Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 624468 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
A za ove ostale... Kakvo crno izbacivanje na par godina? Bacili su par baklji, malo lomili... nekoliko utakmica bez publike, velika novcana kazna i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
76 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.
Ajde malo smanjite doživljaj, ne mogu da ispratim sve. Smile

Zašto su divljali, mora da postoji neki razlog? Da su napravili žešću glupost i diskvalifikovali nas, to stoji, ali mi bismo ionako sami sebe diskvalifikovali. Je l' ovo zbog fudbalskog saveza? Palili su Albansku zastavu, politička poruka, možda nije bilo samo navijača...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Nije mi jasno cemu ovo? Ako ste hteli da terate Toleta to ste mogli da uradite u Beogradu-kada je utakmica na marakani samo dodjite do loze gde je Tole, a ne ovako...
koji to mi vi oni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Mitsubishi Pajero
Taj decko sa slike je lagano uneo na stadion klesta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Al sam se ismejao zbog dve stvari  Smile

Sad kad sam video ovog ,,nindzu'' okacenog na to sranje znaci ladno 90% sranja na tekmi je taj jedan covek napravio  Smile

Drugo pogledajte na rezultati.com postave Island-Portugal trojica igraca u odbrani Islanda se prezivaju Sigurdsson  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
LG L5 II
Опуштенооооооооооооооооооооооо...  Smile

Тамо чекају ме цице и коктели...  Smile

IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Vidi pusy sto cvika sto ga neko prijavio a on se sam busao u grudi kako ga prijavljuje druge.

Lele sine kako si ti iskompleksiran i napacen bruka.

Ja te nisam cvikao jer meni moral ne dozvoljava da cvikam nikoga pa ni tebe da znas za sada i ubuduce.

Јооој само ти немој да се јављаш,молим те!! Ти си бре нашао да нешто неком кењаш...ајде севај.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Jos jedna u nizu sramota ove drzave. Dokle ljudi? Ima li granice? Sta se desava? Sta trazite sa tim transparentima i spaljenom albanskom zastavom na stadionu? Da li znate gde ste?

Blamirate drzavu u nedelju, blamirate srpski sport u utorak? Cemu to? Sta ste postigli? Nadam se samo da ce sve proci bez ozbiljnih posledica.

Napadaju Stojkovica? Pa gde to ima? Ne odgovara vam kako covek radi svoj posao, pa ga napadate fizicki? To su strasne stvari.

Vrlo, vrlo bolesno drustvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920

Pa vidis za koga su otvorene granice? Za pristalice/vojnike onih demagoga koji najgrlatije kenjaju da posten narod nema hleba da jede a oni nama beli sengen... a zanimljivo, bas najnapacenija omladina bez perspektive i dinara koja zato divlja po BG ima pare da ode u Italiju i divlja i tamo. MMU im bem.  Smile

Pa bas to...  Smile
I opet ce se naci neko ko ce u svemu ovome naci svetsku zaveru protiv nas!  Smile  A mi smo sami sebi najveci problem, sve smo sami usrali u istoriji pa ce tako i sport da nam zavrsi...

Ma daj nek ne igramo nista vise u fudbalu, ni klubovi, ni reprezentacija, ni JSL i ove seljacke lige, jedno 2-3 godine da napravimo pauzu za sve, pa se mozda neko nauci pameti, a bice i vise publike posle...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Ovo vise nema smisla, sta ljudi rade... ni gram mozga nemaju u glavi a kamo li da vole Srbiju... prave se pametni a u stvari prave samo troskove ovoj jadnoj Srbiji... evo upravo sam cuo na RTS da cemo sigurno izgubiti 3-0 sluzbeno i da UEFA nece dati da se igra druga utakmica, a najgore moguce je to da nas diskvalifikuju iz kvalifikacija...

E gde nas vode ovakvi ljudi koji navodno navijaju za Srbiju?
Ako je ovo cena da se smeni Tole i najuri onaj majmun sa gola i rumenko sa klupe onda se slazem s tim Smile
Ionako sa onakvim golmanom,trenerom i lopovom na celu Saveza ne bismo prosli na EP Smile

ocigledno da nemas pojima o cemu sam ja ovde napisao... preneo sam vest sa TV-a... jos nije sigurno, a ocigledno si ciganin koji mrzi sve sto je crno belo... daj malo pameti u svom odgovoru, jer nema smisla da vredjas coveka koji nije ni spomenut u mom komentaru, a takodje i golmana koji je zakon za sve ostale golmane koje imamo... a to sto ti kao kompleks osoba pises ovako videlo se malopre na stadionu kakvi ste vi navijaci, koji sebe nekako nazivate delije... nazivajte se kako hocete ali ostavite ovu Srbiju da igra a ne da je unistavate svojim glupim postupcima i kompleksima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.