Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 628614 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Ukratko,italijani su nam se posrali u usta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Alcatel 300
ovaj lik je sad na svim naslovnim stranama.eto reklame za proizvođače nindža odjeće i tatoo majstora

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

view_photo.jpeg
(81.55 KB, 600x412)
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 00:40:00 od burkinafaso »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
ovaj lik je sad na svim naslovnim stranama.eto reklame za proizvođače nindža odjeće i tatoo majstora

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Ja sam stavio Toleta u potpis jer ste dokurcili s njim pa cisto teram kontru... ja, niti ga gotivim, niti nesto suprotno od toga...
Vidi se da ga ne gotiviš  Smile
Stavise, bunio sam se u onom periodu kada je dolazio na celo Partizana... ali necu da se pravdam ovde Smile

Citat
Оно као не сери. Утакмица је прекинута јер су два навијача седела на огради. Трибина је могла да се испразни, просто нико не прекида утакмице због таквих глупости.
Covece, utakmica se prekinula nakon sto je po drugi put pala baklja u teren + topovski udar pored golmana... utakmica se nastavila posle "sedenja navijaca na ogradi"... a sta treba sudija da radi, na svakih 5 minuta da prekida mec? Sva sreca pa Viviani istrcao van peterca, noga je mogla da mu se pocepa...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Hah evo ovo sam trazio da procitam

Citat
Spominjete tetoviranog gospodina... Taj tetovirani gospodin je branio Srbiju na Kosovu. Nece se desiti da ga iz autobusa neko odvede u rudnik, zato sto on nece ni uci u autobus. Gospodin vise ne zivi u Srbiji, nego u Italiji. Gospodin je DBovac. I vi nemate pojma. Druga stvar... Kako mislite da jedan "navijac" unese klesta na stadion i da sa njim sece zastitnu mrezu? Da li neko stvarno misli da se ovi navijaci skupljaju spontano i iz cista mira? Ovi ljudi su instrument, za nesto veliko sto ce tek da se dogodi, a kad treba nesto veliko da se dogodi, pocinje na stadionima... To nas bar istorija uci. Dakle, Ja bih se zabrinuo da sam na mestu ljudi koji su na vlasti... Pogotovo bih se zabrinuo kad ne bih imao pojma, ko to sve i sta radi u drzavnoj bezbednosti. Mislim da su stvari malko odmakle kontroli, sto i nije tesko, jer ova vlast nista ne ume da drzi pod kontrolom. Kad stvari izmaknu kontroli obicno narod dobije po tamburi, ali ovog puta ce bojim se i vlast da se pridruzi narodu u tamburanju.
Spremite se za nesto veliko.

Citat
Pa ovaj istetovirani rmpalija je zapravo (kao sto Milan rece) klasican insajder. Pa pogledajte samo fotografiju ([link]) i videcete "tetovazu" 1389. Kakva crna tetovaza. Obicni crtezi po rukama. A da ne govorim o majici CETNICI-SEVER. Koja namestaljka! Ko stoji iza svega ovoga mozemo samo da nagadjamo, Jedno je sigurno, da taj neko zeli opsti haos. Setimo se Maksimira.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Hah evo ovo sam trazio da procitam

Citat
Spominjete tetoviranog gospodina... Taj tetovirani gospodin je branio Srbiju na Kosovu. Nece se desiti da ga iz autobusa neko odvede u rudnik, zato sto on nece ni uci u autobus. Gospodin vise ne zivi u Srbiji, nego u Italiji. Gospodin je DBovac. I vi nemate pojma. Druga stvar... Kako mislite da jedan "navijac" unese klesta na stadion i da sa njim sece zastitnu mrezu? Da li neko stvarno misli da se ovi navijaci skupljaju spontano i iz cista mira? Ovi ljudi su instrument, za nesto veliko sto ce tek da se dogodi, a kad treba nesto veliko da se dogodi, pocinje na stadionima... To nas bar istorija uci. Dakle, Ja bih se zabrinuo da sam na mestu ljudi koji su na vlasti... Pogotovo bih se zabrinuo kad ne bih imao pojma, ko to sve i sta radi u drzavnoj bezbednosti. Mislim da su stvari malko odmakle kontroli, sto i nije tesko, jer ova vlast nista ne ume da drzi pod kontrolom. Kad stvari izmaknu kontroli obicno narod dobije po tamburi, ali ovog puta ce bojim se i vlast da se pridruzi narodu u tamburanju.
Spremite se za nesto veliko.

