Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 625282 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Koji ste sad vi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Spahic je kapiten a rodjeni dubrovchanin. Shto nemoze Ljajic da igra za nas Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Може и за Тринидад да игра, и пре ће за њих да игра него за Педерацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ljajic treba da igra za nas tj BiH.  On je musliman Smile
Vi niste muslimani vec bošnjaci a Ljajic nije bošnjak,kao musliman mogao bi da igra i za Tursku i za bilo koju drugu državu gde žive vecinski muslimanski vernici,tako da ne heri gladan! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Igrači uvereni da će promena selektora pozitivno uticati na ekipu. Svi ističu da bi tri boda protiv Estonije mnogo značila pred gostovanje u Italiji.

Srbiju očekuju nova iskušenja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. Prva sa novim selektorom Vladimirom Petrovićem Pižonom. "Orlovi" će 8. oktobra ugostiti Estoniju, a četiri dana kasnije u derbiju grupe gostuju Italiji.

Okupljanje reprezentativaca počelo je u ponedeljak u hotelu Hajat. Igrači očekuju pobedu u prvoj utakmici, koja bi predstavljala lepu uvertiru za veliki okršaj u Đenovi.

Gojko Kačar je optimista pred naredne duele.

"Očekujem da pobeđujemo i da se plasiramo na Evropsko prvenstvo", počeo je vezista Hamburgera.

On se nije složio da je derbi samo meč protiv Italije.

"Svaku utakmicu bi trebalo da doživimo kao derbi. Daćemo sve od sebe da zabeležimo pozitivan rezultat. Mislim da imamo kvalitet da pobedimo svakoga", dodao je Kačar i osvrnuo se na promenu selektora.

"Po nekom mom iskustvu, svaka promena trenera donosila je pozitivne promene. Na nama je da se što bolje priviknemo i da prihvatimo ono što Petrović bude tražio od nas", rekao je Kačar, koji nije imao prilike da u prošlosti radi sa Pižonom.

"Čuo sam sve pozitivno o njemu. Verujem da ćemo dobro raditi i sarađivati."

Kačaru je konačno krenulo i u Bundesligi. Bivši fudbaler Vojvodine bio je strelac za HSV u pobedi nad Kajzerslauternom (2:1).

"Taj gol mi je vrlo bitan. Pre svega, mnogo mi znači na psihološkom planu. Imao sam čudan period. Potrebno je bilo vreme da se priviknem na novu sredinu."

Za razliku od Kačara, karijera Branislava Ivanovića je i te kako vezana za novog selektora.

"Petrović je imao veliki uticaj na moju karijeru. Uostalom, kod njega sam debitovao za mladu reprezentaciju", podsetio je defanzivac Čelsija.

Desni bek nije siguran da li će tu poziciju zadržati i kod novog selektora.

"Morate njega da pitate gde ću da igram. Najvažnije je da sam spreman."

Ivanović kaže da su ciljevi, bez obzira na promene u reprezentaciji, ostali isti.

"Za nas bukvalno od naredne utakmice počinju prave kvalifikacije. Imamo kvalitet i bitno je da pobeđujemo i da trijumf protiv Estonije bude lepa uvertira za duel sa 'azurima'. U Đenovi nemamo šta da izgubimo", ističe Ivanović i poziva na oprez protiv Estonije.

"Još ne razmišljam o Italiji. Estonija nam je prioritet, igrali su dobro protiv Italije, postigli prvi gol... Istočni stil nam ne odgovara, baš kao što nam ni Slovenci nikako ne leže", zaključio je Bane Ivanović.

Priliku da nastupi za reprezentaciju ponovo će imati i Slobodan Rajković.

"Iza mene je turbulentan period, suspenzija, povrede... Ali, to je sada prošlost, okrećem se budućnosti."

Rajković je naglasio da ga Radomir Antić nijednom nije pozvao u državni tim i da je to dosta usporilo razvoj njegove karijere. Iznenadio se kada je dobio poziv od novog selektora.

"Zahvaljujem se na poverenju, a sada je na meni da se dokažem. Ova reprezentacija je pokazala da ima kvalitet, da je ozbiljna i ne vidim da neko može da nam napravi problem."

Fudbaler Vitesea u poslednje vreme pruža odlične partije. "U Holandiji sam odigrao sve utakmice i tri puta sam bio u timu kola," pohvalio se Rajković. On se u Beogradu pojavio sa longetom na ruci zbog povrede ligamenata.

Željko Brkić posle lošeg izdanja sa Slovenijom očekuje pobedu protiv Estonije.

"Sada moramo mnogo bolje i da utakmicu sa Italijom dočekamo u što boljoj atmosferi."

I golman Vojvodine je prokomentarisao promenu selektora.

"To je normalno, mi smo svi profesionalci. Treneri se manjaju, kada je reč o tome imam iskustav u Vojvodini. Upoznao sam se sa novim selektorom i mislim da to neće predstavljati problem. Štaviše, postojaće nova želja za boljom igrom i dokazivanjem. Mislim da sledi nova priča i izlazak iz rezultatske krize koja se malo i veštački stvorena", zaključio je Brkić.

Reprezentativci će u utorak obići "kuću fudbala" u Staroj Pazovi.

Radomir Antić započeo je takmičenje pobedom protiv Farskih Ostrva i remijem protiv Slovenije u Beogradu, posle kojeg je i došlo do razlaza sa Fudbalskim savezom Srbije.

(MONDO - foto:MN Press)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Svi ističu da bi tri boda protiv Estonije mnogo značila pred gostovanje u Italiji.
Dolazi nam strašna Estonija pa bi nam tri boda mnogo znacila,svašta.Ako izgubimo normalno bi bilo da teletina napokon ode tamo gde mu je mesto,u tri lepe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 6700
Tole nece da ode bar jos koju godinu  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Živi bili pa videli,uskoro cemo se otrezniti i shvatiti ko je ko i zbog cega radi to što radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Prandeli se zahvalio Kasanovoj ženi, otpao Đilardino

Selektor Italijana apostrofirao Kasana kao novog lidera tima. "Azuri" bez Đilardina, koji se zbog povrede kolena vratio kući. I Antoneli povređen.
PrandeliPrandeli je rekao da je Kasano spreman da podnese pritisak vođstva u reprezentaciji.

"Najviše zahvaljujući ženi se smirio i sazreo. Sada je čvrsto na zemlji, njegov kvalitet nikada nije bio sporan", rekao je Prandeli.

Italijanski selektor smatra da njegova ekipa lagano dobija željene konture, a mečeve sa Severnom Irskom i Srbijom je nazvao pravim testovima.

Đilardino iz Fiorentine i Antoneli iz Parme su se vratili kući sa prozivke, jer su povređeni, i kako sada stvari stoje, ne samo da će propustiti meč u petak protiv Severnih Iraca, već i duel u Đenovi protiv Srbije u utorak.

Izvor: Sportske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Kako zakeraju ovi sa prodajom karata za utakmicu sa Italijanima? Traze neke fotokokipje pasosa..jesu oni normalni,sta ce nam fotokopije ako nam ne trebaju vize Smile
Nije mi jasno
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.