Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1167015 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Krstajic je degenerik. Jbg

Slusacemo himnu 100% bar tri puta. Eto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
A tek kada pocnu na RTSu one emisije posvecene SP.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Sad ce opet po starom poceti sa nekim brojkama i statistikom Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Jovic pre pesica i djurdjevica?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Al kako nam se poseru u euforiju, to je poseban talenat. Mislim nije da je inace imamo al ono, mozda bismo mogli nekako da je stvorimo da nisu svi kompletni idioti oko reprezentacije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac

zemljaci .. jbg .. mora i nekog "svog" da povuce za sobom
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Еј, али лик ће на дан меча са Чилеом саопштити коначан списак од 23 играча. Значи она 4 мученика која се јадни буду надали да ће играти бар у те 2 припремне утакмице за њих ће бити: "е хвала вам што сте нам правили друштво, али не требате нам вечерас против Чилеа и можете кући." А можда и грешим, можда хоће да ту четворицу испроба за квалификације? Smile Ако је тако, онда је то још већи дебилизам.

Па где играју ова двојица? Јовић игра у Бундеслиги, и то добро игра даје голове, по мени добар избор. Та четворица која ће отпасти надам се да су голман Јовановић, Миленковић, Грујић и Радоњић.

Al kako nam se poseru u euforiju, to je poseban talenat. Mislim nije da je inace imamo al ono, mozda bismo mogli nekako da je stvorimo da nisu svi kompletni idioti oko reprezentacije Smile

Пфф мени још у октобру спала еуфорија. И онда је било ма дај учествује Мексико какве везе има што Муслин није више селектор, па неће ваљда Крстајић остати биће селектор неки искусан и бољи од Муслина итд, итд... Ево видим све цвета.

A tek kada pocnu na RTSu one emisije posvecene SP.

Ако не буде нека пичка као 2010. Килибарда онда им џабе емисија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fear is liar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 345
Zastava beograd
mob
Nokia N 72
Slažem se da je Krstajić rupetina, ali ne znam koji bi uspeh očekivali i da nam je trener neko ime, Plafon bi nam bio prolaz grupe jer bi nas Nemci ubili kao zeca. Što se tiče spiska, bolje nemamo, uvek će se naći neko ko kaže-a zašto nema ovog ili onog, ljudi nema Gudelja i Nikole Maksimovića-meni dosta. Da je Muslin ostao opet bi nas uništili, potpisujem da bi bilo još gore, sa onim njegovim sistemom bi nam se lagano Švajcarska posrala u usta, verovatno i Kostarika a o Brazilu da ne pričam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Glupo bi bilo da otpadnu pre te dve prijateljske a kako Cile igra oni ce nam skratiti spisak za minimum dva igraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Dobar spisak

Fale nam još desni bek, jedan dobar centralni i trener i možda bi ličili na nešto

Otpadaju golman, Spajić, Grujić i ne znam ko četvrti nemam ideju, još neko iz sredine valjda Radonjić, akoi računa Andriju levo sa Kostićem onda je višak
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.