Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 734 735 737 738 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 659798 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
RAJEVAC: MOGU DA BUDEM SELEKTOR SRBIJE!

Milovan Rajevac kaže da ga rezultat na SP u Južnoj Africi preporučuje za mesto na trenerskoj klupi „orlova“

Neće reklamu.
 Kandidat za funkciju selektora Srbije Milovan Rajevac smatra da svaki razgovor za medije na temu izbora stratega „orlova“ predstavlja štetan EPP, ali ističe da mu rezultati u trenerskoj karijeri daju za pravo da razmišlja o dolasku na tu odgovornu funkciju.

- Ne priča mi se o selektorskom poslu u Srbiji, ne zato što ne bih voleo, već zato što mi reklama nije potrebna. Iskreno rečeno, još me niko nije zvao iz FSS, ali verujem da će rukovodioci umeti da odaberu pravog čoveka za taj posao - kaže Rajevac.

• Da li ste vi pravi čovek?
- Poslednjih dana pojavljuju se tekstovi u kojima se piše o mom neuspehu u Kataru. To, naravno, nije istina, jer sam taj Katar odveo dalje u kvalifikacije, a posle toga je došlo do razlaza s njihovim savezom. Svi dobro znate i kako sam prošao sa reprezentacijom Gane na SP u Južnoj Africi, pa ako to nije dovoljno dobra preporuka za rad s našom reprezentacijom, onda ne vredi dalje pričati o tome. Da li je mala stvar biti peti na svetu?

• Šta radite ove zime?
- Odmaram se još uvek i čekam. Stižu mi ponude, interesuju se ljudi, ali mene još ništa nije privuklo toliko da bih prekinuo odmor - zaključio je Rajevac.

Vreme ističe

• Da li se ponovo može dogoditi mimoilaženje sa FSS kao posle Svetskog prvenstva?
 - Tada su postojali kontakti s našim savezom, ali se, nažalost, nisu završili saradnjom. Moguće je da opet budem angažovan na drugom zadatku, sve je otvoreno. Znam samo da neću žuriti sa odlukom.

Hoću opet na Mundijal

• Da li vam je selektorski posao privlačniji od onog u klubu?
 - Privlačniji je samo iz razloga što imam veliku želju da ponovo učestvujem na Svetskom prvenstvu. Ko jednom oseti tu atmosferu, poželi da uvek bude deo takvog spektakla. Lepo je biti učesnik i kontinentalnog prvenstva. I taj spektakl sam doživeo kao selektor Gane, kada smo bili drugi u Africi.

kurir
« Poslednja izmena: 24. Feb 2012, 16:39:03 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Лепо ја рекох пре пар месеци да је Настасић за репрезентацију... смејали ми се неки овде Smile

Умем бре да проценим играча, шта вам је Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2012, 17:28:04 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
Nastasic... jel' to onaj sto ga Djura prodao odavno pod nerazjasnjenim okolnostima...  Smile

GOLMANI: Vladimir Stojković, Damir Kahriman;

ODBRANA: Dušan Basta, Pavle Ninkov, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Slobodan Rajković, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Ivan Obradović, Duško Tošić;

SREDINA TERENA: Zdravko Kuzmanović, Gojko Kačar, Radosav Petrović, Aleksandar Ignjovski, Filip Đuričić, Zoran Tošić, Boško Janković, Miralem Sulejmani, Dušan Tadić, Miloš Ninković;

NAPAD: Dejan Lekić, Lazar Marković, Milan Jovanović.

http://sportal.rs/news.php?news=69129
« Poslednja izmena: 24. Feb 2012, 23:31:30 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Ne svidja mi se sto je Markec pozvan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Ovako bi trebalo da izgleda nasa repka , dace Bog u Brazilu:

Aleksic(24) - Nastasic(21) - Subotic(26) - Ivanovic(30) - Kolarov(29) - Fejsa(26) - Medojevic(24) - Tadic(26) - Djuricic(22) - Sulejmani(26) - Markovic(20)

4-4-2 , 4-2-4. Kontre i presing. Cepanje.

Klupa : Brkic,  Bisevac , Basta , Obradovic , Rajkovic , Mitosevic , Kacar , Kuzmanovic , Tosic , Jovanovic , Pantelic , Lazovic, Zigara , Ljajic...

Imali bi sve u ovoj ekipi. Ako je potreban kreator udje Mitosevic ili ofanzvnije Ljajic. Ako je potreban gol igrac , dzoker sa neprocenjivim iskustvom 36-godisnji Pantela. Zigara za skok , Kuzma i Kacar za refresh veznog reda. Lane za srce , Tosic i Krasa zamene na krilu... Sve imamo jebo te.

Trener naravno:

Predsednik saveza:

Pomocni treneri:

I Bog da nas vidi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Jos kad bi mogli njih 14 da sede na klupi, bilo bi super. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Bate pa valjda se oko 25 igraca vodi na SP ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Nastasic... jel' to onaj sto ga Djura prodao odavno pod nerazjasnjenim okolnostima...  Smile

Тако је. И мени још увек чудно како Станојевич није увидео квалитет.

Citat
RAJEVAC: MOGU DA BUDEM SELEKTOR SRBIJE!

... ал нећу! Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia N73
Lep sastav
« Poslednja izmena: 25. Feb 2012, 11:24:43 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia Lumia 920
SOS kaze da je Petko najozbiljniji kandidat.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 734 735 737 738 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.