Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 668890 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Radovao si se protiv Nemaca?

Prava krava, da kofu mleka pa je prevrne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia Lumia 920
Koji licemeri, svi ste ga branili kad su uglavnom oni koji navijaju za Partizan trazili da se zameni na golu... od kad je presao u Partizan covek nema pojma, najgori nas golman i slicno...
Sad bar ima klub gde redovno brani, nekad je bio na tribinama a neprikosnoven u repr., a isti je golman bio i tada i sad, dobar ili vezara, svejedno. A mene licno zabole ko brani za reprezentaciju, samo me nerviraju te nebuloze koje iznosite.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
@tepachenko
Ajde manimo se sitičarenja idemo na suštinu...  Idoli i miljenici se stvaraju nebitno na osnovu broja utakmica... Vlada, kako mu ti tepaš, je bio najzakletiji i najizraženiji cigan među tom generacijom. Isticao ju je mnogo češće nego ostali (Basta, Janković, Luković)... Ljubio grb višeš nego svi zajedno. Stojković je bio jednu sezonu? Koliko je bio Kežman? Dvije?

Što se tiče ovoga "bilo bi malo čudno i to je to"... Pa recimo da nije samo to to? Da bi osjećao neku dozu izdaje, kada bi vidio Kežmana U trenutku prelaska prije svega. Recimo ja u slučaju Stojkovića ne osjećam nikakvu povrjeđenost ili uvrijeđenost. Ali svakako da je izdao i pljunuo na navijače. Ne obazirem se na njega, osim kad dođe derbi ili kad lupa gluposti po novinama...

Kako bi reagovala većina grobara, da Kežman ode pred Sever sa majicom "izvinjavam se za moju ružnu prošlost?" Tvoja pretpostavka? Da li bi ispao gnjida u tvojim očima?

Ovu reakciju pripisivati "ciganluku" je smiješno, kad znamo da bi se isto desilo i da je obrnuto. Što je apsolutno očekivano.

Rekoh ranije: suština je da ljudi shvate da odgovaraju za svoje riječi i postupke i snose posljedice..Ne možeš očekivati da ljudi pređu preko takvih stvari. On je znao i uradio je to... Momak izvoli snosi posljedice.

Iskreno, ali iskreno bez ikakve navijačke ostrašćenosti, najnejasniji ste mi vi koji ste ga tako prihvatili... Da meni dođe Kežman sa majicom pred Sever, uputi mu aplauz sa majicom "izvinjavam se zbog moje ružne prošlosti" meni bi se takav čovjek gadio... Ne bi sigurno vješao tu forografiju po interneti da "nerviram drugu stranu"...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2010, 23:48:07 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Za razliku od vas nelicemera koji ste ga kovali u zvezde dok nije prešao kod vas,al oko mog,pitanje je ko je tu licemer! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia Lumia 920
Pazi kad sam znao ko ce odmah da se javi i sa kojom recenicom  Smile 
Ponovicu po milioniti put, niti sam ga voleo pre, niti ga volim sad, ko sto nisam ni bio srecan kad je potpisao za nas, niti sam do sada promenio misljenje, totalno sam ravnodusan prema coveku. A zabole me da li ce da brani za Srbiju (pricam o tome sta se ovde pise, nije u pitanju ko ce da bude prvi golman), i dok brani za Partizan nek brani dobro, ako ne - "mrs, jebi se, majmune ciganski" i te fore...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Ja sam se samo osvrnuo na rec licemer,o njegovim golmanskim kvalitetima sam govorio pre svetskog prvnenstva,imam i dokaz,tako da ti ne stoji ta prica o licemerma barem što se mene tice! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Dobrim partijama na SP.
Završismo na poslednjem mestu,briljirao je posebno protiv Australije,bio je oko svog proseka 3 gola po utakmici...
Mada ruku na srce nije bio loš u gomili loših!
On je kriv sto smo zavrsili na poslednjem mestu? Lose je branio? Imao je nekog posla?

