Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 747 748 750 751 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 638288 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung 
Зато што он нема улогу у репрезентацији, то што он игра је дословце свирање курцу. Момак на мечу од 120 пасова, има 50 погрешних и 50 лопти враћених назад. Срамота би била да он постане рекордер.

Svih ovih godina nam je falila dostojna zamena za Slavisu Jokanovica. Sad su tu i Kuzmanovic i Rava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
Raca je Jokanova zamena, Kuzma je zamena za Govedaricu.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
А Лане кога мења?

Перицу Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2012, 21:21:48 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
Нисам сигуран да си ту реченицу схватио како треба.

Хтео сам да кажем да су за наше играче репрезентативније игре за клубове него игре у распалој репстацији, на конто тога да је Здравко зунзар јер се распада кад игра за Србију.

Можда се то може рећи за генерални утисак о неком играчу, али ако је тема разговора број мечева у репрезентацији онда критеријум могу бити само мечеви у истој
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Нисам сигуран да си ту реченицу схватио како треба.

Хтео сам да кажем да су за наше играче репрезентативније игре за клубове него игре у распалој репстацији, на конто тога да је Здравко зунзар јер се распада кад игра за Србију.

Ово је донекле тачно. Али, да поновим опет оно о чему дрвим стално. Наши играчи, ма где играли, имају задатак да попуне првих 11 (ако су у стартној постави). Ми немамо главног играча у свом клубу. Ама баш нико не представља ни једног од кључних играча у свом клубу а камоли да је главни у истом. Сви ту служе да покрпе што треба.
   Они у својим клубовима служе да предају лопту овима што знају фудбала. И, када те играче, који служе да додају бољима, спојиш у једну целину, добијеш то да ће незналица додати незналици и онда та друга незналица да лопту њима ил је дуне у аут покушавши нешто што не уме.

Ето.
Просто и једноставно.

На страну то што их боли уво да гину за нешнал тим. Па они, да је тренд ко у баскету да се играчи не одазивају... па једва би чекали да паузу проведу са својим тимом.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2012, 23:57:05 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Отприлике то, стим што се не слажем за ово да играче боли паја за репстацију.

Мени је ту одличан пример Стојаковић Пеђа. Виде човек у ком се превцу крећу ствари у савезу и репстацији и напустио то. Показало се да је био у праву, губио би време само у пропалим пројектима.
Исти фазон је и са Видићем рецимо, или Станковићем, или Банетом. Мени само није јасно што раније нису напустили репстацију, бар привремено. Врапцима је јасно да је репстација спрдња, и то еј савез сам чини спрдњом. Што би ико у таквој ситуацији долазио да игра у тој репстацији, да се брука док га води неки Ћурчић. Онда испадне Здравко зунзар јер га терају да игра нешто што не зна, онда Станковић испадне магарац јер игра нешто што не зна, а генерално сви буду оптужени за недостатак воље и проглашени за пичке.

Нису они пичке, већ виде људи о чему се ради и да од свега нема леба па је и морал у екипи никакав. То је најобичнија психологија. А једино ми је у тој ситуацији чудно што се уопште одазивају на позив. Ја први не бих дошао ако бих видео да је то лоша ствар и да нема изгледа да буде боље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Е, па видиш... ти играчи не би требало да играју за тренера или селектора, већ баш за државу. Нису служили војни рок... ослобођени су... е, одужи се држави тако што ћеш играти за репрезентацију. Додуше, Пеђа је служио у Грчкој... ал кажем само.
Е, зато смо у баскету и пропали... зато што су сви размишљали ко Стојаковић и њих 5 квалитетних играча побегло.

Мене само занима... шта је толико лоше у савезу? Играче не би требало да буде брига ко је преседник, ко краде итд. На њима је да играју... и да буде увек част што играју.

А паз сад... Видићу је било лепо кад је играо на СП... а кад је дошло мало муке... трт. Ај бежим ја. Станковић је јурио рекорд, да се разумемо. То и врапци знају. Бар што се тиче последњих годину дана. Он није за репрезентацију још од тамо после СП.
Мени је то батаљивање репрезентације смешно... сем ако стварно више не можеш да издржиш тај темпо... па завршиш.

Том логиком нико не би требало да игра... сем оних који оће да се продају... е, па вала, ни не морају... ако ће овако да играју.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Па ни не треба да игра, то причам све време. Што да неко долази да се мучи и тренира да би играо за свој народ кад ће неко да му постави за тренера дунстера и гурне у репстацију играче који треба да се продају. мешаш узрок и последицу. Нису играчи направили спрдњу од репстације већ савез прављењем од репстације полигон за продају играча и довођењем незналица за селектора. И онда у таквим условима ми сад треба да се љутимо на неког што је изгубио онај елан играња за национални тим, уместо да се љутимо на оне који су од те репстације направили спрдачину.

