Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 666784 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Па ја хоћу да наши играју разноврсно, да користе оно што имају. Рекао сам да Антић није имао Љајића, и да је морао преко Красића и Јовановића. Да је он данас селектор вероватно би имали убедљивију игру и добру атмосферу у репрезентацији. Био би коришћен и Љајић и Красић, и Коларов и Бане. А против Израела сам видео само на махове да се покушава нешто у нападу. Љајић 2-3 проигравања, Красић и Бане 2-3 пута покушали. Није било ни плана ни константности на терену...

Супер. Хоћемо исто, само што мораш да се помириш са тиме да Антара више није селектор.
Селектор је Пижон, ја не волим што је тако, али тако је. Пази, кратко је руменко ту, да би могли да анализирамо каква је игра под њим. А то што причаш да би играли убедљивије, то је све хипотетички. Ја се више него одлично сећам, меча против Француза у Београду, меча против Аустрије у Београду, меча против Румуна тамо, меча против Гане, уједињене нације на СП јесмо победили, али сети се да су могли да нас унаказе.
Против Грка у Београду, да не помињем, јер реално свима је у мислима било шта ће бити са Антаром.

Оно што хоћу да ти кажем, јесте да је по мом мишљењу Радомир наш најбољи тренер. Најбоље решење. Али исто тако хоћу да ти кажем, да ми превише идеализујемо целу ситуацију док нас је он водио, није све то тако сјајно било, у погледу игре причам, да се разумемо.
Урадио је он много више, ван игре  Smile

Како се продуктивност своди на исто ако један играч и две шансе да један гол, а други из четири ни један?  Smile Упоређујемо Сулејманија и Мрђу, а ни један ни други немамо чиме да поткрепимо те тврдње.

Их брате, то што си сад рекао ти се гради на претпоставци, аутоматски не може бити аргумент. Питање је у колико би шанси улетео Мики. Пази чиме ја покушавам да ти поткрепим, тиме што кад игра Жига имамо 3 шансе по мечу. Јер смо принуђени да играмо на један једини начин, а то је бунарење. Видиш, мени се то не свиђа. Док, Мрђа нуди више опција, више се отвара према крилима, а са друге стране и Љајићу је много лакше да проиграва таквог играча, него Жигића.

Са Микијем не могу да направим озбиљније поређење, док не добије озбиљнију шансу.

Колико је Мрђа дао голова у репрезентацији? Колико Сулејмани?

Мрђа два, Мики ниједан.

Знаш шта се бојим у вези Алексића... Да и њега не изгубимо скроз, јер на видику не видим некога ко ће играти у шпицу за Србију. Треба му дати шансу, треба га позивати, можда му и репрезентација помогне у неком смислу.

Ух, разумем ја шта хоћеш да кажеш. Али са друге стране, сматрам да је то превелики ризик. По мени би у његовом случају, млада репрезентација морала да одради оно што јој је и намена. Нека игра у младој, видим да је и тамо дао тек један гол. На осам утакмица. Овај мали Шћеповић(мој фаворит Smile) на седам мечева, пет голова. Значајна разлика.
А и учинак у клубу је на страни других нападача, Данијел има хорор учинак, на 14 утакмица дао само 2 гола  Smiley 1

Сложићеш се ипак, да има много нападача који тренутно заслужују шансу пре њега.

Не знам колико је тачно ово за Качара, мало си га потценио. Милијаш је имао добрих рола, али и небројено већу минутажу и наклоност од Качара. Кузмановић је најбоље решење од њих тројице, тренутноSmile

Тачно је 100%. Преко 20 мечева је одиграо, без неког запаженијег учинка  Smiley 1
Брате, грешиш. Качара више ценим и од Куза и од Милијаша. Само кажем да сам много више очекивао од њега у дресу репрезентације. Наговештавао је много више, оном сезоном у Воши, касније у Херти, оним силовањем угара на Карабурми... Није се развио у оно што смо сви очекивали, његов поражавајући учинак то јасно показује.