Ok, tvoje misljenje.

Govnetu nema mesta u reprezentaciji iz više razloga,stvaranje loše atmosvere kao i u slucaju Kežman,a o golmanskim "kvalitetetima" da i ne govorimo,kiksara od"golmana" koji da nije Partizana ne bi imao gde da brani pošto ga niko nije hteo!
Stvara losu atmosferu vama ciganima, medju igracima ne i to je najbitnije Smile

I tebi je mnogo jak argument. Kad ne znas koji je razlog da bude odstranjen pricas kako je on nekoga "uvredio"... e sad, sto su se pojedinci uvredili to je potpuno druga stvar... tj. vasa stvar.
Sinak, to je stvar vecinske fudbalske populacije u Srbiji, tako da ne kaki mnogo. Ionako si pre pet stranica rekao da neces vise o govnetu.
Kakve bre fudbalske populacije? Pa tih 75%, koliko kaze Rinaka da vas ima, njih 40% je jednom sutnulo samo mace s praga... stvar je u tome sto vas toliko boli prelazak Vlade u Partizan a ne njegovo golmansko (ne)znanje. Da ne brani za drzavni tim zato sto je presao iz Sportinga na pozajmicu u Partizan? Brinem se za takve koji imaju takvo razmisljanje... cale.

A nisam ja kriv sto vi ne mozete da prebolite njegov prelazak u redove Partizana, za to se zove psiholog. Smile

Jel mozda Salpingidis odstranjen iz reprezentacije Grcke ili Kranjcar iz Hrvatske? Ovo samo kod nas moze da bude, nigde vise.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 01:12:34 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
@tepachenko
Ajde manimo se sitičarenja idemo na suštinu...  Idoli i miljenici se stvaraju nebitno na osnovu broja utakmica... Vlada, kako mu ti tepaš, je bio najzakletiji i najizraženiji cigan među tom generacijom. Isticao ju je mnogo češće nego ostali (Basta, Janković, Luković)... Ljubio grb višeš nego svi zajedno. Stojković je bio jednu sezonu? Koliko je bio Kežman? Dvije?

Što se tiče ovoga "bilo bi malo čudno i to je to"... Pa recimo da nije samo to to? Da bi osjećao neku dozu izdaje, kada bi vidio Kežmana U trenutku prelaska prije svega. Recimo ja u slučaju Stojkovića ne osjećam nikakvu povrjeđenost ili uvrijeđenost. Ali svakako da je izdao i pljunuo na navijače. Ne obazirem se na njega, osim kad dođe derbi ili kad lupa gluposti po novinama...

Kako bi reagovala većina grobara, da Kežman ode pred Sever sa majicom "izvinjavam se za moju ružnu prošlost?" Tvoja pretpostavka? Da li bi ispao gnjida u tvojim očima?

Ovu reakciju pripisivati "ciganluku" je smiješno, kad znamo da bi se isto desilo i da je obrnuto. Što je apsolutno očekivano.

Rekoh ranije: suština je da ljudi shvate da odgovaraju za svoje riječi i postupke i snose posljedice..Ne možeš očekivati da ljudi pređu preko takvih stvari. On je znao i uradio je to... Momak izvoli snosi posljedice.

Iskreno, ali iskreno bez ikakve navijačke ostrašćenosti, najnejasniji ste mi vi koji ste ga tako prihvatili... Da meni dođe Kežman sa majicom pred Sever, uputi mu aplauz sa majicom "izvinjavam se zbog moje ružne prošlosti" meni bi se takav čovjek gadio... Ne bi sigurno vješao tu forografiju po interneti da "nerviram drugu stranu"...

Sad videh ovo.

Prvo da ti kazem da pricas totalno drugu pricu.

