Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 636974 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia krntija
Kriv je što je otjerao boljeg trenera a postavio lošijeg...

Tako je. Nije Pižon kriv, šta da očekuješ od trenera koji košta 3000 evra mesečno... kriv je onaj što ga je postavio za trenera.

Sad Karadžiću volino glupa jedi balegu koju si israo i plati čoveku pare koje si mu i svojim potpisom obećao i tornjaj dupište iz Saveza, stoko, zbog tebe i Pižona kojeg si TI doveo i problema sa atmosferom i medijima koje si TI napravio, smo i izgubili od Estonaca govedo jedno. Marš!
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Govorim o tome da jebenog Toleta ne bi pomenuli da smo pobedili Smile

Мене толко интересује дал ћемо победити да нисам ни гледао текму.

Citat
Ne zelim dalje da nastavljamo.

Naravno da nije najuren zbog kiksa protiv Slovenije. Nego zbog para i prevelikog uticaja u FSS.

Ako je zbog jednog kiksa, onda bi Pižon trebao da leti poslije Estonije...

Ma šta ja objašnjavam... Ko ima oči i ko želi, vidjeće i sam, a ko neće džaba mu pričati...

U zdravlje...

A SP je maestralno odradio... nismo mi imali nista bolju igru ni s njim... da se ne lazemo.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 23:59:27 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ne može bez veznog reda da se igra fudbal, niti u tom veznom redu sme da bude igrača koji su poslednji put 90 minuta odigrali prošlog leta, niti igrača koji igraju u našoj ligi, i dokle god je to slučaj u našoj reprezentaciji, mi fudbal nećemo i ne možemo da igramo i da oćemo, pa sve da su nam treneri Gvardiola i Murinjo zajedno.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 00:00:59 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
To je ukratko sva problematika naseg fudbala. Ima ko da uzme loptu u odbrani ali je problem prebaciti stotinjak metara do protivnickog gola  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Мене толко интересује дал ћемо победити да нисам ни гледао текму.
Pa kako onda leba ti znaš da se raspada ekipa? Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
pa kako
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
A SP je maestralno odradio... nismo mi imali nista bolju igru ni s njim... da se ne lazemo.

У односу на ово што Жонпи ради Антић јесте радио маестрално. А то је отприлике и био лимит ове екипе која је итекако ограничена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Nasima nedostaje fudbalske inteligencije.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

У односу на ово што Жонпи ради Антић јесте радио маестрално. А то је отприлике и био лимит ове екипе која је итекако ограничена.

Znaci problem je ko se doveo a ne ko se oterao... a moze nekad i kod toga da se pogresi... ne moze uvek da se ubode pravo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Promenio sam misljenje o Pantelicu.Covek igra dobro,daje najvise u reprezentaciji trudi se.Zagarantovano mesto u prvoj postavi.

Brkicu se zahvaliti na saradnji,Jorgacevic je povredjen pozvati Stojketa ponovo i pruziti sada priliku Saranovu.Momak je ubedljivo nas najbolji golman kada je rec o situacijama 1 na 1.Pa ako je ne iskoristi Jorgacevica opet na gol,ne secam se da je kiksnuo ni jednom za ovo malo tekmi koliko je branio.

Vidic se ne trudi,picka je.Boli ga kurac postao je sminker.Ferguson je kriv.Ali nemamo boljeg,realno.Bisevac je konj,ocekivao sam puno od njega danas je bio uzasan i prakticno je on krivac za gol.Subotic decko se zdaje nadam se da ce ostati prvi pik uz Vidica.Kolarov je igracina,Bane je picka isto ne znam sta mu je ali ove kvalifikacije igra isto sminkerski.Medjutim opet nemamo boljeg.

Milijas je idiot sut karta.Veseljko je dobar igrac,odlican za klupu kao dzoker veceras nije bio najgori.Ninkovic isto,klupa.Pored Stankovica postoji dilema,velika koga staviti da bi to bilo odlicno.Jebi ga kapiram da mora da se rotira,Kuzmanovic je trenutno u najboljoj formi.

Krasicu ne znam sta je ali od njega i Tosica bolje nemamo.Lane klupa.Ziga i Panta spicevi i to je to.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.156 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.