Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 892 893 895 896 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 571653 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
e vidiš trstra, zbog takvih ljudi kao ti ja se stidim što sam građanin ove zemlje. tu ću stati, sve dalje što sam hteo da napišem ima političkog karaktera pa da ne idem u off ili eventualno zaradim ban. Smile

Пази, то што се ти стидиш што си србин, ја не знам како ти могу помоћи. А јасно да будала као ти има и у Бразилу, Шпанији, Молдавији, Бугарској или Казахстану али то не значи да се ја због вас стидим што сам србин. Човек треба да се стиди само сопствених речи и дела.

Ja samo gledam malo šire od vas i spreman sam na svaku vrstu ustupaka koji će pomoći ovoj zemlji. U načelu se slažem da bi svaka reprezentacija trebala da bude sastavljena od domaćih igrača, ali to nažalost više nije slučaj. Ogroman broj zemalja ima strane igrače u svojim timovima, čak je i takva sila kao što je Španija koja ima pregršt vanserijskih igrača, naročito na sredini, dala pasoš Seni kako bi igrao za njih. Dakle svi to rade, zašto ne i mi? Zašto mi moramo uvek da budemo poslednji slepci kojem će se ceo svet smejati? Pa da bilo koja selekcija našeg ranga i nižeg ima priliku da Kleo zaigra za nju, misliš da bi to propustila? Ali da... vas boli kurac za svet i EU i šta ko misli, dovoljni smo mi sami sebi.
Da je Mesi na Kleovom mestu, ti bi ga otero u pičku materinu, e pa ja bi ga na kolenima preklinjao ako treba. Zato što bi onda Srbija bila jača. Zato što bi Srbija onda igrala bolje. Zato što je to u interesu Srbije. Pa se ti zapitaj ko je ovde budala patrioto.

usput budi rečeno, da ti kažem patrioto, ako pišeš ćirilicom, nisi veći Srbin. Ćirilicu su napravili Bugari patrioto.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 05:03:45 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Наложили сте се превише, то што је ову сезону отворио добро не значи баш да је вансеријски играч и по сваку цену неопходан за репрезентацију.

Мажемо овде Пантелић, Жигића, Данка, а и они су давали голове по овој сиротињи од лиге која је тад била на већем нивоу.
Жигић је у звезди дао око 70 голова на око 110 текми.

Ово пишем само да би увидели да Клео није баш толико бесан колико га ви представљате, мени лично исти курац давао 100 или 10 по сезони, ја нисам за њега зато што није СРБИН и крај
Видећемо у ЛШ колико ће голова да да поред озбиљнијих штопера. Ја мислим да неће ниједан.

@bokee

ако ће нам се цео свет смејати што ће наша репрезентација задржати душу и што ће за њу играти искључиво СРБИ, онда само напред нек' ударе...

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Ma igraće Kleo, pa neće ni dobiti priliku da se smeju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8

ако ће нам се цео свет смејати што ће наша репрезентација задржати душу и што ће за њу играти искључиво СРБИ, онда само напред нек' ударе...

Srbija se saginjati nece! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Pusice uspravno
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62

Dakle svi to rade, zašto ne i mi?
Ne rade svi, a i da rade ne znači da je ispravno.

Zašto mi moramo uvek da budemo poslednji slepci kojem će se ceo svet smejati?
Smile Smile Smile
Da jbt eno čitav svijet nam se smije, baš gledam CNN kad tamo voditelj veli: "gledajte onih Srba slepaca što nisu uzeli onakvog igračinu Klea... hihihihih..."  a mene blaaaam....

usput budi rečeno, da ti kažem patrioto, ako pišeš ćirilicom, nisi veći Srbin. Ćirilicu su napravili Bugari patrioto.
A šta tebe boli kurac što neko piše ćirilicom jel? Pa još dodaješ to ironično patrioto? Ajde batali te političke doskočice imaš podforum za to.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 12:13:03 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
ja sam rekao, u načelu da se ne slažem sa tim da stranci igraju za reprezentaciju, da bih voleo da je sve kako je zamišljeno da bude, ali nije tako i kad već nije tako, ajde i mi da se okoristimo kad već možemo, samo da bi nam bilo bolje. Što bi mi bili jedini?

