Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 723 724 726 727 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 667408 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Богдани одлучи се, час имамо катастрофа тим а час је Антић остварио лош резултат. Не мож оба

I sa tim "katastrofa timom" morali smo bolje u konkurenciji Gane i Australije. Aj reci da oni imaju bolje timove.
Svi smo gledali meceve protiv njih. Nisu bolji ali smo nadigrani rezultatski.

Kad sam rekao da imamo los tim mislio sam na ono da ko god valja igra u nasoj odbrani, ostali svi prosek i ispod toga. A poenta fudbala nije dobra odbrana nego dobar napad.   A mi zbog "velikih" imena u nasoj odbrani utripujemo da smo evropski Brazilci, to je nas problem Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 02:31:31 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72
Ок, то је реалан пост. Али ја мислим да се не трипујемо да смо европски Бразилци када кажемо да нам је по квалитету играча место на (мање-више) сваком великом такмичењу, чак и са дефицитарним позицијама које постоје код нас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Pa, ako vidimo u kakvim formama su nam igrači (Krasić, Kačar, Jovanović, Žigić, Ninković, pa čak i Banetova), realno, od ovoga ne može bolje.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
U svakom slučaju nećemo dozvoliti da kriminalci preuzmu fudbal u Srbiji", dodaje prvi čovek našeg fudbala.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.120
“Rat sa Antićem je tek počeo”

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je da bi spor sa Radomirom Antićem mogao iz Švajcarske uskoro da se preseli pred sud u Srbiji.

Antić je prošlog septembra otpušten sa mesta selektora Srbije, zbog čega je pravdu potražio na Sudu za arbitražu u sportu, gde je i dobio spor, da bi FSS potom podneo tužbu protiv njega pred domaćim sudom.

“I dalje smo u sporu sa Antićem koji je zaobišao mnoge istance i išao direktno na sud u Lozani. Mi smo se, naravno, žalili švajcarskom sudu mada smo svesni da on u 80 odsto slučajeva potvrđuje odluku TAS. Međutim, nas ohrabruje što je FIFA odustala od realizacije odluke na štetu FSS. Uvereni smo da će poslednju reč ipak dati srpsko pravosuđe”, naglasio je Karadžić, “Antić je srpski državljanin, bar se tako predstavlja, pa je normalno da krajnja istanca bude u Srbiji. Ako odluka švajcarskog suda bude na našu štetu, onda bi naši sudovi trebalo i da izvrše realizaciju, a tada ćemo se njima i obratiti. Ništa nije gotovo”.

Karadžić je najavio i još neke tužbe protiv bivšeg selektora i postavio još neka pitanja.

“Ni mi ne sedimo skrštenih rulu i sigurno ćemo protiv Antića pokrenuti neke druge sporove. Čudno je da Antić, ne računajući selektoravanje u Srbiji, deset godina ne radi i ne može da se zaposli. Valjda zbog toga jedini izvor prihoda traži u domovini”, istakao je Karadžić.

Antić je u septembru prošle godine smenjen sa mesta selektora, a godinu dana kasnije Sud u Lozani doneo je odluku da je FSS dužan da mu isplati više od dva miliona evra. Vladajuće telo srpskog fudbala odmah potom je podnelo tužbu protiv Antića pred domaćim sudom jer je kršio marketinške ugovore Saveza.

Izvor: Novosti

Ovo ne zasluzuje neki poseban komentar. Samo da podsetim da se govnar tuzi i sa Djukicem "trazeci rupu u ugovoru".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Nisu bolji ali smo nadigrani rezultatski.

Smile Prvo si napisao nadigrani, pa si shvatio da nije tako i onda dodao "rezultatski"  Smile
A fudbalski nismo nadigrani ni od jednih ni od drugih, u tome je razlika između naših igara na SP i kvalifikacionih utakmica sa Estonijom, Slovenijom i ostalim silama... da nije bilo rukometa protiv Gane ne bi izgubili nikad (a mislim da su oni jača reprezentacija od nas, jbg, moje mišljenje), i da smo iskoristili bar neku od milion šansi u prvom poluvremenu sa Australijom siguran sam da ni od njih ne bi izgubili... ali to je fudbal.
Zbog poraza od Gane nam je bila potrebna pobeda protiv Australije da bi išli dalje, slepci ne mogu da daju gol i krene nervoza, primiš ga sa 30 metara i ostalo, tako to ide...