Ретко показује квалитет, може бити. И у репрезентацији и у клубу. Али игра, има минутажу, утакмице у ногама. Милијаш кубури на том нивоу, па кад му дођу Маркизио и Монтоливо биће куку мене баба Милосава

Што се тиче Куза, губи ми се мало у последње време. Пар пута сам гледао и Штутгарт, све више стичем утисак да је прецењен играч. Видећемо, можда и грешим. Минутажу има, зато што игра у бандитској екипи, нема правог конкурента за место у тиму.
Од ове тројице сам рекао Милијаш, не зато што га највише готивим, он је на последњем месту по том питању, већ зато што сматрам да треба тиму један играч његових карактеристика.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004

ODBRANA ZLATA VREDNA

Defanzivna linija srpske fudbalske reprezentacije košta 88 miliona €

Živela nam odbrana!

Posle pobede reprezentacije Srbije nad Bugarskom sa 1:0 u Sofiji, napadač domaćeg tima Ivelin Petrov opravdao je neefikasnost svojih saigrača rečima:
- Imali smo nasuprot sebe odbranu vrednu preko 100 miliona evra.

Ako je verovati procenama sajta Transfermarkt.de, Petrov je preterao u proceni, ali desetak miliona gore-dole ne može da promeni utisak koji na Evropljane ostavlja Pižonova zlatna defanzivna četvorka. Upravo će poslednja linija „orlova“ selektoru biti glavni oslonac u nastavku kvalifikacija za plasman na EP 2012. godine.

Odbrana mreže zavisiće umnogome baš od njih, a ne treba zanemariti ni ono što mogu doneti u prekidima.

Treći na svetu

Iako se naša reprezentacija nalazi na rang-listi FIFAkao 23. selekcija planete, kad se nacionalni timovi gledaju kroz novac, onda su „orlovi“ na 9. mestu sa 213 miliona evra vrednom ekipom. Najveću vrednost naši fudbaleri imaju zahvaljujući četvorici iz poslednje linije, od kojih su skuplji samo dva bedema na svetu: španski i engleski.

Podmladak

Aktuelni odbrambeni red reprezentacije Srbije dobiće dostojne zamene u „podmlatku“. Njihovim putem već su krenuli Vujadin Savić, koji peče zanat u Bordou, Milan Milanović iz Palerma i Uroš Ćosić iz moskovskog CSKA. Ivan Obradović je prva alternativa Kolarovu, a za desnog beka će se boriti Aleksandar Miljković (Partizan) i Marko Petković (OFK Beograd).

1. Španija - Ramos, Pike, Pujol, Kapdevilja - 95 miliona evra
2. Engleska - Džonson, Leskot, Teri, Kol - 89 miliona
3. Srbija - IvanoviĆ, SubotiĆ, VidiĆ, Kolarov - 88 miliona
4. Brazil - Alveš, Luiz, Tijago Silva, Marselo - 85 miliona
5. Italija - Zambrota, Bonuči, Kjelini, Krišito - 70 miliona

Citat
Branislav Ivanović
Čelsi, 21 milion evra
Uzdanica Čelsija dogurao je do osmocifrenog ugovora zato što pokazuje najviše kad je to najpotrebnije klubu ili reprezentaciji. Tako je bilo od dana kada ga je tadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore Vladimir Petrović Pižon pustio u igru na pet minuta protiv Hrvatske na EP u Nemačkoj 2004. godine, a on mu se odužio golom iz voleja za pobedu od 3:2 nad večitim rivalom. Nastavio je odličnim igrama za mlade i moskovsku Lokomotivu, da bi pre tri godine za 13 miliona evra došao u Čelsi. Svestranost pokazuje naizmeničnim igrama kao desni bek i štoper, a na njegovu sadašnju cenu uticali su i golovi u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi i u dresu londonskog kluba.

Nemanja Vidić
Mančester junajted, 37 miliona
O kapitenu „đavola“ najbolje govore reči njegovog šefa Aleksa Fergusona.
- Možda van terena nije idealni vođa, ali je na terenu Vidić pravi gazda. On je rođeni defanzivac - kazao je stari Škot, koji je još dodao da Srbin vredi svaku funtu koju zaradi.
Šta još jedan odbrambeni igrač može da poželi kada od najvećeg živog stručnjaka dobije komplimente i novac za novi ugovor kao potvrdu da to što govori zaista i misli. Vidić sigurno korača ka statusu legende Mančester junajteda. Marketinški bi sigurno bilo isplativije da se opredelio za ponudu Real Madrida ili Barselone, ali je tako sebi obezbedio besmrtnost na Old Trafordu.
Podsećanja radi, Vidić je iz Spartaka u Mančester junajted prešao 2006. godine za deset miliona evra.

