Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 668975 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Kazem, ne znam detalje iz njegove biografije, ali onako povrsno koliko pratim njegov rad, znam da je napravio cudo od te Indjije, kao opstine. I gradonacelnik je tamo vec dugo i biraju ga ljudi vec vise puta, tako da ne valja, valjda ga ne bi birali. Mozda i on ima neku svoju tamnu stranu, stvarno ne znam, ali mislim da je dosta sposoban covek i ja bih svakako voleo vise njega da vidim, nego Karadzica na celu Saveza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
kako sredjivanje indjije ima veze sa fudbalom
a i nije tako bajno u indjiji kao sto sa strane izgleda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa bolji je Palma od njega  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
bar na tebeli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Ne vidim zasto bi predsednik Saveza morao da bude bivsi fudbaler. Inace, koliko znam Jesic se bavio ranije fudbalom, tacnije igrao ga je, ne znam gde i kako. Mnogo je bitnije da je sposoban i posten covek. Sposoban cini mi se jeste, a koliko je i da li je posten, to ne znam. Znam samo da je retko da jednog politicara u jednoj tako relativno maloj sredini biraju toliko puta, ako nije posten. Sto se Indjije tice, svi koje znam da imaju bilo kakve veze sa njom, pricaju da je napravio cudo u svakom smislu od nje. E sad, ne vidim zasto bi ga ljudi koji tamo zivi hvalili, ako ne valja. Znam da je on bio medju retkima koji su bili protiv Karadzica jos prilikom izbora, tako da je i to jos jedan pokazatelj da covek ima osecaj za to na kojojs trani treba da bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
covek koji kaze da se prvenstvo neigra do proleca zbog nekog tamo u djenovi
i poziva na prazne tribine nezasluzuje mesto u fudbalu
a fudbal je igrao u skolskom dvoristu,mozda
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 19:34:45 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Svaki konflikt izedju ljudi u savezu stvara dve struje i automatski losu atmosveru u ekipi!
Evo ti primer:
Mi ovde se ocigledno delimo na ljude koji podrzavaju Karadzica i one normalne koji vide da je lopov!  Smile Isto takvo stanje mozes da ocekujes i kod igraca jer reci da njih ne zanima sta se desava u savezu je cista glupost.
A u savezu se u poslednjih godinu dana stvorilo toliko problema da ni Murinjo ne bi imao veliki uticaj na klupi...
Karadzic, smena Antica, potezi Stojkovica, sranje u Djenovi, navodna izjava Vidica - Sve to pravi razdor u ekipi!

NE BI TREBALO da ih zanima a to sto ih zanima je njihov problem! Njihov posao je da izadju na teren, odigraju muski i izginu na terenu i nista vise! Ako neces to da radis ima ko hoce...

Licno mene ni ic ne bi zanimalo ko je predsednik saveza a ko god bi bio selektor igrao bih onako kako mi kaze. A to je problem za neke nase igrace (da ih ne imenujem, mozda se neki uvrede) jer u svojim klubovima igraju za pare a za Srbiju, gde bi trebalo igrati srcem, igraju kao da su uplatili termin.

Neko rece kako su ginuli pre odlaska na SP... kako su to ginuli? Ljudi, jel vi shvatate da smo mi odigrali samo 2 dobre utakmice i to u Austriji i ovde sa Rumunima i to kad smo imali igraca vise?!

Fredi kaze ne postoji sreca u fudbalu... i te kako postoji sreca a mi smo je imali upravo tokom tih kvalifikacija gde su drugi igrali fudbal a mi (fala Bogu) pobedjivali...

Vecina misli da mi imamo odlicne igrace... jeste, imamo ih ali ne puno... tako se mogu nazvati jedino Vidic, Stankovic, Krasic i Tosic (koji nezasluzeno ne dobija sansu)... ovo ostalo? Odlicni igraci? Bane ce, verujem sada piti prebacen da svoju poziciju - stopera jer se vratio Bosingva. Bane nama igra beka a imamo Ninkova na toj strani koji bi trebalo malo vise da se forsira a stopere da igraju Vidic i Bane. Kakav je Lukovic igrac? On je u Udinezeu odradjivao posao bas kao i u Zenitu dan-danas... on bek? Kakav je on bek? A stoper? Kakav je stoper? On je nedefinisan igrac... Kuzmanovic i Kacar su obicni "ja tebi, ti meni" igraci. Jovanovic klasican seljacki igrac. Lazovic i on. Zigic da nema visinu igrao bi sa svojim burazerom u Proleteru. Mrdja... hmmm... o njemu ne znam sta da mislim ali svakako bih njemu najpre pruzio sansu...

I kada sve saberemo i oduzmemo mi imamo samo par vrhunskih igraca pridodani igracima koji odradjuju posao u svojim klubovima kao neka vrsta pomoci.

E tako, kad nemas kvalitet onda lepo izadji na teren, izgini i ne moras da pobedis nece ti niko zameriti na tome..

Da se ja pitam, protiv ove Bugarske bih pozvao opet vecinu igraca iz nase lige jer ima dosta igraca koji vrede, pogotovo kvalitetnih stopera... nasa liga je ionako poznata po tome. Ako su mogli prvu A selekciju Japana da dobiju, onda sigurno neki tu imaju kvalitet.

I opet da ponovim, ako ces da gledas sta se desava sa strane a ne na teren i igru, bolje se ne odazivaj pozivu selektora. Ima onih koji hoce da igraju.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
Братац Јешић ти еј тешка лопина, а Инђија је мезимче ДСа сређена је и скужи за маркетинг сада да се показује како кадрови ДСа раде на локалу. То је цела поента, нема то везе са његовом способношћу, није он средио Инђију већ држава тј. врх странке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Братац Јешић ти еј тешка лопина, а Инђија је мезимче ДСа сређена је и скужи за маркетинг сада да се показује како кадрови ДСа раде на локалу. То је цела поента, нема то везе са његовом способношћу, није он средио Инђију већ држава тј. врх странке.

Pazi, slusao sam ga u Kaziprstu pre neki dan i bas je dobro isproizvao sve zive, od Tadica, preko Cvetkovica, do Karadzica.

Inace, ako se dobor secam, on je usao u DS, pre izvesnog vremena, a pre toga dok je sve to pravio po Indjiji je bio ili nezavistan kandidat, ili clan Gradjanskog saveza, ako se dobro secam.

Inace, ipak je ovo Srbija. Ovde su svi "lopovi" bez obzira da li jesu ili nisu. Za Jesica zaista ne znam da li je ili nije, ali opet kazem, to je Indjija, malo mesto. Ne verujem da bi on mogao godinama da krade a da ljudi i dalje glasaju za njega.

Uostalom nisam ja njegov advokat. Samo sam konstatovao da je jedan od uspenijih, ako ne i najuspesniji gradonacelnik godinama unazad.

Sto se fudbala tice, igrao je fudbal, kao mlad. Pretpostavljam da je igrao u Indjiji. Dakle nije to neka karijera, ali je u tim vodama, voli taj sport i tako dalje.

Jbg, nama je najbolji predsednik u KK bio recimo Vucicevic, koji realno nikad u zivotu verovatno nije bacio loptu na kos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
Citat
Ne verujem da bi on mogao godinama da krade a da ljudi i dalje glasaju za njega.

Ма може. Он од државе добије да од Инђије направи Монте Карло ал пола узме себи. Међутим и то што остави је сасвим довољно да направи нешто што у Србији одскаче од просека. Дакле и грађани задовољни и њему џеп пун. Лако је то кад си државно мезимче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.