Daleko od toga da smo mi briljirali sa Antićem i igrali neki vanzemaljski fudbal, ali smo igrali onako kako znamo, i bili mnogo zajebanija reprezentacija nego sad.

A za ovo što Tole priča za Antića, jednom rečju - sramota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Napade me ti ko da zelim zlo nasoj reprezentaciji.  Nisam ni rekao da je ista igra sad i za vreme Antica. Nebo i zemlja. Ali ni tad nismo kidali ko sto neki pisu. Bilo je nesto izmedju. Zavisili smo od dva coveka samo, Krasica i Jovanovica. Dok su bili u formi imali smo rezultate, kako su oni pali i mi smo se fudbalski ugasili.

I da, Gana nas je i fudbalski nadigrala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 300
Napade me ti ko da zelim zlo nasoj reprezentaciji.  Nisam ni rekao da je ista igra sad i za vreme Antica. Nebo i zemlja. Ali ni tad nismo kidali ko sto neki pisu. Bilo je nesto izmedju. Zavisili smo od dva coveka samo, Krasica i Jovanovica. Dok su bili u formi imali smo rezultate, kako su oni pali i mi smo se fudbalski ugasili.

I da, Gana nas je i fudbalski nadigrala.
Istina,slažem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6220
Bezveze mi je da diskutujemo da li nas je neko nadigrao, jer je to subjektivni dozivljaj. Ali su trcali mnogo vise od nas, i da smo obrnuli selektrore, mislim da bi nas tek onda razbili. Drugo, ma kolika plata bila Anticu, ipak je savez mnogo vise zaradio od plasmana na prvenstvo, da ne pricam da se nasim igracima, u zbiru povecala cena bar za 30 miliona evra od kada je dosao Antic. Jednostavno, nasao im je pozicije i uloge gde mogu da lice na igrace, a mi smo pomislili da imamo mnogo dobar tim. Vreme je pokazalo da se svi oni u svojim klubovima raspadaju (osim Vidica i Baneta), a da nam je reprezentacija nije ni na nivou Hondurasa. Nek se jebu sad svi zajedno, sa sve Pizonom , bata Djorom, Kosanovicem, i ostalim stucnjacima i fudbalskim radicima.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
“Krasiću svakog dana pada vrednost”

Izvor. B92, Večernje novosti

Menadžer Miloša Krasića Dejan Joksimović najavio je odlazak srpskog reprezentativca iz Juventusa.

Krasić nije u koncepciji trenera ‘stare dame’ Antonija Kontea i njegov status se sigurno neće skoro promeniti, pa ga italijanski mediji već sele od Premijer lige, preko Bundeslige, do Primere.

“Nema tu mnogo filozofije, Konte ga neće, Miloš mora da igra i zato je najbolje da pronađemo novi klub. Pričao sam sa njim, ostavićemo da vidimo kako će se razvijati situacija do katoličkog Božića”, rekao je Joksimović.

U poslednje vreme najviše se pominjao Krasićev potencijalni prelazak u Borusiju iz Dortmunda.

“To su samo priče bez konkretnih poteza, a mislim da je Miloš ipak za veći klub od nemačkog šampiona  Smile Smile. U ovom času niko konkretno nije zainteresovan za Krasu”, rekao je Joksimović.

Joksimović je potvrdio da su letos za Krasića bili zainteresovani Mančester Siti i Čelsi, ali ih je Juventus odbio, a na pitanje da li postoji mogućnost da se ti klubove ponovo zainteresuju rekao je:

“To se u ovom poslu nikad ne zna, mada stoji da ni Čelsi ni Siti nisu na adekvatan način rešili pitanje desnog krila. Znam samo da ni Juventus ne sme mnogo da čeka jer Krasiću svakom nedeljom neigranja pada cena na tržištu. Za mesec dana imaćemo jasnu sliku. Ponavljam, Krasić mora da igra”.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 723 724 726 727 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.