A dalje... ja ne znam sta bi se desavalo kad bi Kezman presao u Crvenu zvezdu jer nisam vidovit. Shvati da je to Stojkovic napisao zbog onoga STO MU SE DESILO U DJENOVI. E sad, to neki mozda ne razumeju al to vec nije, niti moj, niti Stojkovicev problem.
Uostalom, zasto to vas toliko zanima sta ce on da misli? To je njegova privatna stvar isto tako sto je moja privatna stvar da napisem da li je neko u pravu ili ne. I sta sad, ti ces mene da isprozivas ako sam rekao da nisi u pravu? Normalno da neces.
Dalje... on ni na koga nije pljunio. Verovatno je tesko shvatiti da je svrha poruke bila "izvinjenje za ono sto je pricao o FK Partizan" a da to nije nikakvo VREDJANJE bilo koga nego ZAHVALNOST klubu koji mu je jedini pruzio podrsku uz, naravno, porodicu.

Samo mi nije jasno nesto... ko je koga tu prvi vredjao? Zar nisu navijaci prvi uvredili Stojkovica raznim pesmama i transparentima?
A sto kazes, ti bi se gadio takvom coveku... pre svega je bitno da dobije podrsku zbog igara na terenu a to sta se njemu desava u privatnom zivotu nije ni do koga nego do njega. Ocekivao si da posle onih silnih ruznih dogadjanja popije i od nas uvrede ili tome slicno? Smile Normalno je da ce dobiti podrsku u trenutku kada mu je ista potrebna a dobice je upravo od svojih tj. od onih za koga igra i cije boje brani.

A ovo za Kezmana sto kazes "da li bi bio gnjida u mojim ocima". Prvo, on to ne bi uradio sve dok ne bi preziveo ono sto je Vlada preziveo poslednjih nedelja (predpostavljam). Vlada je sve ovo uradio s razlogom. Prvo su ga navijaci Crvene zvezde izvredjali, potom napali a onda se zahvalio za podrsku (kao sto bi uradio svaki iole normalan covek i koji razume sta znaci PODRSKA) svom klubu i navijacima.

Vise stvarno ne razumem sta hocete da prikazete nama "neupucenima"... ustvario, vise ne znam ni da li sami znate sta hocete da dokazete. Nikako mi nije jasno zasto vas je toliko briga za koga brani, kako kazete, "govno" kad ne brani kod vas? Vi takvog ne zelite, tako? Eto onda. Nije kod vas, vi ga ne zelite i kraj price. Svi zadovoljni.

Ja razumem da ga na derbiju isprozivate (i treba), ali prebaciti svu ovu pricu na reprezentaciju Srbije, zemlje u kojoj zivimo i za koju svi navijamo, je cista glupost i nemoc.

Toliko.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
                                            Видићево "збогом" репрезентацији?

После одлуке у казни Србији, заменик капитена репрезентације, донеће коначну одлуку

Капитен Манчестер Јунајтеда, Немања Видић нема намеру да игра мечеве без такмичарског значаја, уколико УЕФА оштрије казни Србију после данашње седнице.

Он би до наредног циклуса нових квалификација имао 32 године, тако да се претпоставља да би могао окончати репрезентативну каријеру.

''Немања је професионалац, посвећен Јунајтеду. Налази се на добром путу да постане један од најбољих дефанзиваца на ''Олд Трафорду'' у историји. ФСС и репрезентацију потресају жестоки сукоби, а уколико УЕФА драконски казни Србију, ствари би се погоршале. Он нема намеру да игра пријатељске мечеве. Меч са Естонијом је можда био његов последњи за Србију, рекао је неименовани извор.

Србија следећу утакмицу игра са Бугарском у Софији, 17. новембра. У квалификацијама за ЕП 2012. године, играће тек 25. марта наредне године са Северном Ирском и до тада ће се видети да ли је Видић озбиљан у својим намерама.

Извор : sportske.net
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung 
To je 1. Kurir objavio,tako da nije tacno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.