Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 632334 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Odlican onaj gol Lukovica-da je hteo,ne bi mogao to lepse da izvede Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Sta lupas bre?Stojkovic nije kriv ni kod jednog gola!Kod treceg izlece sto bi i svaki golman uradio da boksuje loptu,kad ono Lukovic koji je video da Stojkovic krece na loptu odjednom trci ka finskom igracu i glava nazad ka Stojkovicu koga je video da dolazi da pokupi loptu!Uzas!

Prvi gol bombetina,Stojkovic je ocekivao da ce njegovi igraci izblokirati Finca,nisu to uradili i on je uputio udarac koji se ne brani!

Drugi gol takodje ide na dusu igraca,Stojkovic ne vidi jer je oko sesnaesterca gomila igraca,iako se od nas ocekuje da ispucamo loptu,dvojica nasih igraca krecu na nju medjutim iz nepoznatog razloga su se predomislili i lopta kao na tacni stize do Finca koji je perfektno polozio snaznim udarcem u nebranjeni ugao!Kraj price
« Poslednja izmena: 08. Okt 2010, 22:58:37 od Borijelo! »
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Sta lupas bre?Stojkovic nije kriv ni kod jednog gola!Kod treceg izlece sto bi i svaki golman uradio da boksuje loptu,kad ono Lukovic koji je video da Stojkovic krece na loptu odjednom trci ka finskom igracu i glava nazad ka Stojkovicu koga je video da dolazi da pokupi loptu!Uzas!

Prvi gol bombetina,Stojkovic je ocekivao da ce njegovi igraci izblokirati Finca,nisu to uradili i on je uputio udarac koji se ne brani!

Drugi gol takodje ide na dusu igraca,Stojkovic ne vidi jer je oko sesnaesterca gomila igraca,iako se od nas ocekuje da ispucamo loptu,dvojica nasih igraca krecu na nju medjutim iz nepoznatog razloga su se predomislili i loptu kao na tacni stize do Finca koji je perfektno polozio snaznim udarcem u nebranjeni ugao!Kraj price
Ukratko,Stojkovicu legendo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Ma da.
Pizon je kriv.Da Pizon je kriv.Jeste Pizon je kriv.Ma da,Pizon je kriv.

E gospodo,ovo vam je djelo Radomira Antica,nikako Pizona,jer on sa njima nije ni radio.
Bravo Anticu,tim ti fenomenalan... Smile Smile.

Stojkovic je rupetina  Smiley 1

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Smile Smile Smile

Ali Stojkovic je ocekivao  Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2010, 23:00:34 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
ocekujem formaciju Pizona protiv Italije 4-3-3 ako je to moguce... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Da.
Cesto Bufon,Kasiljas,Ceh i sl. ocekuju,da...ali kad im sutnes sa 30m oni su poput pantera,pa u 90% slucajeva izvade loptu.Lijepo,neka on nastavi da ocekuje,ali na golu Partizana.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63

Smile Smile Smile

Ali Stojkovic je ocekivao  Smile

jes vala... a barabe ga zajebaše...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ovo je bila najduhovitija utakmica koju sam gledao  Smile  Smile  Smile

Ja takodje umirao od smeha Smile Smile
Najjace je bilo zvizdanje Stojkovicu...onda "Tole Odlazi"..a ovi odgovaraju "Tole Srbine" i kao slag na tortu onaj velicanstveni pogodak Lukovica,e tada kad se zaustavio na pola puta i okrenuo se dobio sam takvu navalu smeha da su me bubrezi zaboleli(nisam mogao vazduh da uhvatim,reko umrecu) Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Inace, da uradimo jednu malu retrospektivu

Pre samo par meseci su ovi isti igraci bili maksimalno podrzani od strane navijaca, stadioni su bili mnogo puniji kad igra reprezentacija, bili smo prvi u grupi, plasirali se na SP, atmosfera u timu fenomenalna, sponzori su se otimali o nasu reprezentaciju i FSS, pare su se slivale u kasu FSS, nadali se dobrim rezultatima na SP, mastali o polu-finalu svetskog prvenstva

Sada mastamo (neosnovano) o barazu, igracima se zvizdi, niko i ne navija za raprezentaciju nego se medjusobno prepucavaju na stadionu, ljudi se vise i ne nerviraju, nego se smeju, znajuci da nista i ne treba da ocekuju, FSS moze da ostane bez 2mil zbog otkaza Anticu, sponzori se sigurno nece utrkivati da daju pare za ovakvu reprezentaciju, UEFA bonusi za plasman su dalekooooo, atmosfera u timu je definitivno i nepovratno narusena

Naravno, ovde nema Karadziceve odgovornosti....ja sam samo izkompleksirani Zvezdas koji mrzi Toleta zato sto je Partizanov covek  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.