Neven Subotić
Borusija Dortmund, 15 miliona
Vrednost Nevena Subotića na tržištu stalno raste, što verovatno najviše raduje njegove poslodavce u Borusiji Dortmund. Transfermarkt ga procenjuje na 15 miliona evra, mada su ove zime mediji na Ostrvu i u Nemačkoj pisali da su čelnici Borusije odbijali ponude Arsenala, Liverpula i oba Mančestera vredne preko 20 miliona. Trend povećanja vrednosti se nastavlja zato što veliki klubovi traže mlade, a iskusne i pouzdane defanzivce. Svaka od ovih karakteristika ističe se kod 23-godišnjeg Subotića.

Aleksandar Kolarov
Mančester siti, 15 miliona
Kada su ga letos plaćali 15 miliona evra Laciju, gazde Mančester sitija su tačno imale u glavi šta im donosi dolazak levog beka iz Srbije. Aleksandar Kolarov - to je sigurna leva strana terena, to su odlični centaršutevi i golovi iz slobodnih udaraca. Dobili su sve što su zamislili, a biće toga još u naredne tri i po godine.
U Laciju već pola godine ne prestaju da trljaju ruke zbog zadovoljstva koje su im pričinili bogati Arapi iz uprave „građana“. Rimljani nisu zaboravili da su Kolarova svojevremeno doveli za tričavih 800.000 evra iz OFK Beograda, a prodali su ga za 19 puta više para. Svaka čast!

Izvor: Kurir

------------------------------------------------

Da se malo lozimo  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
А каква је то одбрана без голмана? Како им је уоште пало да изоставе можда и најважнијег играча у одбрани?

Citat
1. Španija - Ramos, Pike, Pujol, Kapdevilja - 95 miliona evra
2. Engleska - Džonson, Leskot, Teri, Kol - 89 miliona
3. Srbija - IvanoviĆ, SubotiĆ, VidiĆ, Kolarov - 88 miliona
4. Brazil - Alveš, Luiz, Tijago Silva, Marselo - 85 miliona
5. Italija - Zambrota, Bonuči, Kjelini, Krišito - 70 miliona

И какав црни Лескот? Кад је бре он играо за репрезентацију....

Шпанија има Касиљаса, Енглеска Харта, Бразил Сезара а Италија Буфона.... Ми имамо четири врхунска играча у задњој линији али џаба...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
А каква је то одбрана без голмана? Како им је уоште пало да изоставе можда и најважнијег играча у одбрани?

Eво ја ћу да ти кажем, како нема. Нема тако што су ушли на трансфермаркет и записали четири највреднија играча из одбране, а тамо су само играчи који су позивани на последње окупљање репрезентације. Последњи меч је играо Досон, али он мање вреди, па су ставили овог лепотана  Smile

Шпанија има Касиљаса, Енглеска Харта, Бразил Сезара а Италија Буфона.... Ми имамо четири врхунска играча у задњој линији али џаба...

Неће да буде толико црно са Јоргачевићем.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Realno, kada bi na svim pozicijama bili kao u odbrani komotno bi mogli da se borimo za titulu na WC... Ovako...

Al generalno mi nemamo los tim... Zapravo, mesto nam je na EC...

I mislim da malo previse ocekujete od Ljajica, bice on dobar igrac, al jos je zelen... Ne blista on bas tolko u Fiorentini, vise s'vremena na vreme odigra dobro, bas dobro, pa onda lose, sto je i sasvim normalno i logicno za tako mladog igraca(nema konstantnost, vec jako cesto mu varira igra)... Ali svakako, na njegovoj poziciji imamo samo njega i treba da igra i to je to...

U sustini koja god trojka igrala na sredini terena, svaka je ok, samo da u njoj ne igra Raca... Gledah snimak, i znaci decko je prodao dve lopte na nasoj polovini posle kojih su izraelci imali prilike(znaci jednu priliku sigurno(sad me slabo i sluzi pamcenje))... Zaista nemam nista protiv njega, niti mi smeta to sto je iz Partizana, ali mislim da tu imamo i boljih fudbalera...

