Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 375 376 378 379 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 636973 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Stanković bolje partije pruža kad ima bolje saigrače, kao i Leo Mesi, čisto da napravim paralelu. U kojoj šumi ste živeli vi koji ste zaboravili gol na Maksimiru pod jedan, da ne pričam o zaslugama koje se ne vide tek tako ?
Nisam navijač Zvezde, ali mislim da samo neozbiljni ljudi mogu da pljuju Stankovića.

Smile Smile Smile Smile Smile

Bavio sam se i fudbalom a i kakve veze ima ako se nisi bavio tim sportom?Ti ako poznajes neku materiju mozes da dajes komentare...

Niko nije ni rekao da se od Stankovica ocekuju neke spektakularne partije,ali isto tako on nije odigrao za reprezentaciju 5 dobrih utakmica da bi se nesto uzdizao u nebesa...Ja licno i ne krivim njega mozda i ne igra tamo gde treba ali isto tako se ne mora podizati njegova igra koje nema u nacionalnom timu...

Fudblaski sam sudija tako da poznajem materiju dovoljno dobro Wink

A gde sam ja to, molim te, podizao njegovu igru  Smile .. ja sam samo rekao da je on dao sasvim dovoljno reprezentaciji za respekt.  Smile
Znaci namjestas utakmice  Smile

Po broju utakmica odigranih jeste za respekt ali reci mi je li isto kada odigras preko one stvari tih 100 utakmica ili kada doneses neku prevagu na terenu u korist svog tima?

Nemam nameru da namestam utakmice jer ne bih da izgubim licencu za koju sam morao da odradim dosta testova i tako toga

I opet kao sto kazem .. od 100 utakmica da igrac odigra 20 utakmica kako treba to je 20 % utakmica od reprezentativne karijere ... a to bas i nije los procenat .. e sad .. to sto je Deki odradio je za respekt .. i to treba da cuva jer igraci kao on koji se mladi bace u vatru (poceo u seniorskom timu zvezde sa 16 godina) da bi onda isto tako postao i najmladji kapiten Zvezde ... a na debitanskoj utakmici za reprezentaciju je postigao dva gola .. pa je onda on licno izvukao bod na vec pomenutom Maksimiru a sredina terena dok nije Krasic dosao je bila ocajna bez njega ... tako da .. ipak mislim da je odradio nesto za repku

Dobro od tebe i ne ocekujem da kazes nesto protiv njega ili bilo kog Zvezdinog igraca u reprezentaciji,ipak ti je objektivnost jaca strana..
Ali mi ne pricamo o nekom tamo Zvezdinom igracu koji je jedva upao u reprezentaciju i to samo da mu se podigne cena, vec o Stankovicu koji nam je pruzio svoje najbolje godine i koji je kapiten ove reprezentacije...

Mozes da se pozivas na moju "objektivnost" ako ja pricam pozitivno o igri Lekica, a ne ako je upitanju jedan od nasih najboljih igraca i dugogodisnji kapiten! Smile
Problem i jeste u tome sto je on dugogodisnji kapiten a nije ni blizu najboljeg igraca,odavno on igra samo da postane igrac sa najvise utakmica....

Pa kad niko drugi ne moze da preuzme tu odgovornost u ovom timu ... opet se vracamo na .. respekt  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Ne smije ili im nije dozvoljeno? Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne smije ili im nije dozvoljeno? Smile

A koga bi ti od ove generacije uzeo kao kapitena ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Ja bih odavno stavio Vidica za kapitena,po meni igrac koji zasluzuje vise od Stankovica tu traku,od ovih "novijih" ne znam mislim da ce Tosic nekada uzeti traku jer je odigrao dobro vecinu utakmica a i stalno napreduje sa igrom...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 6700
bruka i stamota  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja bih odavno stavio Vidica za kapitena,po meni igrac koji zasluzuje vise od Stankovica tu traku,od ovih "novijih" ne znam mislim da ce Tosic nekada uzeti traku jer je odigrao dobro vecinu utakmica a i stalno napreduje sa igrom...

Vidic i jeste zamenik kapitena i to sasvim zasluzeno .. ipak Deki ima 4 godine vise iskustva u repki od Nemanje Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Pa dobro ima ali nije uvjek to odlucujuci faktor  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

E pa to pitaj Pizona . rekoh ti .. nisam selektor .. samo fudbalski sudija u Kanadi u kojoj fudbal i nije bas popularan sport (cast zenama  Smile)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 6700
Deki ce jos ove kvalfikacije da odradi i posle njega ce biti Nemanja kapiten. Tosic odigrao sasvim solidno.
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73

E pa to pitaj Pizona . rekoh ti .. nisam selektor .. samo fudbalski sudija u Kanadi u kojoj fudbal i nije bas popularan sport (cast zenama  Smile)
Hvataj se hokeja on dominira u Kanadi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 375 376 378 379 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.