Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 626457 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Kad sam cuo da su napali Stojkovica ...  Smile Prst bih dao za tog coveka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moguce da je sve ovo rezirano Smile

A sto se derbija tice,najbolje resenje-bez publike.

Time se kaznjava Zvezda a ne postoji nijedan razlog za tako nesto.

Mozda je bolje resenje da se kao u Grckoj puste samo domaci navijaci.....naravno isti scenario i na prolece.
Kad sam cuo da su napali Stojkovica ...  Smile Prst bih dao za tog coveka!

Pa daj.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
76 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.
Ajde malo smanjite doživljaj, ne mogu da ispratim sve. Smile

Zašto su divljali, mora da postoji neki razlog? Da su napravili žešću glupost i diskvalifikovali nas, to stoji, ali mi bismo ionako sami sebe diskvalifikovali. Je l' ovo zbog fudbalskog saveza? Palili su Albansku zastavu, politička poruka, možda nije bilo samo navijača...

Sada ce neko reci da lupam, ali je cinjenica ima i dalje onih "snaga" koji po svaku cenu zele losu sliku i udaljavanje od EU ne bi li i dalje mogli kako su navikli u Srbiji. Pa koriste kao izgovor FSS, KIMi ostalo. Nista nije slucajno.

Korisnici koji su trenutno na forumu 86 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.   Smile

To da li ćemo mi ući u EU, ili ne nema veze sa divljanjem navijača. Šta, da neće da navedu to kao razlog: Uslov da vas primimo pored hapšenja Mladića je i da vaši navijači budu mirni na našim stadionima... Smile
Gresis. Naravno da ce i to biti jedan od razloga. Tamo ima i dece na stadionu, za razliku od nasih stadiona, gde se gine ... jos uvek.

Evo, menjam mišljenje, navijači su krivi za sve. Sutra će nam saopštiti da nema ništa od Evrope jer su naši navijači isuviše nasilni i da ako mi uđemo u EU, naši navijači će takav pokolj da naprave po istoj, da će Hitler biti malo dete za njih. Hvala ti što si mi otvorio oči.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Kad sam cuo da su napali Stojkovica ...  Smile Prst bih dao za tog coveka!
Zasto bi bilo ko davao prst za coveka koji je izdao svoje ideale za pare...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Jao al je pao onaj na biciklu, umreo sam od smeha
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Gledajete te navijace i budite pickice celi zivot, to su momci koji imaju hrabrosti da ucine ono cega se svi vi bojite a to je da stavis prst u oko onima koji pokusavaju da te gaze.

Tebi treba neko umesto prsta u oko da stavi mozak u glavu.  Smile

Gledajete te navijace i budite pickice celi zivot, to su momci koji imaju hrabrosti da ucine ono cega se svi vi bojite a to je da stavis prst u oko onima koji pokusavaju da te gaze.
Da to su veliki Srbi koji su prodali svoju zemlju za 100 eura koliko su dobili da odu tamo i prave sranja,ili si mozda i ti Srbin sto seres iz inostranstva gde ljubis guzicu nekom strancu da ti da komad hljeba...Ako su veliki Srbi oni koji su 10. radili ono i ovi veceras onda neka uvjek budem "mali" Srbin...

Kako si pogodio?  Smile Gosn. je velikosrBski Danac... ako ti kaze da je u zemlji, ne veruj mu... dosao je samo u posetu, inace je stalno nastanjen u toliko omrazenoj mu EU.  Smile
Prepoznam takve "patriote" na kilometar,ako je nasao bolji zivot neka je i ja sam prvi za to da ovde dugo nece biti zivota ali da mi ovde sere kako ovi treba da nam budu idoli i kako smo mi picke,a on nije petarde u zivotu bacio a da ne pricam o oruzju je totalno preseravanje,jos kad mu vidim nick sve mi bude jasno,taj je sve samo ne Srbin
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Evo, menjam mišljenje, navijači su krivi za sve. Sutra će nam saopštiti da nema ništa od Evrope jer su naši navijači isuviše nasilni i da ako mi uđemo u EU, naši navijači će takav pokolj da naprave po istoj, da će Hitler biti malo dete za njih. Hvala ti što si mi otvorio oči.  Smile
Ne drami ... znas i sam na sta sam mislio.

Zasto bi bilo ko davao prst za coveka koji je izdao svoje ideale za pare...
Nema svrhe da ti objasnjavam ...

Izvinjavam se svima koje sam uvredio veceras. Mnogo sam popizdeo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Time se kaznjava Zvezda a ne postoji nijedan razlog za tako nesto.
Pa sta sa tim sto se kaznjava Zvezda!? To su Lukiceve fiks ideje da je sve teorija zavere.
Pravda za Urosa, pa onaj pistolj koji je slucajno opalio, zatim ovo... da nije malo cudno kako su u svim tim situacijama "navijaci" Zvezde umesani.
Ovo se sve u veoma malom vremenskom intervalu izdesavalo.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Iskreno mislim da je ovo sve izrezirano.

Kao sto sam x puta rekao ne podnosim huligano-navijace,istu ovu sortu koja je bila pre 2 dana na ulicama, medjutim ovo debelo smrdi.

Za baklje nisu krivi navijaci vec organizatori, oni pretresaju, a sve se cini da pretresanja nije bilo cim su uneli hiljadu baklji, pa kod nas na internacionalnoj tekmi ne mozes videti u zivotu ovoliku kolicinu pirotehnike, zasto? Jer je pretres rigorozan. Koliko je komican pretres bio videlo se u trenutku kada je ovaj degenerik sekao spiccanglama mrezu na tribini. Spic cangle su hladno oruzje, kada je uneo to, mogao je i sataru. . .

+ Da ne pricam koliko je bila komicna atmosfera, tendenciozno snimanje.
Da su hteli da nastave tekmu ispraznili bi tribinu i kraj price, a ovde zaokruzen deo tribine sa pandurima, redarima, smrkovima, kamere i blicevi cepaju, taktike pandura sa pentranjem po tribini.

Ovo veceras je bila jedna velika farsa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.356 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.