Licno nisam preterano odusevljen ni jednim nasim fudbalerom na tim pozicijama, Deki je omatorio, mada igra dobro, Kacar mi nesto nije, mislim ne znam, Kuzmanovic nije bas napredovao kako se ocekivalo i on ko Kacar nit smrdi nit mirise... Ono nekada dobro, nekada slabo... Milijas je mozda previse spor, mada je mnogo napredovao u Engleskoj, i ko zna kako ce da igra za 2 godine, ako jos uznapreduje, mada opet ce to biti sporo verovatno...

U spicu ce biti problem, posto spica u formaciji 4-3-3 je dosta drugacije igrati, nego u formaciji 4-4-2, pogotovu na tako visokom nivou... Pitanje je kako ce se Ziga tu snaci, koga svakako stavljam ispred Mrdje, mada nisam siguran da ce i Pizon...
A vidim da je pominjao neko i Aleksica, a to je previse neozbiljno da bi se i komentarisalo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sad se moze reci da imamo dosta kvalitetnih fudbalera...Realno Bisevac bi trebao da bude standardan ++reprezentativac,on i Lukovic zamenici za Vidaru i Subotica...Drago da uskoci po potrebi,desno da metemo Ninkova kao alternativu,Obradovica ja ne bih zvao,zauzima bez potrebe jedno mesto.Tu imamo Kolarova koji je stena i kojem ne treba zamena,a i u slucaju da se povredi zesce kao prosli put(sto bas i nije verovatno) imamo Lukovica + tek onda pozvati Obradovica ili Lomica.

U sredini bi trebali dosta da rotiramo,realno Deki je i dalje klasa on je tu jedini siguran.Znaci za preostale dve pozicije rotirati,trenutno su u najboljoj formi Kuzmanovic i Milijas.Dakle njih dvoje za sledecu tekmu uz Dekija.Po kvalitetu im je blizu i Kacar,Ninkovic je po meni zavrsio karijeru,27 godina izgubio se u Dinamu...Ali dobro ja bih opet njega pre zvao nego Racu koji nema nista sto je nama potrebno...

Krasic i Tosic krila...Kao alternative tu bi imali dosta igraca,pod obavezno u reprezentaciju vratiti Sulejmanija koji kida,Ljajic je isto tu kao zamena,naravno i Dusan Tadic.Po potrebi da uskoci i Mrdja.Ziga-Mrdja borba za spic,Pantelicu sut karta,a mozda bi trebalo probati i sa Sulejmanijem mada onda fali skok igra...

Naravno Veseljko dzoker,odusevio me covek.Jorgancevic na golu,mada imam neki zajebani osecaj da se opet izmutiti nesto pa vratiti Stojkovica  Smile

Krivo mi je sto se Lane pogubio...Ali dobro sreca pa smo rodili ove sezone na tim pozicijama Smiley
« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 14:37:56 od PozdravLjudovi »
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mene cudi da niko nije pominjao Laneta kao centarfora... On je to i igrao u karijeri jedno vreme, ako se dobro secam?

Mislim, jeste da ne igra i da nije mozda u formi, mada i ne mora da znaci da nije u formi toliko, pa i Zigic nije igrao za Valensiju, pa je sasvim dobro odradjivao posao za reprezentaciju i igrao dobro...

Naravno sve ovo iznad(ovaj i prethodni post) je samo moje misljenje, ne kazem da sam u pravu...  Smile Smile

« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 14:46:51 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Naravno sve ovo iznad(ovaj i prethodni post) je samo moje misljenje, ne kazem da sam u pravu...  Smile Smile

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Jes da je igrao samo 15 minuta sad protiv Vigana, al za to vreme je bio jako dobar, uradio je više nego ono drvo NGog za celo poluvreme. Verujem da će vratiti formu.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
I mislim da malo previse ocekujete od Ljajica, bice on dobar igrac, al jos je zelen... Ne blista on bas tolko u Fiorentini, vise s'vremena na vreme odigra dobro, bas dobro, pa onda lose, sto je i sasvim normalno i logicno za tako mladog igraca(nema konstantnost, vec jako cesto mu varira igra)... Ali svakako, na njegovoj poziciji imamo samo njega i treba da igra i to je to...

