Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 885 886 888 889 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1199201 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Bas zato sto nije dobar golman,primao je golove kroz usi u ozbiljnijim ligama...sutirali su mu ozbiljniji igraci,u sportingu je branio dobro posle se raspao...po nasim livadama i nije tesko braniti,a one 2 odbrane juce,pa jebote ono bi i kahriman odbranio,sutevi direkt u njega i sad kao uvau,opasan golman
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Јел икако може без јебеног клубашења на свакој теми.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
Mustafa je vrlo specifican golman, neke elemente ima na nivou vrhunskog golmana, neki elementi su mu JSL nivoa, sto je dovelo do toga da je samo u toj ligi i uspesan i da u njoj provodi svoju golmansku zrelost.

Svaki trener voli da golman brani ono sto se brani, verujem da je to razlog za vrlo skromnu klupsku karijeru Stojkovica.

Cigani tvrdili da je vrhunski dok nije presao u partizan, sada je rupa, grobari su za nekoliko dana presli put od "ti si prvi golman Radisa" do posmatranja Mustafe kao legende i vrhunskog golmana.

Dosli smo do toga da se glorifikuju dve sasvim obicne odbrane u Irskoj, jedan sut iskosa i jedan po sredini, al dobro, tako to ide u Srbiji.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2017, 19:18:14 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Мени је он био кадар невера против Браге ономад. Па још кад је одбранио пањенку Касану. Или Подолском на светском првенству.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Мени и даље није јасно зашто Мустафи није направио неку велику клупску каријеру. Мислим, човек је изванредан голман, сигурно ранг лига петице, а никада и нигде није бранио.

Из истог разлога из којег је након свих оних изјава да је циган и да мрзи партизан и да није време за повратак у српски фудбал прешао у партизан. Болид у глави.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
Ja jos video nisam golmana koji bolje skida 1 na 1 sanse od Vlajka. Al' se zato tresem kad ide sut s 20+ metara.

Igra nam je i dalje kriminal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
al sutnuo ovaj jbt...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Јел икако може без јебеног клубашења на свакој теми.
Ne može jer mi nismo normalan narod. Ne mogu još da odlučim ko mi je odvratniji ili ovi naši koji mu nevezano za utakmicu je*u sve do trećeg kolena, ili ovi novokomponovani fanovi iz komšiluka-jao matori jesi vid'o onu odbranu, ono Nojer ne bi odbranio-realnost, dve lopte koje svaki poluozbiljan golman mora da skine.tačka.

Uostalom, Mustafa je još i old news, vidiš šta se radi ovih dana oko Stefana i Bogdana, ja se stidim ko se sve naziva mojim sunarodnikom, šta su ljudi sve sposobni da napišu o jednom ili drugom momku u zavisnosti kom taboru pripadaju. Ja kad to čitam osećam kao da sam s druge planete jer sam nesposoban za tu vrstu emocije i sulude ostrašćenosti koju ti ljudi ispoljavaju.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ma ja bih mustafi svaku kosku u telu izlomio,ne krijem to...bio mi je drag mnogo,onda napravi sranje ono i ujeba me...jbg kada te zajebe neko drag mrzis ga iz dna duse...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1035
mob
Nokia 
Te među klupske  provokacije plasiraju botovi. Verovatno dolaze iz državnog vrha( nebitno ko je na vlasti)
kako bi narod bio u konstantnom konfliktu. Te provokacije najviše čitam među komentarima B92 koji su poznati
kao prilično selektivni , pa zašto onda puštaju poruke o Mustafi,Čovketu, Vuoševiću ako mogu jednostavno da ih ne objave kao što rade za mnoge druge.   Kada država nije u ratu ovakvi sukobi su neophodni još ako
živimo u srbistanu top5 najsiromašnijih zemalja evrope,stalne tenzije ,izmišeljenje afere,atentati;Lukasi predstavljaju
propagandne bensedine.

Slab je Stojke pa zato za neku običnu odbranu doživljamo kao Bufonovu paradu.Oni njegovi izleti van 16 mogli su sinoć puno da nas koštaju. Setite se prethodnoh nekoliko godina koliko smo golova primil, i koliko puta je mogao bolje da interveniše.Sreća pa je u nama kratko pamćenje a još kraća pamet pa se nekako uklapamo sa Stojketom
Talenat je neosporan,mislim da je bio najbolji mladi golman evrope tako nešto  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 885 886 888 889 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.