Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 715 716 718 719 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 668022 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.120
Karadžić: Bolje me ne pitajte...

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne krije razočaranje zbog katastrofalne igre reprezentacije i najavljuje hitne mere. "Neophodna brza analiza", kaže Karadžić.

Sraman nastup izabranika v.d. selektora Radovan Ćurčić u porazima od Meksika i Hondurasa pogoršao je ionako tešku situaciju u srpskom fudbalu.

Predsednik saveza kaže da ni njemu nije bilo prijatno da gleda kako reprezentacija gubi na turneji po Srednjoj Americi.

"Gledao sam, naravno...Za ostalo bolje da me ne pitate", počeo je svoj intervju listu "Sport" predsednik saveza Tomislav Karadžić.

Prema njegovom mišljenju, loša igra "orlova" nije ništa novo, pa zbog toga debakl reprezentacije u poslednjim mečevima zahteva podrobnu analizu. I to brzo.

"Stvar je urgentna a to znači da mora pod hitno da se uradi analiza igrača, igre, ponašanja, pristupa... Da se kažu pravi razlozi zašto već dugo u kontinuitetu, praktično od mečeva sa Austrijom i Rumunijom u prethodnim kvalifikacijama, nemamo ono što svi želimo da vidimo", rekao je Karadžić.

Pristup igri, taktika, zalaganje i učinak igrača na protekla dva meča zasmetali su svima, pa i nekim reprezentativcima. Prvi čovek saveza smatra da je poslednji trenutak za otvoren razgovor i označavanje problema.

"Stručni odbor, treneri i njihova organizacija, naravno i stručni štab, oni koji su radili sa reprezentacijom, moraju da daju jasnu sliku svega što se radilo i videlo. Sve treba skenirati i suočiti se sa istinom. Mogao bih da pričam, ali zaista bi neozbiljno bilo da sada ja pričam o nekim stvarima koje su vezane za struku. Zbog toga želim sve relevantne čionioce na jednom mestu, koje će nam dati odgovor na mnoga pitanja koja se tiču igrača, reprezentacije i naše budućnosti", zaključio je Karadžić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Косановић: Сине, селектор је најмањи проблем

Уљудно, као и увек, али и шеретски Милорад Косановић коментарише поразе нашег државног тима у Мексику и Хондурасу:

– Селектор је најмањи проблем, сине… Промениш човека, купиш у иностранству и решиш ствар.

Наставио је потом фајтерски да до коске огољава суштину последњег репрезентативног фијаска.

– Разумем потребу ФСС, финансијску, али не и да користимо термине УЕФА на „крају света”. Није добро да због дугог пута и велике временске разлике олако распродајемо углед. Такве утакмице су тешке. Непотребне.

Косановић не криви играче, напротив. Главне кривце види у девастирању струке од стране клупских челника.

– Немамо, као друге земље, квалитетно домаће такмичење, озбиљан рад у млађим селекцијама. Кубуримо са нападачима, везним играчима већ пет, шест година. Нисмо на време лоцирали проблем, схватили да су председници и спортски директори генератори свега лошег у српском фудбалу. Из клубова кажу да морају децу да продају, ја питам зашто се баве фудбалом, професионалним?! Будите аматери, шта би друго. Струку су уништили, тренере поништили. И, сад се као чудимо што нам се догодио – Хондурас! Чујем, идемо у Бразил. Како? С ким…? Опет, вратио бих се на то да селектор није највећи проблем, рецимо, имали смо селектора на СП и изгледали на терену као пре 20 година.

zurnal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung SGH-E590
Ovako ce sad da bude...

Kosanovic:
-Tole daj meni da voim ovu repstaciju.
Tole:
-Finansije su bitne, mora da ostane nesto i za mene. Koliko trazis?
Kosanovic:
-Ma samo da obzbeds po koju flasu vinjaka na trenzima i ima da osvjimo ono to tamo prvenstvo!
Tole:
-Pa ti si jeftiniji od Pizona, dodji sutra da se dogovorimo!
Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Meni nikakko nije jasno,zasto su se uopste igrale ove utakmice i koja je poenta istih.

Trebalo je lijepo pustiti da se sve ohladi i resavati mnogo bitnija pitanja od nasminkanog putovanja po Svijetu.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung SGH-E590
Negde sam procitao da je svrha milion dolara profita...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ovako ce sad da bude...

