Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 709 710 712 713 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 668156 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia 300
Dobri smo,može i gore !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung SGH-E590
 Smile Smile Smile
Nisam procitao sastave jer me neinteresuje mnogo ko igra u Tole-Srbiji, samo sam pogledao sanse i golove i evo sta sam video.
Nema Vidica da namerno igra rukom i namerno promasuje penal, ali tu su Rajkovic i drugi stoper(nisam izvalio ko) pored kojih prolazi lopta kao da prenosi kugu. Vidim da je Kahriman branio i ajde kod prvog gola je i mogao bolje da odreaguje, ali drugi nije nimalo njegov. Sa levim bekom kao da nismo igrali. Da li je imao toliko ofanzivnu ulogu da ne moze da se vrati na vreme ili je jednostavno spor jbm li ga, ali cinjenica je da su previse sansi stvorili sa desnog boka... Od veznjaka sam izvalio samo Boska i to deluje mi kao da je dobro odigrao tj. da je jedini osim Zigica imao sanse. A Ziga ko Ziga, igra najbolje sto moze u ovoj formaciji...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
Citat
Srbija treći rival iz Evrope koga je Honduras dobio u svojoj istoriji. U društvu smo Slovenaca i Letonaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.51.22
mob
Apple iPhone 7 Plus
Jedva cekam pola 2. Bas hocu da odgledam snimak.

"Orlovi": Bla, bla, bla...

Ako imate živaca i snage pročitajte šta su rekli fudbaleri Srbije posle poraza od Hondurasa. Ako nemate, nećemo vam zameriti.

Na stranu što su opet izgubili (novim porazom su završili mini-turneju po srednjoj Americi), ali dokle više da slušamo jedne te iste izjave fudbalera Srbije, koji eto znaju gde su grešili i neće više, majke mi!

To su one čuvene rečenice tipa: "ovo moramo što pre da zaboravimo", "treba da se pogledamo u oči", "treba izvući pouke iz svega ovoga"...

Evo šta su rekli posle poraza od Hondurasa 0:2.

Nikola Žigić, koji je imao nekoliko prilika koje je teže promašiti nego pogoditi, kaže da je samopouzdanje tima ravno nuli.

"Ovo je jako težak udarac za nas. Probali smo da se dignemo posle Meksika, ali smo opet primili gol na početku utakmice. Probali smo da izjednačimo, ja sam bio taj koji nije uspeo da pogodi gol dva puta, a onda smo primili drugi gol iz kontre. Ne možemo da žalimo za propuštenim. Samopouzdanje nam je skroz palo. Moramo da se dignemo, da ovo zaboravimo što pre. Dug je bio put, vremenska razlika, hrana je drugačija, ali u tome ne tražimo alibi. Evo, ja ispred svih reprezentativaca kažem da nismo bili na zavidnom nivou.

Miloš Ninković je rekao da se ceo tim obrukao u meču protiv Hondurasa:

"Nemam stvarno šta da kažem, sve ste videli. Pošteno smo se obrukali u ove dve utakmice. Ne znam šta bih još mogao da vam kažem. U prvoj utakmici protiv Meksika igra u drugom poluvremenu je još i bila dobra, ali za ovo večeras nemam šta da kažem. Treba da se pogledamo u oči i vidimo šta dalje. Svi smo u šoku. Mislim da treba napraviti analizu kad se vratimo u Beograd, da sa svima nama popričaju ljudi koji sve ovo vode da vidimo šta i kako dalje", rekao je Ninković.

Ni on ne traži opravdanje za vremensku razliku, dug put...

"U kakvom god da smo bili stanju, ne smemo da igramo ovako protv jednog Hondurasa i izgubimo. Nema opravdanja. Najžalije mi je selektora i njegovih saradnika".

Vladimir Volkov je počeo reprezentativnu priču u Srbiji sa dva poraza - od Meksika i Hondurasa.

"Jako težak period iza nas i jako je težak period ispred nas. Moramo da se dignemo iz ovoga samo kroz discplinu, rad, da pokušamo da održimo kolektiv i stvorimo ga još jačim".

(P. V. - MONDO)

Ovaj Volkov se debelo zaje***

Citat
Srbija treći rival iz Evrope koga je Honduras dobio u svojoj istoriji. U društvu smo Slovenaca i Letonaca.

pa dobro, mi smo inace u toj klasi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Ovaj Ninković, koja je to prevara od igrača, strašno. Kase setim da sam mislio da valja...  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung 
Мени  у неку руку жао ових људи који су остали да гледају пренос Smile

Ја вам лепо кажем, још само да дође Ђора за селектора, да нас надују хрвати у сред Београда и то је то Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Жао ми Аце Стојановића.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
Ja ne znam sta kenjate svi sad.

Klubovi uspesni u Evropi, reprezentacija jos bolja, nema namestenih utakmica, predsednik cvrsto drzi svoju poziciju uprkos tome sto mu je prvi saradnik uhapsen, ne razumem u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
 Smile

Normalan splet okolnosti posle svega. Nisam bas ocekivao da ce da izgube i od Hondurascana, ali eto, uvek moze gore.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 709 710 712 713 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.