Мешају се узроци и последице.

Исто тако си помешо за Пеђу. Репстација је пропала пре нег што је Стојаковић запалио. И пропала је заједно са најбољим играчима које имамо. Имали смо убедљиво најбољу екипу кад се код нас играло ЕП па смо издували. Пре тога нико живи није хтео да узме репстацију, морали су да моле Обрадовића.

Значи допуштено је да се атмосфера у тиму поремети а онда се на то није одреаговало. И знало се унапред да је распад система тако да ја апсолутно разумем сваког ко није више хтео да дође да игра. Што да долази кад је у екипи зло и наопако? Какве резултате мож да очекујеш онда? Ил ако оћеш да то представим кроз играње за свој народ - у каквом стању да као тим изађеш пред свој народ па да се брукаш? Због чега да ти одеш у екипу у којој је распад па да себе доводиш у ситуацију да свој народ представљаш као члан нечега што ће пући? Како си то онда одиграо за свој народ?

Неке ствари су унапред осуђене на неуспех, и апсолутно је ок у таквој ситуацији оправдано да нећеш да будеш део тога. И у таквим ситуацијама не могу играчи сами да реше тај провлем. Није ту проблем жеља па да се договоре да сви запну и решен проблем. Проблему су дубљи, и док се то не реши нема сврхе играти кад ће епилог свакако бити лош резултат па ће сви да те пљују да немаш појма и да те боли курац за дрес.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia krntija
Кузма даде 2 гола, додуше из пенала.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Па ни не треба да игра, то причам све време. Што да неко долази да се мучи и тренира да би играо за свој народ кад ће неко да му постави за тренера дунстера и гурне у репстацију играче који треба да се продају. мешаш узрок и последицу. Нису играчи направили спрдњу од репстације већ савез прављењем од репстације полигон за продају играча и довођењем незналица за селектора. И онда у таквим условима ми сад треба да се љутимо на неког што је изгубио онај елан играња за национални тим, уместо да се љутимо на оне који су од те репстације направили спрдачину.

Мешају се узроци и последице.

Исто тако си помешо за Пеђу. Репстација је пропала пре нег што је Стојаковић запалио. И пропала је заједно са најбољим играчима које имамо. Имали смо убедљиво најбољу екипу кад се код нас играло ЕП па смо издували. Пре тога нико живи није хтео да узме репстацију, морали су да моле Обрадовића.

Значи допуштено је да се атмосфера у тиму поремети а онда се на то није одреаговало. И знало се унапред да је распад система тако да ја апсолутно разумем сваког ко није више хтео да дође да игра. Што да долази кад је у екипи зло и наопако? Какве резултате мож да очекујеш онда? Ил ако оћеш да то представим кроз играње за свој народ - у каквом стању да као тим изађеш пред свој народ па да се брукаш? Због чега да ти одеш у екипу у којој је распад па да себе доводиш у ситуацију да свој народ представљаш као члан нечега што ће пући? Како си то онда одиграо за свој народ?

Неке ствари су унапред осуђене на неуспех, и апсолутно је ок у таквој ситуацији оправдано да нећеш да будеш део тога. И у таквим ситуацијама не могу играчи сами да реше тај провлем. Није ту проблем жеља па да се договоре да сви запну и решен проблем. Проблему су дубљи, и док се то не реши нема сврхе играти кад ће епилог свакако бити лош резултат па ће сви да те пљују да немаш појма и да те боли курац за дрес.

Јебига, друкчије размишљамо и замишљамо играње за репрезентацију. Ти мислиш да је дечко у праву када одбије позив зато што му је селектор или преседник дебил, ја мислим да за репрезентацију треба да игра и да му је кишна глиста селектор.

Који полигон за продају играча? Ко то ко није заслужио није одиграо за репрезентацију? Доведен један тренер незналица за селектора и одмах кука и мотика. Еј бре(?!). Ко да не знам ни ја шта је урађено... ко да смо Косово признали.

Јебига, кажем, друкчије то схватамо. Играч би требало да игра за репрезентацију и бори се увек, јер не игра ни за селектора ни за преседника, већ за национални тим. Ако си позван - одради оно што желим од тебе.
Онда је и боље неодазвати се него играти да би оборио рекорд.

Штета што се званично рачунају наступи за репрезентацију... онда би бар имали оне праве које боли уво за број наступа, бећ би долазили да волонтирају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 747 748 750 751 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.