Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 631928 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Slazem se za to da Ivanovic mora na mesto stopera...Jebiga na desnom beku imacemo tri opcije od kojih ce valjda jedna biti pristojna,Rukavina,Vulicevic ili Ninkov iz nase lige...

Ne znam sto neki napadaju Lomica,ovo mu je debi na zvanicnoj utakmici,dobro je odigrao ni jedan centarsut mu nije bio sranje to sto je Zigic konjina izbeglicka i ne moze da dobije duel nema veze sa tim...U svakom slucaju dobar kao drugo resenje za mesto drugog beka kada se vrati Kolarov...

Ne znam sta je sa Vidicem,on igra prosecno...Ne morate mi verovati ali kod jedne situacije kada smo vec gubili,sudija valjda nije svirao penal i Vidic se pokacio sa jednim Fincem sudija je stao ispred Vidica i krenuo da vadi zuti...Vidic je toliko siroko razvijao reci drao se jedno 4 puta:AJDE,AJDE,AJDE,AJDE! i na kraju mu je rekao pusi mi kurac!Takodje i Lazovic marva je srao to je ona situacija kad je dobio zuti rekao je nekome jebem ti mater.

Lukovic klupa i iskreno ja sam za to da Ivica Dragutinovic bude drugi stoper kad se vrati...Da ga jebes,Lukovic i Subotic nisu zreli za to mesto...Stankovic odlican!Ne znam sto ga napadaju ljudi...Kuzmanovic je dao gol,imao par dobrih pokusaja,jeste los slazem se,ali bas toliko? Smile Kacar je recimo meni bio skroz neprimetan a kako sam skontao ladno ga je stavio iza Zigica da igra poluspica...Pizon idiotcina...Jovanovic je imao par dobrih individualnih poteza i dobrih prodora,takodje dosta los ali ne toliko kao sto kazete...Krasa napokon pokazuje staru formu...Za Zigica nemam reci ne znam zasto svaki trener zeli da gradi igru oko njega...U picku materinu neka proba sa Jovanovicem,Lazovicem ili Mrdjom u spicu,mozda bi najbolje bilo da proba upravo sa Jovanovicem i da metne Tosica koji je zajedno sa Ninkovicem jednostavno mora da igra prvu postavu!

Lazovic muflov,po ponasanju odaje utisak da pokusava da imitira Kezmana
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Iako mi je mnogo krivo sto moram da se upisem na ovoj temi, moram cisto da bih napusio sve likove koji su bili za smenu Antica, makar po cenu bana.

JEBAO VAS SVE PIZON  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Не знам како после овакве вечери на стадиону Партизана нешто може бити битно... Највећа брука Србије, ни Азербејџан, ни Казахстан, ни Јерменија... ово је била Естонија.

Више од игре боли све оно што се дешавало на стадиону, пре, сад, после утакмице... Дефинитивно тонемо у пропаст.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 03:12:11 od Juventuslandia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Mož' da priča ko šta hoće, teleća glava nam je prodala muda za bubrege, a neki lakoverni (ne po prirodi, već zato što im tako odgovara) su poverovali u tu priču. Eto, Estonija nas ponižava u sred Beograda, brani nam čovek za kojeg je bilo jasno da će privući negativnu atmosferu, vodi nas čovek limitiran u svako pogledu... Ma neka ostane govedo 100 godina, za bolje i nismo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Sta se ovde neki cude?

I tim sa SP je bio krs ali sa vetrom u ledjima i podrskom. Realno, od svih njih samo 4-5 igraca su imali punu minutazu u svojim klubovima, no to smo jos onda apsolvirali i navijali jer, jel te, nije lepo da ih pljujemo.

Ja pitam - dokle? Dokle cemo zbog nacionalnog ponosa biti ovce? Zasto da podrzavamo tim koji je sve samo ne to, tim, samo zato sto se zovu Srbija? Ko ih bre jebe, dosta mi je vise prica o trudu, "krvi, suzama i znoju"... kenjazi o srcu ostavljenom na terenu... sto se mene tice mogu nikada da ne potrce, da igraju najgori na svetu fudbal za oko ali da uvale golove kada treba i da pobedjuju.

Dosta mi je vise i lupetnja o evropskim Brazilcima... nasa slicnost sa Brazilcima u igri i rezultatima je jednaka slicnosti nasih atleticara, tacnije trkaca na 100m sa Boltom. Koji smo mi entuzijasti... toliko da etuzijazam postaje budalastina.