Citat
Pa ovaj istetovirani rmpalija je zapravo (kao sto Milan rece) klasican insajder. Pa pogledajte samo fotografiju ([link]) i videcete "tetovazu" 1389. Kakva crna tetovaza. Obicni crtezi po rukama. A da ne govorim o majici CETNICI-SEVER. Koja namestaljka! Ko stoji iza svega ovoga mozemo samo da nagadjamo, Jedno je sigurno, da taj neko zeli opsti haos. Setimo se Maksimira.....

Дај ко је ово написао!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da nije i ovo Tole organizovao, mozda u saradnji sa Stojkovicem, kod Tadica u kuhinji? Necu da generalizujem, ali ovo sve ocigledno ima ogromnu podrsku navijaca Crvene Zvezde, vidja se to po novinama, forumima... Godinama su srpskim fudbalom vrsljali Miljanic, Arkan, Babarogic, Dzajic... Kako se tada nije niko okupio da kaze da su to lopovi? - tada je bilo lepo, a? Zvezda - stub SrBstva, Arkan - heroj? A sada odjednom haos, nije se valjda neko drznuo da ne klekne pred Institucijom... I ajde da je to grupica huligana, nego samo rukovodstvo kluba izdaje politicka saopstenja, napadaju nekadasnjeg junaka svog kluba - kao izdao je - koga je bre izdao? svoje roditelje? izdao je gomilu lopova koji vec godinama kradu, neko u neredima, a neko u klupskim prostorijama... pa zar je sramota okrenuti ledja takvima - da niste ocekivali da vam brani za dzabe, mozda i neki oralni seks? I sada koriste haos koji je nastao posle 10.10. da se obracunaju sa FSS koji posle nekoliko DECENIJA konacno vise nije produzena ruka Zvezde... Krajnje je vreme da se zavede red u to sto je sada ruglo srpskog fudbala i sporta u Ljutice Bogdana 1....
Svaka ti cast majstore, svaka ti je na mestu. Nemam sta da dodam Smile Smile Smile Smile apsolutno tacne cinjenice.

Davidovci i Papalukasi se kloniraju maksimalno. Ni ja nemam sta da dodam.

Razumem te u potpunosti... svaki cigos ce ovako reci...

Cudno je stvarno da svaki cigos ne podnosi Tomislava Karadzica... to je fenomen stvarno...

Ili te ja nisam lepo razumeo... u tom slucaju se izvinjavam Smile

Moj komentar se odnosio na onaj post iznad tvog. Zasto si ga ti pohvalio pojma nemam, delovao si mi realno. Ako zaista smatras da je u vreme Mirka Marjanovica Zvezda mogla da krade vise (i podvlacim vise, ne da nije krala uopste) od Partizana, onda svaka cast na objekivnosti. Arkan vrsljao po fudbalu? Znam da Zvezdi pomogao nije. Uostalom, vise je Partizan kupio igraca od Obilica nego Zvezda, plus su se njihove medjunarodne utakmice igrale na JNA. Dzaja? Za Zecevica i Bjekovica je malo dete u muljanju. Miljanic  Smile? Babarogic?

Treba li ja sad da vadim pokojnog Mirka Marjanovica kao argument? Odakle Zemunelo? Lukic se na Zvezdinoj temi vecinom pljuje zbog saopstenja koja daje, nisam nijednog navijaca Partizana video da kaze da je Djuric retard. A tu su negde. Ali vi ste realni, a mi smo cigosi. Bravo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Da vas pitam nesto posto se ne razumem toliko u navijacke grupe

Jel postoji uopste grupa "Cetnici Sever"?  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Мајцу Четници Север може свако да наручи путем интернета, то некима овде изгледа није јасно. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
U tome i jeste poenta. . . Ni ne treba da se odstampa nesto sto ne postoji, al takodje nema je u oficijalnim navijackim grupama. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.