Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 638126 puta)
Ucesnik diskusija

Fak Jea

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia e65
dobijamo 4 0 ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.4
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ne treba gledati u tudje dvoriste. Treba da se fokusiramo samo na sebe i da nas boli ***** za ostale.
Cinjenica je da smo dosta ukakili na pocetku ali jos uvek nije kriticno.
Gledam sada na sajtu UEFA, mi to kraja imamo nenormalno dobar raspored! Tek u poslednja dva kola igramo sa Slovencima i Italijanima. Imamo 4 utakmice sa ovim "srednjima "da se sredimo. Ako dobijemo te sledece 4 idemo na evropsko 100%
« Poslednja izmena: 25. Mar 2011, 17:34:43 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Malog Djuricica treba uskoro oprobati... kavi bre Truvinovici i ostala bagra, decko kida fudbala.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Duvnjak: Karadžić, Đorđević i Stepanović stoje iza nameštaljki u FSS

Poslanik Srpske radikalne stranke Momčilo Duvnjak tvrdi da Srbija mora da se što pre razračuna s kriminalom u sportu. On je u intervjuu za Kurir optužio čelnike Fudbalskog saveza Srbije da direktno učestvuju u nameštanju rezultata utakmica. Duvnjak tvrdi da prilikom dolaska predsednika UEFA Mišela Platinija glavna tema nisu bili huligani, nego korupcija, i da to svi znaju.

- Platini je upozorio ljude koji vode FSS da će izbaciti Srbiju iz svih takmičenja i poništiti naša prvenstva, jer imaju dokaz da je Jelen Superliga u protekle tri godine nameštena, kao i derbiji! Zanimljivo je da u tome ne učestvuju klubovi, već isključivo FSS i sudije. Na prvoj utakmici nastavka prvenstva Jagodina - Vojvodina (1:2), sudija Jovanetić je suspendovan. Čovek je svirao penal za Vojvodinu van šesnaesterca, i on se i najviše spominje u nameštanju derbija - rekao je Duvnjak i dodao: - Pet meseci sam bio zamenik predsednika Napretka iz Kruševca. Sve prljave radnje u FSS potiču od predsednika Tomislava Karadžića, potpredsednika Dragana Đorđevića, inače vlasnika restorana "Sinđelić", i predsednika istoimenog fudbalskog kluba iz Niša, kao i predsednika sudijske organizacije Bogoljuba Stepanovića Bogija, koji po pet puta zove arbitre da im da instrukcije kako da sude. Ničega se ne bojim, neka me slobodno tuže. Sve može da se dokaže. UEFA je, na primer, dala pare da se osvetle svi stadioni, a nijedan prvoligaški nije osvetljen! Uložene su pare u Kuću fudbala, gde je građevinske radove radio Karadžićev rođak, izvesni Petričević, koji je firmu otvorio mesec dana pre nego što je angažovan!

Poslanik SRS tvrdi i da je i sam bio svedok potplaćivanja sudija.

- Jedan čovek me je pozvao i rekao da dam kovertu sudiji jer se od 2.000 do 5.000 evra daje njima, namestili ili ne namestili utakmicu u rangu u kojem je Napredak! Sve se zna - u Jelen Superligu upadaju Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca - tvrdi Duvnjak, koji na pitanje zašto o tome nije obavestio policiju ili podneo privatnu krivičnu prijavu, kaže: - Kad je odigrana prvenstvena utakmica Napredak - Crvena zvezda pre dve godine, ljudi iz Jedinstvene Srbije, koji su organizovali meč, podneli su krivičnu prijavu, jer je prijavljeno da je prodato 4.150 ulaznica, a na stadionu je bilo 11.000 ljudi.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
e nek si nam rekao
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Grom i pakao, Tole da to radi?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Sagem xg6
Da je Piki pametan sad odma' da zove Djuricica da trci do Marakane da signe za himnu. Ono mora da igra.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Grom i pakao, Tole da to radi?  Smile

Ма јок.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC 
jel bilo neki put vise ljudi nego sad ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pantelinjo predvodi spic, dobijamo komotno!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.