Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 824 825 827 828 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 624483 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Чувају се људи повреда  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mislim da je ofsajd  Smile
do jaja nam je taktika  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
2:1 za plavushane
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Јел жив онај Ренсинг?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Svedjani su dobili rvate 3:1 Smile Pa mi kad se uigramo treba da se sprdamo sa komsijama. Smile Uopste mi nije jasno kako su Svedjani toliko losi...

Пријатељске утакмице сине...
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
ja ne mogu da verujem da profesionalni fudbaleri onako katastrofalno sutiraju sa 20,30 metara.... Pa krv mu jebem, pada ti volej na 16m, kako je saljes na drugi nivo tribina.......

Mene su dva igraca razocarala, Scepovic za koga verujem da je dobar spic i Matic koji mi je indija teska..... Danas sam gledao samo drugo poluvreme, al to je neki utisak sa ove turneje.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Bane, to sto si gledao drugo poluvreme, bolje da nisi.
Cuvali se Svedjani, kao i Francuzi. Spustis ritam i tu je kraj.
Inace te izmene Matic i Scepovic... blagi uzas.

Nego... odbrana... i strane... ko ce to nama da igra u prvoj postavi?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
nas najbolji tim

O. Cancarevic

Bandzula Subotic Bisevac(Lukovic)
Basta                                       Kolarov

Kacar    Kuzmanovic(koji mi je go kurac ali kad vec nema alternative...)

Tadic            Tosic
                D. Spalevic

I ne zajebavam se ni za Cancara ni za Spalevica, od Ognjena je jedino mozda bolji Stojkovic mada je to diskutabilno, a Spalevic je za Scepovica i ove bandite Mario Zardel.

Ali sve je to go kurac, po meni vise nije goruci problem pozicija napadaca, mi dok ne rodimo veznog igraca koji ume da igra fudbal, mi cemo igrati smrdljiv fudbal, prepustajuci protivniku loptu i vrebajuci iz kontri. Taj Kuzmanovic nesto kao zna, a kad je on u timu to izgleda zalosno, bolje izgleda sa Racom Petrovicem  Smiley 1

Ozbiljno racunati na Lazara Markovica, Darka Lazovica, Aleksandra Ignjovskog, a ja bi cak prekomandovo i malog Ninkovica i njemu dao sansu, jer mi deluje da ce mali postati bolesno dobar igrac.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2012, 21:16:55 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Evo ovako moje neko vidjenje trenutnog i predvidjanje buduceg stanja...

Sinisa je dobar trener. Ustvari manje vise to sto je dobar, on je za nas bukvalno u ovom trenutku najbolje moguce resenje. Zdaje se u aktivno ucestovanje u igri. Covek stoji 90. minuta i kao da je sa igracima na terenu. Ima autoritet , ima ideju , zna kako doci do cilja. Dakle sto se selektora tice tu smo reseni.

Sto se taktike i igraca tice ovo sto Sinisa hoce da igramo uopste nije toliko lose sada gledajuci posle ove 3 tekme. To nije 3-5-2 niti 5-4-1. Ovo sto Sinisa hoce da igramo , takticki , sa jakom sredinom i presingom je 3-6-1. I to ce izgledati odlicno.

Od igraca otpisao bih jedino Stefana Scepovica. Covek je dileja nevidjena. Isti je ko brat mu. Sto se ostalih JSL-ovca tice morate da shvatite da Sinisa na njih racuna kao na igrace koji ce dobijati poziv samo u slucaju da neko iz prvog tima fali. Dusko Tosic , Maksimovic , Mijailovic , Tomic , Lazovic , Aleksic , Filip Mladenovic. Oni su pozvani kako bi se videlo da li nesto od njih moze biti s obzirom da nije imao koga da zove vecinom zbog povreda. Od svih njih , ja kao Partizanovac , moram da kazem da kao prve rezerve za poziv u nacionalni tim treba da budu Filip Mladenovic i Darko Lazovic.
Treba da shvatite da ce pozivi dobiti i Nastasic i Tomovic , i Kacar i Kuzmanovic pa Zigic i Sulejmani...Ko zna mozda i Lane i Krasa , Ninkovic...Oni su clanovi reprezentacije. A tim. 40% tima sa ove turneje nece biti u kvalifikacijama.