Ne ocekujem nista od njih i ne dajem nikakve blanko podrske - nikad vise. Zabole me sto je to, boze moj, reprezentacija. Podrska i postovanje se zasluzuju a ne udeljuju se kao dinar prosjaku na cosku. Jadni, vidi ih, daj da ih podrzimo.  Smiley 1

I za kraj - Pizon nije kriv, Pizon je marioneta. Svi znamo njegove trenerske domete - jednaki su sansama dresirane simpanze u sahovskom duelu sa Kasparovom.

Tole, lopino, mamicu ti *****  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung SGH-E590
Srećne vam rane, junaci!

Već dva dana sam se pitao šta li selektoru Petroviću znači ono "reprezentacija će igrati junački". E, sad sam video šta to znači i shvatio da se, od vremena kada sam ja išao u školu, terminologija promenila. Tada je "junački" imalo drugačije značenje od onog koje su mu dali naši reprezentativci u utakmici sa Estonijom.

Ne zna se ko je bio veći junak. Stojković koji je neposredno ili posredno kriv za sva tri gola, Žigić čije postojanje na terenu ne može da opravda ni njegova najuža rodbina, naša odbrana na čelu sa Vidićem koja je bila tako dobro organizovana da ova tri gola možemo smatrati blagom kaznom... Publika koja je toliko dobro bodrila "orlove" da je pravo čudo što su se igrači  i u drugom poluvremenu pojavili na terenu. Za vređanje igrača i međusobno vulgarno prepucavanje nisu morali da plaćaju ulaznice.
Ipak, ispostavilo se da je najveća junačina selektor Petrović koji je junački priznao poraz legendarnom srpskom pripovetkom koja počinje sa "sudija nam nije dao da igramo..."

Molim vas, gospodo reprezentativci, protiv Italijana igrajte kukavički... 

Zabole me sto je to, boze moj, reprezentacija. Podrska i postovanje se zasluzuju a ne udeljuju se kao dinar prosjaku na cosku. Jadni, vidi ih, daj da ih podrzimo.  Smiley 1
Smile Smile Smile
E to je ono sto nikad necu razumeti! Nijedan igrac ne moze da se snadje na terenu, a ocekuju tu podrsku sa tribina kao da su necim to zasluzili! Onaj Stojkovic kreten se jos buni sto ga navijaci ne postuju, a on prvi nije ispostovao te navijace prelaskom u partizan! Pa zasto bi neki Zvezdas postovao tog idiota koji je izdao klub koji je vise radosti doneo tim Zvezdasima od ove jadne reprezentacije???

Tole jebo te JNA, partizan i te jebene pare koje stavljas u dzep umesto da das za trenera ili malo ovima iz UEFE da das pa da nas sudije vise ne podjebavaju ovoliko!
TOLE MAJMUNE MRSH IZ SRBIJE!!!

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Faca reportera kad je zavrsio intervju  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Исписали сте 25 страница од јуче, не могу све да читам, тако да ако је неко већ писао ово јеби га.

Прво, велика је срамота оно напушавање Стојковића, имате дерби за такву врсту навијања. Мислио сам да је репрезентација светиња,ал' изгледа да сам се зајеб'о. Јесте поменути испао имбецил код оног гола, јесте да после 2 добро одбрањене текме можда и не заслужује повратак на кеца у репрезентацију, али људи моји он је јуче бранио за СРБИЈУ. Напушавања типа ''циганске пичке'' и ''гробарске пичке'' на мечу репрезентације  Smile Туга.

Друго, понављам се 23. пут али опет морам да споменем да је Пижон једна обична румена будалетина, која не заслужује да води Биг Бул Бачинце. Уколико се реши овај правни проблем око ФИФА статута, очекујте Клеа на првом наредном списку, умешаће Толе прсте.

Треће, колико сам само мазао Антића што гура ону корњачу Милијаша, а на клупи му седи Качар. Верујем да нисам једини. Качар је лично за мене, највеће разочарање.

И за крај, по оном хладном времену посета више него добра, али су наши момци показали да их боли прангија за то што људи из целе Србије узимају слободне дане на послу, отказују разне обавезе, верују у њих.

Е па синови моји набеђени, не може то тако. Мало да се спустите на земљу и да заиграте један за другог, можда то онда и буде личило на нешто...
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S

Faca reportera kad je zavrsio intervju  Smile  Smile

Reporter: "Srecno."
Piki: "Nema na cemu."
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Anticu genije,tim ti je strava,a tek kako je poletan i uigran... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.