Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 630062 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Утакмица 0:3 за нас.
Избацити Италијане.
и то је то.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 07:38:23 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Aу како их добро лемају на самом крају клипа, набили их уз ограду и одри. Тако и треба.

Треба,а ?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Наравно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Најчешће то причају људи који нису добили батине од милиције никада у животу. Да си имао било какав неспоразум са њима, не би овако причао.

А ја желим теби и сличнима да вас набију уз ограду и лемају, нисте видели репрезентацију ван Србије бре, кењате ту, глумите ми неке моралисте. Свако од оних навијача, па и оних хулигана који су иницирали срање је већи навијач од тебе. Од тебе који седиш у фотељи и кењаш по тастатури јер је тако најлакше.

Јебу нас шиптари, јебу нас Амери, јебу нас из Европе, јебу нас из Хага, јебе нас Борхан Тадићи, јебу нас педери, а онда кад направимо неко срање одмах смо најгори на свету.
Свака част свим момцима који су били у Италији, а ви што кењате по тастатури можете да се терате у курац.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Aу како их добро лемају на самом крају клипа, набили их уз ограду и одри. Тако и треба.

Htedoh upravo da postavim isti link  Smile

Da su ovo uradili na stadionu, mislim da nikom ne bi bilo zao onih 200 000 e  Smile

Најчешће то причају људи који нису добили батине од милиције никада у животу. Да си имао било какав неспоразум са њима, не би овако причао.

Ja sam dobio batine od milicije jednom, a od "navijaca" vise puta. U pricu ko je veca stoka necu da ulazim, ali ako se ti smekerises sa kapuljacom, maramom i cvidzama, lomis i palis, pa onda budi smeker pa istrpi odstranjivanje bubrega pendrekom. Ovi su bas Srbende, brate, ludilo, znaci najjaci su. Sve u neku Crnu Reku za navijace, kako bi mirni bili posle, da vidis samo.

Јебу нас шиптари, јебу нас Амери, јебу нас из Европе, јебу нас из Хага, јебе нас Борхан Тадићи, јебу нас педери, а онда кад направимо неко срање одмах смо најгори на свету.
Свака част свим момцима који су били у Италији, а ви што кењате по тастатури можете да се терате у курац.

Dakle posto nas jebu Siptari i Borhan Tadici, ok je malkice se prosetati do Italije i izlomiti sve sto ti dodje pod ruku?

edit: verujem da je bilo ovde, ali ako nije, uzeto sa sajta RTS:

Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 09:28:51 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Управо сам дао себи самом,свечану реч(чак се заклео) да никад,али никад не коментаришем нешто ,чему нисам присуствовао.То ми се дешавало у прошлости и сад видим колико сам грешио.
Читајући ваше злураде,отровне коментаре упућеним"злим хулиганима",ја видим како сам у неким приликама био исти као ви сад.
У то име,желим најсрдачније да вам се захвалим,очи сте ми отворили,  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 09:34:14 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

А ја желим теби и сличнима да вас набију уз ограду и лемају, нисте видели репрезентацију ван Србије бре, кењате ту, глумите ми неке моралисте. Свако од оних навијача, па и оних хулигана који су иницирали срање је већи навијач од тебе. Од тебе који седиш у фотељи и кењаш по тастатури јер је тако најлакше.

Ти ниси навијач, просто речено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Smeker brate. Muda znachi do poda, rasturio je zabarske picke. Za krst casni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Ти ниси навијач, просто речено.

Битно да ти јеси са 3 утакмице свог клуба на домаћем терену и још толико репрезентације такође на домаћем терену.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Па ја нисам ни рекао да сам навијач човече Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.