, ко хоће да је поштује - нека је поштује, ко неће - не мора и а у пичку материну.
to brate himnu smo usvajali pre koju godinu u uspeli smo da je napravimo tako gde se ogroman broj stanovnista oseca govnasto kad je slusa jel smo pederi ili siptari ili hrvati ili ateisti ili lezbejke ili muslimani ili dzedaji ili nas boli kurac i tako svasta nesto ali smo svi Srbi i kao tako smatram da se moglo naci i sretnije resenje za himnu recimo mars na drinu to je pesma koja simbolizuje borbu za Srbiju gde su zajedno ginuli svi oni gore nabrojani sto u prvom svetskom sto u drugom svetsko ratu
« Poslednja izmena: 11. Okt 2017, 18:09:41 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Biti ateista je jedino gore nego biti musliman...bolje verovati i u pongvina nego u darvina i majmune
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ajd ne tupi sta jednog dana bi puf i eto dva gologuza bica na ful opremljenoj zemlji da naprave gomilu decurlije koja ce se trpati medjusobno i razmnozavati sto znaci da smo svi iz incesta nastali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
to brate himnu smo usvajali pre koju godinu u uspeli smo da je napravimo tako gde se ogroman broj stanovnista oseca govnasto kad je slusa jel smo pederi ili siptari ili hrvati ili ateisti ili lezbejke ili muslimani ili dzedaji ili nas boli kurac i tako svasta nesto ali smo svi Srbi i kao tako smatram da se moglo naci i sretnije resenje za himnu recimo mars na drinu to je pesma koja simbolizuje borbu za Srbiju gde su zajedno ginuli svi oni gore nabrojani sto u prvom svetskom sto u drugom svetsko ratu

Није могао Марш на Дрину никако јер ту песму Хрвати, муслимани и слични фашисти доживљавају као геноцидну а ми смо, верујем, са Тадићем хтели да будемо другари са свима.

Biti ateista je jedino gore nego biti musliman...bolje verovati i u pongvina nego u darvina i majmune

Ајде. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
ubise se crnci svabe od pevanja dojc himne  Smile nemam ja tu podelu u svojoj glavi ko je sta vec ko je covek,a ko govedo,a nazalast sam se uverio da smo mi u glavnom goveda,a da pomoc mogu da ocekujem od svih drugih tuzno je ali je tako

Марш на Дрину тек не знамо да певамо.
Комунисти су својевремено децу учили децу да певају Хеј словени, ови данас ништа. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
a jest najbolja

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
ко не пева химну земље за коју игра, па да је Дејо 2, Пикси 2 Зуба 2.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Hej sloveni bih zabranio da spomene neko u ovoj drzavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 912 913 915 916 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.