Kosanovic:
-Tole daj meni da voim ovu repstaciju.
Tole:
-Finansije su bitne, mora da ostane nesto i za mene. Koliko trazis?
Kosanovic:
-Ma samo da obzbeds po koju flasu vinjaka na trenzima i ima da osvjimo ono to tamo prvenstvo!
Tole:
-Pa ti si jeftiniji od Pizona, dodji sutra da se dogovorimo!
 Smile
jebeno istinito  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
A sad koja je svrha? Ispravite me ako grešim, ali mi se čini da pre ovih utakmica niko tako nešto nije napisao Smile

Inače, Kosanović je kod ovoga u pravu:

Citat
имали смо селектора на СП и изгледали на терену као пре 20 година.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung sgh 240
Na ulicama ljudi ubijaju za mobilni telefon, a sve vrvi od naoružanih kriminalaca i droge. E sad, vredi li stavljati glavu u torbu zbog 300.000 dolara, koliko je Fudbalski savez inkasirao od turneje „orlova“ po Centralnoj Americi? Taj odgovor je „Alo!“ potražio od Dragoslava Stepanovića, iskusnog stručnjaka, koji je izgradio ime radeći u Nemačkoj.
- Takve utakmice i zemlje u kojima se puca na sve strane treba izbegavati u širokom luku. Igračima nije lako jer ne smeju da mrdnu iz hotela, osećaju pritisak koji vlada na ulicama. Sećam se da sam s OFK Beogradom početkom sedamdesetih bio u San Salvadoru i da je izbio puč. Bilo je strašno, nismo znali da li ćemo uopšte uspeti da pobegnemo odatle - počinje priču Stepi.
- Znači, po vašem mišljenju je turneja potpuni promašaj?

- Osim finansijskog aspekta i iskorišćenog slobodnog FIFA termina, ništa dobro nismo izvukli. Poraženi smo od Meksika, a ostali smo i bez Mrđe i Kolarova, koji su se povredili. Novac jeste bitan jer od njega žive mlađe reprezentativne kategorije, ali... Treba čuvati igrače od neprijatnih situaciji i gradova koji su leglo ološa i kriminala. Mada, siguran sam da su ljudi koji su organizovali turneju dobili garancije da će sve biti u redu.
- Kako komentarišete to što je Ćurčić preuzeo ulogu vršioca dužnosti selektora nakon što je Pižon smenjen?
- Bez potrebe je napravljen jedan bezvazdušni prostor. Ćurčić po svemu sudeći neće ostati selektor i igrači su svesni toga. Ko god da dođe posle izbora, čekaju ga veliki rezovi i ozbiljan posao.
- Da li ste očekivali poraz od Meksika?
- Meč nisam gledao, ali to nije ništa novo. Meksikanci su ozbiljna, trkačka ekipa, igraju moderan fudbal. S druge strane, Ćurčić je na turneju poveo iste igrače koji su igrali kod Antića i Pižona i zato me i ne čudi što su izgubili.
- Budite konkretni, na šta tačno ciljate?
- Ti igrači su dostigli vrhunac u kvalifikacijama za Mondijal u Južnoj Africi. Igrali su sjajno, ali su se time zadovoljili i u njima više nema motiva. Mogli su zlatnim slovima da se upišu u istoriju srpskog fudbala, ali su podbacili na Svetskom prvenstvu, a Radomir Antić i dan-danas ne želi da prihvati taj neuspeh.
- I šta nam je činiti?
- Već smo napravili veliku grešku. Umesto što je ekipa otišla na turneju, Karadžić je trebalo da raspiše izbore kako bismo što pre dobili novog selektora. Ne stvara se tim preko noći, za to je potreban dug period. Na svu sreću, do početka kvalifikacija za Mondijal u Brazilu ima još nešto manje od godinu dana, a mi taj period moramo na pravi način da iskoristimo - završio je Stepanović.

Mesto nam je u Brazilu!

Iskusni stručnjak tvrdi da Srbija ima kvalitet da se nađe na SP u Brazilu, ali da put do tamo neće biti lak.
- Imamo kvalitet, ali... Kao što sam već rekao, pred nama je težak period i promene su neminovne. Sećam se kad mi je Pele na svom oproštaju rekao da su Jugosloveni evropski Brazilci.

Stepi: Ne razumem Vidića!

Stepanović nam je takođe otkrio da mu nije jasno što je Vidić rekao zbogom Srbiji.
- Ne mogu da verujem da Vidić neće da igra za svoju zemlju, bez obzira na to što ga neki kritikuju. On je iskusan igrač i takve stvari ne bi smele da utiču na njega.

izvor-alo

POnavlja covek ono sto sam ja kazao jos posle svetskog. Antic nece nikada priznati da je kriv za neuspeh na svetskom pr. \nikada nisam voleo takve ljude koji imaju stav - JAAAAAAA!

IP sačuvana
social share
Ako vam se ptica posere na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvek kad su vas posrali.
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Negde sam procitao da je svrha milion dolara profita...

Jebes pare.Sve je u kurcu.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ма то, губимо од Хондураса и Естоније јер Радомир и Антић нису признали да су криви за испадање са СП.
Логика вам је фантастична.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 16:44:57 od Диско Нинџа »
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 715 716 718 719 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.