Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 633556 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Pa da, nije bilo Grobara i ne treba da ih bude. Nije igrao Partizan ili Zvezda nego reprezentacija Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dont touch my circles!

Zodijak
Pol
Poruke 250
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia n97
Zna li neko kakve su ovo žute kante?

Citat

Dimov
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Cekaj bre, ovaj tetovirani kumasin na jednoj sisi tetovirao krst (sa Zvezdinim grbom u centru), a pored - bombu  Smile  Smiley 1  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
stefanbvcpb

Smanji sliku u potpisu. Prelazi dozvoljenih 60 piksela.

Preporucujem takodje da procitas Pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 23:11:24 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
a zivi tri ulaza dalje od dacica... pa ovo nema ni u crtanim filmovima Smile Smile Smile
inace u busu pronadjeno 600 bengalki Smile koje su im izgleda prodali navijaci lacija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
nisam imao snage a ni vremena da citas sve komentare pa mi ne zamerite ako je ovo vec receno al tesko da postoji ovakva "budala" ko sto sam ja  Smile Smile Smile
da fegeti(citaj Italijani) nisu podigli siptarsku kvazi zastavu, "mozda" ni onaj "majmun" ne bi palio istu..
"mozda" je sve to vec isplanirano da bi Srbi po ko zna koji put ispali divlljaci u svetu, propaganda je danas najjace oruzje da se razumemo, ja mislim da ce svi oko toga da se sloze....
"mozda" je  onaj "majmun" bio Delija, koji je dosao da bodri reprezentaciju al kad je video siptarske zastave, nrv uzeo je i pripalio jednu takvu krpicu, onako isfrustriran, ja da sam na njegovom mestu bio, ja bi ih sve pobio, nrv da mi je Rambo, Svarceneger i ekipa pozajmila arsenal na 5,6 minuta  Smile
nije bitna tekma, prekid iste i sl, to je sitnica, ja mislim da se ovde nesto kuca a sad sta, VREME ce pokazati...
tolko od mene  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
a zivi tri ulaza dalje od dacica... pa ovo nema ni u crtanim filmovima Smile Smile Smile
inace u busu pronadjeno 600 bengalki Smile koje su im izgleda prodali navijaci lacija...

Можеш да их купиш било где коштају 1.5-2 евра и продају се легално.

Ево овде су 2.2 евра.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ти из Звечана би да одлучујеш о томе да ли се Београду улази у Еу... Срамота !
A kakve veze ima ko je odakle?? Smile Smile
Da nisi ti nesto posebno sto zivis u Bgu Smile

Није поента, али да се разумемо... нешто су све великоСрби ови испод Дунава и Саве... Нисам чуо неког на фруму а да је из Београда да се противи уласку у ЕУ...

Иначе, ја нисам из Београда.
To da li je neko za ili protiv nema veze sa tim gde zivi Smile
Uostalom smatram da niko ko je iz Bg-a ili recimo Novog sada nije nista bolji od nekog iz Vranja ili Kosovske Mitrovice Smile
A ako Beogradjani oce toliko zarko u EU i smatraju da su bolji od nas sa istoka zemlje ili juga neka udju samostalno kao grad,ionako nam je Srbija otisla u ku...c Smile
Btw.nisam se izjasnio da li sam za ili protiv EU jer je to moje licno misljenje i nemam nameru da ga javno iznosim Smile
Beogradjani, dedo to su Beogradjani... pa koj moj oce od mene... Deda Tripko LIK
stani ako sam dobrto shvatio pojedine, mi koji nismo iz Bg-a nemamo ista prava da odlucujemo da li cemo u Evropu ko vi iz Beograda??? vi ste veci Srbi, patriote od nas, sta ne razumem??? Procitajte nekad neku knjigu, istorijsku, pa pogledajte karte one, sto ima u tim knjigama, znate one slicice, sto deca najradije gledaju pa mi recite kad je Beograd usao u sastav Srbije i dal je od pocetka postojanja Srbjie, tj prvo Raske i Zete posle Srbije(izvali smo se mnogo da ne nabrajam, zajednicko ime Srbija) pa onda serite nesto, a ne naculi ste nesto, neko vam reko i odma ste popili svo znanje ovog sveta i znate sve... ni ja nisam neki streber sto se tice toga al znam ponesto.. Ljudi sa Kosova imaju veca prava da odluce da li cemo u EU nego svi mi  ostali, razlgo znate.. da se razuemo nemam ja nista protiv Bg-a, Beogradjana, imam samo protiv vlasti koja samo gradi Bg a ostatak Srbije zapostablja i ostavlja ga u doba Tita, mislim na infrastruktutu i ostalo.. Jebo sam ja vas most(Borca valjda) ljudi na Kosovu gladuju bre, nemaju gde hleb da kupe a i po Bg lomite i kurcite se.. Srbin je lud Srbin je proklet jednom ga ubijes on oce opet...
sad ce uslediti gnev Beogradjana ili cu biti ignorisan do daljneg  Smile Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Кад би се мало вратили у прошлост, не тако далеку и погледали шта су ти исти који сад гладују радили овој другој страни у последњој деценији 20 века... добро је што могу и да гладују... Толико...

Узгред, када бих само могао да прикажем пар фотографија које сам видео код другара који је био у редовној војсци на Косову 97-98... Знам, он није са Косова... али, сад то није толико битно... Редован војник, а битанга... Шта ли су само радили ови који су били ван контроле, могу само да замишљам  Smile

Узгред, Извршни одбор ФСС заказао хитну седницу за петак... баш ме занима о чеу ли ће сад да баљезгају  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 23:46:48 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.