Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 628403 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Ja sam pricao o kultu, a to je vise od punog stadiona. Kult je I pun stadion, ali i atmosfera u kojoj igraci zele da igraju za reprezentaciju vise od svega i kada ginu za dres. Kult je kada igrac koji ima posle Milosevica najvise utakmica u nacionalnom dresu izjavi da mu je ovo najlepsi period u reprezentaciji. Kult je kada svi igraci daju podrsku selektoru i posle ispadanja sa SP. Kult je kada navijaci cekaju celu noc da bi kupili karte za utakmicu i kada one vrede kao suvo zlato. Kult je kada svi disu kao jedan i svi zive jedni za druge. Kult je kada se osecas tako da mozes da pobedis bilo koga i kada na krilima te vere igras bez kompleksa protiv jedne Nemacke i pobedis je.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 14:40:33 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Da,kult je izadjes bez kompleksa i izgubis od Gane i Australije.
Kakav je to "kult" kada je tebi bitno ko je selektor da izginez za drzavni dres?
Da li igras za selektor ili Srbiju?
Da li selektor mora da usadi igracu da "treba da gine" za reprezentaciju?
Kakav je onda to fudbaler? Smile  Kada mu treba neki drugi motiv i neki tamo "kult" da bi igrao za svoj narod i svoju drzavu..
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Da,kult je izadjes bez kompleksa i izgubis od Gane i Australije.

Тад се највише показао наш комплекс.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
To je kult.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E71
Kleo je svakako bolji od matorog Pantelica koji je pred penzijom,sporog Zigica i prirodnog glupog Lazovica...
A nije mi jasno sto ne zovu Sulejmanija !!!
A pizon je bio igrac a kao trener je k*urac (izvinjavam se ali nema druge reci da bi ga se opisalo)
Antic je dobar ali cim je krenuo da talasa,da nas dize u nebesa da suruje sa igracima,dovodi glupog Racu Petrovica zato sto mu je sin menadzer,sve se raspalo otislo u tri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Vladimir Stojković je odličnim odbranama u Partizanu "naterao" novog selektora da ga stavi na spisak za Estoniju i Italiju. On kaže da je spreman.

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije, golman Vladimir Stojković rekao je da je spreman za utakmice sa Estonijom i Italijom i dodao da mu je drago što posle dužeg vremena redovno igra u klubu.

"Sada je sve drugačije nego na prethodnim okupljanjima reprezentacije, jer redovno igram. Osećam se spremno, važno je da sam rešio problem kluba", izjavio je Stojković, golman Partizana.

Stojković nije bio na spisku bivšeg selektora Radomira Antića za prethodne tri utakmice "orlova". Novi selektor Vladimir Petrović Pižon vratio je Stojkovića na spisak zbog dobrih odbrana u Partizanu, pre svega u Ligi šampiona.

"Na sve to gledam kao profesionalac. Dve godine sam radio sa Misterom, a u narednom periodu sarađivaću sa Pizzonom, koji me je trenirao i 2004. godine u mladoj reprezentaciji", rekao je Stojkovich.

Srbija je u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo savladala Farska Ostrva i odigrala nerešeno protiv Slovenije.

"Imamo čemu da se nadamo, još je sve u našim rukama u nastavku kvalifikacija", istakao je Stojković koji je do sada za reprezentaciju odigrao 36 utakmica.

"Orlove" u petak u Beogradu očekuje duel protiv Estonije, a u utorak 12. oktobra Srbije gostuje kod Italije.

"Prvo dolazi Estonija, neće nam biti nimalo lako. Oni će uglavnom da se brane i pokušaće da nas ugroze iz kontranapada. Nakon toga očekuje nas derbi u Đenovi, u kojem ćemo ići na pobedu, ali bili bi zadovoljni i bodom", naveo je Stojković.

On je dodao da očekuje da u nastavku sezone brani još bolje, kao i da udarac koji je dobio u poslednjoj prvenstvenoj utakmici sa Vojvodinom nije prouzrokovao ozbiljniju povredu.

Njegove kolege u reprezentacije Anđelko Đuričić i Željko Brkić istakli su da se ne plaše konkurencije i da im je drago zbog povratka Stojkovića.

"Veoma smo srećni zbog njegovog povratka, a znamo da je on na svojim leđima izneo prethodni ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Kod nas nema ljubomore, već imamo još jači motiv da dobro treniramo. Na kraju, selektor je taj koji sastavlja tim", rekao je Đuričić, golman portugalske Leirije.

Utakmica reprezentacije Srbije i Estonije igra se u petak od 20.30 na stadionu Partizana u Beogradu.

(Beta)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Kakav je to "kult" kada je tebi bitno ko je selektor da izginez za drzavni dres?

Ja nisam reprezentativac. Meni nije bitno, ali igracima ocigledno jeste i to je jasno svima koji to zele da vide, na osnovu izjava, borbenosti i milion drugih pokazatelja...

Citat
Da li selektor mora da usadi igracu da "treba da gine" za reprezentaciju?

Kako kome. Vecini ocigledno DA, nazalost.

Citat
Kakav je onda to fudbaler? Smile  Kada mu treba neki drugi motiv i neki tamo "kult" da bi igrao za svoj narod i svoju drzavu..

Takav je kakav je. Seti se kakve smo ranije imali igrace, poput Mihajlovica, Jugovica, Mijatovica, Savicevica, Stojkovica, a nismo nikada nista napravili. Zasto? Pa upravo zato sto je taj kult bio slab. Zato sto nismo imali pobednicki mentalitet, vec smo imali gubitnicki mentalitet i zato sto su igraci za reprezentaciju igrali kao babe i nisu se nikada borili kao u svojim klubovima. To se obrazlagalo Jugoslavijom i ostalim izgovorima, a u sustini falio je pravi selektor i prava atmosfera koju je Antic jedini uspeo da stvori posle 20 godina i koju je Karadzic uspeo da narusi za tri dana.

Kada imas 11 Srba u timu, onda je najbitnije da budes psiholog, pa tek onda trener i sve ostalo. Jednostavno uspesan srpski selektor mora da bude covek koji ce uspeti da usaglasi sve te egoe i sujete, a Antic je u tome uspeo. Kod njega su svi ibli kao familija, svi su se podnosili, vecina i postovala i volela. To se gotovo nikada ranije nije desilo, pocev od sukoba Kezman Vidic, kod Petka pa i ranije i kasnije...
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 15:18:16 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Onda lijepo,treba svi da stanemo i da kazemo "Nasi fudbaleri ne igraju iz zelje vec interesa sa nacionalni dres".
I svima ce biti lakse.Pa onda nece nikom biti bitno ko je seletkor.Mozda se jednog dana pojave neki novi klince koji ce da grizu za svoj narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Protiv Bosne je amotsfera bila 3423424234 puta bolja nego protiv Rumunije i Francuske. BIo sam na svim tim utakmicama.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Prtoiv Bosne je isto bilo puno kao protiv francuske.. Smile
Petko je isto napravio kult..

Ma nije to bio nikakav kult, niti je bio bitan Petko, ni Antic. To je bila odlucujuca utakmica za prolaz dalje, poslednja, na nasem terenu, pa jos sa Bosancima. Naravno da je stadion bio pun. Protiv Belgijanaca je bilo 15-20 hiljada ljudi, protiv Litvanije isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.