Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 636746 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Barem su i Slovenci ispusili za 3 boda...
Nego onaj Jovanovic je zaboravio da igra fudbal, a voleo bi da vidim koju ocenu mu je sada dao onaj 7.5 novinar! Smile
A Tosic je drugo poluvreme odigrao ocajno i sta je promasio degenerik... Smile
Brkic 2 utakmice, 2 kiksa! Smile
Povredio nam se plej, a u igru ulazi zadnji vezni! Smile

Veseljko zadnji vezni ahahahahahah  Smile

Sine, sam Ninkovic nije klasicni plej, Veseli je vise to.Cak sta vise on i jeste to  Smile

Nego sto Milutin kaze jbt jel Bisevac pipnuo tog lika mamu mu jebem?! I lepo je objasnio onaj lik sad u studiju bez obzira na sve, jeste ofsajd ali jebeni pomocni sudija nije svirao, a ni jebeni glavni sudija vec su picke hteli da nas jebu da se prvo radujemo pa onda tek da nam ga uguraju!Picke jedne mi da imamo muda i stava, sad bi opsovali svima mater u celoj jebenoj FIFI,UEFi i ostalim jebenim kurcevima i povukli bi se iz ovih takmicenja do daljnjeg!
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung galaxy s3
Kolarov  Smiley 1  Kao da se trudio da što više puta napuca Estonce nego da odigra nešto pametno
Veselljko  Smiley 1 Izgubljen kao u svemiru..
Brkić  Smiley 1 Mogao je bolje, ona lopta jeste bila jaka ali je išla po sredi brate....

Ofsajd je bio , ali mutavi sudija je trebao odmah da digne to , a ne da gleda ko tele u šarena vrata...
A po meni mi smo ovde završili kvalifikacije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ne gledah utakmicu. Koji je rezultat ?

Само 1:1. Плус су нам се мало поиграли са живцима јер смо у 93-ем дали гол, па смо се једно 30 секунди радовали а она хладан туш - поништен гол.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Да је два кикса било би добро...

Ruku na srce... i odbranio je par dobrih suteva... ne volim ga uopste ali nas je spasao i poraza u poslednjem njihovom napadu. Ali to ne menja cinjenicu da je kriv za gol.

Inace... Branislav Ivanovic... jel taj uopste ima motiv da igra za reprezentaciju Srbije?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ali opet... sad kad sam se malo smirio... pravedno je ponisten gol. Ali... nije bas morao da se igra sa zivcima u 93. minutu... i nasim i Estonskim.

Ali pazi sad... ne znam dal ste primetili ali gosa je izveo loptu iz peterca (bekovska)... jos ju je namestio tacno na liniju kao kad se izvodi bekovska... da nije svirao faul nad golmanom ili sta? Ofsajd je bio na 16 metara a ne na 5. Ja ne znam dal i on zna sta je svirao.

Slovenci 0:0... ali Estonija ima utakmicu manje sa Faranima... i to dobijaju i prelaze nas. Bice jaaaaaaaaaaako zajebano... pogotovo sto imamo u Sloveniji utakmicu a Slovenci uz to vec prosli mec sa Zabarima... nesko drugari, tesko
Mi smo tu negdje za janezima. I mi i oni igramo najdosadniji i najgori fudbal u univerzumu. Estonija ce da uzme bod protiv Farana, istrosili su karmu na nama  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 22:49:07 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
SonyEricsson 
prvo imamo glupog selketpre onog pizona....zatim kriv je i Brkic kako je postavio onaj zivi zid!!!!ma od onog tosica nema nista, a od petrovica jos manje...treba da mene stave za selektora mi bi se preporodili....gol onaj i ne treba da damo ako nismo mogli da damo pre!!!!
IP sačuvana
social share
U rukama Mandusica Vuka,svaka puska bice ubojita!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
mob
SonyEricsson W810i
Ne gledah utakmicu. Koji je rezultat ?

Супервизор па тролује  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Азербејџан 2003.=Естонија 2011. Шта вам није јасно?

Циркус, ал само нека се окреће, пласираћемо се на Мундијал у Бразилу са неким новим(хахаха) руководством и све овце на броју.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Meni je samo žao što ne ispadnemo jednom kao ljudi, nego vazda neke kalkulacije. Godinama ne možemo da se sastavimo. Da se ja pitam, niko ne bi išao na utakmice da ih bodri. Jebem ti ja to kad je selektor primao 100+ soma evra, a vaterpolisti (koji su svetski vrh) uzimaju kredit da odu na prvenstvo. Bojkot.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Само мало да дођем себи и Трстра добићеш одговор што се Весељка тиче.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.508 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.