Не Јакша, мислим да грешиш, не очекујем ја превише од Адема, очекујем само оно за шта он сигурно има квалитет. А то је да унесе новину у наше нападе, да не играмо једнолично, да се не бранимо против сваке репрезентације која провали игру преко бокова. Квалитет више је кад противник нема представу, да ли ћеш преко крила, или кроз средину. Свакако да не игра добро у континуитету, али реци ми који играч од 19 година држи форму константно на одређеном нивоу? Сложићеш се да је то реткост, те његове осцилације су сасвим природне за играча његових година.
Са друге стране, алтернативу на тој позицији немамо.

Само да Пижон не крене са њим и Жигићем, мислим да то не изгледало добро   Smile

Ето таман, кад игра Жигић, нек Љајић седи на клупи, кад Мрђа игра нек игра и Адем. Мислим да би могло да се размишља у том правцу.

Sad se moze reci da imamo dosta kvalitetnih fudbalera...Realno Bisevac bi trebao da bude standardan ++reprezentativac,on i Lukovic zamenici za Vidaru i Subotica...Drago da uskoci po potrebi,desno da metemo Ninkova kao alternativu,Obradovica ja ne bih zvao,zauzima bez potrebe jedno mesto.Tu imamo Kolarova koji je stena i kojem ne treba zamena,a i u slucaju da se povredi zesce kao prosli put(sto bas i nije verovatno) imamo Lukovica + tek onda pozvati Obradovica ili Lomica.

Мани анализу одбране, ту смо најјачи на свету  Smile

U sredini bi trebali dosta da rotiramo,realno Deki je i dalje klasa on je tu jedini siguran.Znaci za preostale dve pozicije rotirati,trenutno su u najboljoj formi Kuzmanovic i Milijas.Dakle njih dvoje za sledecu tekmu uz Dekija.Po kvalitetu im je blizu i Kacar,Ninkovic je po meni zavrsio karijeru,27 godina izgubio se u Dinamu...Ali dobro ja bih opet njega pre zvao nego Racu koji nema nista sto je nama potrebno...

Е па видиш ја би тог момка који је по теби завршио каријеру, пустио и пре Раће, и пре Качара, и пре Кузмановића.

Krasic i Tosic krila...Kao alternative tu bi imali dosta igraca,pod obavezno u reprezentaciju vratiti Sulejmanija koji kida,Ljajic je isto tu kao zamena,naravno i Dusan Tadic.Po potrebi da uskoci i Mrdja.Ziga-Mrdja borba za spic,Pantelicu sut karta,a mozda bi trebalo probati i sa Sulejmanijem mada onda fali skok igra...

Сложио бих се овде са тобом у потпуности, јебо скок игру, мука ми је више од те скок игре напред. На крају крајева, код корнера имамо Дићвија и Банџулу па нек скачу они.

Naravno Veseljko dzoker,odusevio me covek.Jorgancevic na golu,mada imam neki zajebani osecaj da se opet izmutiti nesto pa vratiti Stojkovica  Smile

Весељка бих ја убацивао у 70. минуту при неповољном резултату, може да реши потезом меч сигурно. Јорга најбољи наш голман, мислим да ће он бити број 1.

Krivo mi je sto se Lane pogubio...Ali dobro sreca pa smo rodili ove sezone na tim pozicijama Smiley

Замениће га Зоки ту, неће Лане да ти недостаје  Smile

Mene cudi da niko nije pominjao Laneta kao centarfora... On je to i igrao u karijeri jedno vreme, ako se dobro secam?

Mislim, jeste da ne igra i da nije mozda u formi, mada i ne mora da znaci da nije u formi toliko, pa i Zigic nije igrao za Valensiju, pa je sasvim dobro odradjivao posao za reprezentaciju i igrao dobro...

Па у Стандарду је већи део каријере провео на месту нападача. Можда би требала да се проба и таква опција, мада не верујем да Пижон размишља у том правцу, чим на пријатељским није помишљао на тако нешто.

Naravno sve ovo iznad(ovaj i prethodni post) je samo moje misljenje, ne kazem da sam u pravu...  Smile Smile

+1

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.