Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 631999 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Stojkovic da valja ne bi spao na najniže grane da brani za one za koje je rekao da ne bi ni mrtav,on da je dobar branio bi u klubovima u kojima je sedeo na klupi,niko ga nije hteo osim partizana i reprezentacije,decko je izgubljen slucaj!Na poslednje 3 utakmice primio 8 golova,ni za jedan nije kriv... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 00:01:18 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Kad shvatimo da nemamo bolje od ovih igraca, i da nijedan trener nije kriv sto igraju ko izdrkani ku*ci, spusticemo se na zemlju i krenucemo od nekog novog pocetka.... kad Jovanovic ne moze da se sastavi, ne zna u kojoj je dimenziji, kad Lukovic ovako kiksira milion puta, kad Stankovic ne lici na sebe iz Intera, Zigic skroz nepotreban na terenu, Kuzmanovic  Smile ........ koga mi da dobijemo?!

P.S. Sta ste se uhvatili za Lomica, nije bio toliko los, jedine sanse smo stvorili iz njegovih prekida, i jos je imao nekoliko dobrih centarsuteva, problem je samo sto nam je to ocigledno jedini nacin da napadamo, da bijemo sa strane pred gol pa sta bude...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
Nista, ja bih samo da se zahvalim Vladi Stojkovicu za pustena dva gola. Da sam bio na njegovom mestu okrenuo bih se i na prvi zvizduk napucao lotptu u gol.  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
Иди гледај исланд или ткао нешто Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung e690
Jos jednom se pokazalo...da se (kvalitetni) treneri u Srbiji ne cene i da su potrosna roba iz onih ili ovih razloga, i da je sam sportski uspeh daleko od prioriteta.
ps.sada samo cekam famoznu 7 silu da krene da olajava PIzona, za koga je inidrektno uticala da dodje na mesto selektora.
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
       @2007 Co., LTD. All rights reserved.
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
hahahah djani prso, kaze mozda nam treba neki strucnjak kao lev, ili wenger koji imaju sklonosti ka muskom polu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
I moram da dodam, ni ja se nisam iznervirao uopste. Ovo mi je nekako skroz normalno.  Smile

Такође Smile
Јеботе, ко да сам очекивао пораз... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nista, ja bih samo da se zahvalim Vladi Stojkovicu za pustena dva gola. Da sam bio na njegovom mestu okrenuo bih se i na prvi zvizduk napucao lotptu u gol.  Smile Smile Smile

Koliko su vredjali Savu, Kezmana, zvizdali Pantelicu, osporavali Stankovica.....i niko se nije ponasao ko ovaj, a svima, prethodno nabrojanima, je reprezentacija mnogo manje trebala za neku promociju nego ovom gmazu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple iPhone 4
Да је Антић крив за овакву игру то је највећа небулоза написана на овој теми, свашта  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6

Koliko su vredjali Savu, Kezmana, zvizdali Pantelicu, osporavali Stankovica.....i niko se nije ponasao ko ovaj, a svima, prethodno nabrojanima, je reprezentacija mnogo manje trebala za neku promociju nego ovom gmazu.

Jedno je zvizdati igracu kad pojma nema a drugo kad bu se zvizdi zbog kluba u kom igra.
Ima Vlajko gde da se promovise.

Da sam na mestu predesednika FK Partizan ovo bi bila poslednja utakmica drzavnog tima u kojoj je nastupao nas igrac. Treba pustiti 25 fudbalera FK Crvena zvezda da nastupa za reprezentaciju Srbije jer Zvezda je Srbija.

p.s. Nije Piki kriv, defanzivni koordinator Radovan Curcic je lose postavio liniju.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.