Sto se tice golmana tu nam je isti kurac. Ja verujem da nam udarni trebaju biti Brkic , Stojkovic i Jorgacevic i da Sinisa posle ove turneje sigurno misli isto. Nije daleko ni Bajkovic i posto Sinisa voli takve igrace , a i ja licno mislim da bi dobro dosao repki , nije nemoguce da dobije poziv. Uglavnom njih cetvorica su nasi najbolji golmani i malo odskacu od proseka tako da ce tu verovatno forma i ono sto je jos vaznije trud i htenje odluciti ko ce biti prvi golman.

U odbrani cemo (ja se nadam) cepati Ivanovic - Subotic - Bisevac trojku. Kao zamene tu su Lukovic , Rajkovic , Nastasic i Tomovic. Puna kapa. Veliki kvalitet.

Na ving bekovima Kolarov je siguran levo , Obradovic standardno njegova prva zamena , a ako on ne bude bio dostupan siguran sam da ce Mihajlovic zvati malog Mladenovica. I podrzavam tu odluku. Desno se ipak , koliko god da bih ja voleo da vidim Bastu , najbolje dokazao Ninkov. Tu ce izmedju njih biti prava borba i siguran sam da ce obojica odigrati dobro.

Sredina je jako kriticna. Raca je danas silovao suteve nenormalno. Verujem da ce tu biti pored njega , Ignjovski , Fejsa , Matic + Kuzmanovic i Kacar. Ovde se jasno vidi da imamo 3 igraca koji umeju da stanu na loptu i 3 trkaca B2B fudbaleri. Za jedno ce mesto konkurisati ( po mojoj logici ) Kuzma , Petrovic i Matic , a za drugu Kacar , Fejsa i Ignjovski. Ignjovski se fino pokzao i koliko god da je Kacar iskusniji i bolji igrac (bio) , u ovom trenutku Ignjovski nenormalno napreduje i najbolju kombinaciju veznog reda bi cinio on sa Kuzmanovicem za pocetak.

Sto se ove 2 pozicije kao podrske napadacima tice , tu je Tosic zacementiran na jednoj , a Boga mi rekao bih i Jankovic na drugoj. Za pocetak sjajno. Konkurencija je paklena jer ce tu biti i Sulejmani , pored vec pozvanih Tadica i Djuricica.

U spicu je kriticno. Lekic zasluzuje da bude deo tima. Tu nema dileme. Medjutim Zigica i Pantelica ne treba otpisivati. Jer mi u ovom trenutku nemamo bolje. Za Markovica nisam nikako. Ali nikako! Za Scepovica sam vec rekao. Laneta bi trebalo zvati ako bude u formi. Ali ipak mislim da bi Danko Lazovic kao jedan jako inspirativan , isksuan , borben i vrlo , vrlo kvalitetan igrac najbolje odigrao na poziciji napadaca. On je nas najbolji igrac ubedljivo sto se spica tice. Mislim da ce se vratiti u tim sigurno. Ima temperament slican Sinisinom i verujem da ce biti jedan od lidera i najboljih igraca pored Kolarova i Baneta ako se vrati , a ponavljam nadam se da hoce.

Moja neka prognoza:

3-6-1

Brkic - Ivanovic - Subotic - Bisevac - Ninkov - Kolarov - Ignjovski - Kuzmanovic - Jankovic - Tosic - Lazovic

I pitao bih vas da li negde vec ima da se kladi da prolazimo na SP ? Jer sam ja ubedjen da idemo u Brazil.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Mesto Kačara Ignjovski, mesto Tadića Janković, napred Sulejmani (stvarno si ga usr'o sa Spaletijem napred). Basta će da se snađe dobro na ovoj poziciji, igr'o je u Udinezeu to cele sezone, uz Baneta i Subotića pre Luković nego Biševac, a na golu k'o što napisah malopre, isti kurac. Sve moj do mojega.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 824 825 827 828 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.