Pa misliš da se neće smejati, ako recimo Kleo završi u nekom klubu, kao što je Eduardo završio u Arsenalu, pa zar misliš da neće reći onda " a pogledaj Srbe idiote, odbili su da im ovakav igrač igra za reprezentaciju". Ja bi se smejao.

a što se zadnjeg pasusa tiće...
boli me kurac zato što odbijanje da stranac igra za reprezentaciju direktno implicira iz tog nazovi kvazi-patriotizma, ničeg drugog. ne sumnjam ja u ljubav takvih ljidi prema svojoj zemlji, ali to nisu prave patriote.
a jedna odlika takvih je da pišu ćirilicom da bi istakli svoj patriotizam. ostale nas boli kurac da menjamo.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 12:25:44 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ајде иди упали Б92 или тако нешто.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
jebi me ako nsiam znao da ćeš pre ili kasnije da pomeneš tu televiziju.
e da Bog da ponovo prenosili Ligu Šampiona! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Milan Jovanović razočaran zbog turbulencija u Fudbalskom savezu Srbije i smenivanja Radomira Antića. Ipak, podržao je Pižona, ali je kategorično protiv ideje da Kleo obuče dres "orlova".

"Kod nas Srba su podele uvek duboke. I kada nam ide, stalno se traže neke analize, narušava atmosfera, ruši ono što je mukotrpno izgrađeno. Nažalost, mi reprezentativci smo najbolje na svojoj koži osetili turbulencije posle Mundijala u Južnoj Africi. Čini mi se da se uspeh teško prašta", rekao je Jovanović u intervjuu za "Glas Srpske".

Fudbaler Liverpula je priznao da je narušena fantastična atmosfera u reprezentaciji Srbije.

"Disali smo i živeli kao jedan. Imali smo disciplinu, poštovanje, osmesi su bili na svakom koraku, slavlje na treninzima, utakmicama... Ali ne može bez turbulencija i ekstremnih stvari. Iskreno, protiv Slovenije u Beogradu se to jasno dobro videlo. Nema šta da se krije", izjavio je Jovanović.

Prema njegovim rečima, najljepše dve godine u "orlovima" proveo je pod komandom popularnog Mistera - Radomira Antića.

"Ne stidim se toga. Sa 37. smo stigli na 15. mesto na FIFA rang-listi. Vraćen je kult reprezentacije, ostvaren je veliki napredak, plasirali smo se na Mundijal. Nesrećno smo ispali sa Svetskog prvenstva posle briljantnih kvalifikacija. A onda su počele analize, rušenje onoga što smo mukotrpno gradili. Neke stvari se godinama ponavljaju".

Jovanović je priznao da se posle smenjivanja Antića čuo sa bivšim selektorom.

"Nikada ništa nisam krio, čuo sam se s Antićem, razgovarali smo, ali tome ne treba davati veliku pažnju. Treba da se okrenemo budućim stvarima. Kod mene nema filozofije. Zahvalan sam Antiću na svemu onome što je uradio za reprezentaciju, nas igrače, lično mene. Da nije bilo naših odličnih igara u reprezentativnom dresu, sigurno je da ne bismo imali priliku da se dokazujemo u najvećim i najjačim evropskim klubovima".

Ipak, veruje u novog selektora Vladimira Petrovića-Pižona.

"Stojim iza sve ga što sam rekao za Antića, ali ako je moralo da dođe do smene, onda je odlično što je poverenje dobio Pižon. Reč je o odličnom treneru, sarađivao sam s njim u mladoj reprezentaciji i znam da poseduje kvalitet da ostvarimo zacrtane ambicije, a one su plasman na prvenstvo Evrope".

Igrač Liverpula smatra da će "orlovi" vratiti samopouzdanje u susretu sa Estonijom i da će sa "azurima" voditi veliku borbu za prvo mesto u grupi.

"NE TREBAJU NAM STRANCI"
" />
Jovanović je kategorično protiv ideje da Brazilac Kleo ili bilo koji drugi inostrani fudbaler obuče dres srpske reprezentacije. Ali…

"Srbija pripada Srbima. Daleko od toga da sam nacionalista ili, ne daj bože, šovinista. Jednostavno, sportista sam i ne razmišljam tako, ali reprezentacija i grb koji nosimo treba da budu svetinja. Pa ako smo i poslednji na svetu sa tim što imamo, to je naše. I ne treba da se stidimo, ali Srbija je demokratska država i ako je mišljenje većine da Kleo treba reprezentaciji, nemam ništa protiv. Dobrodošao. I siguran sam da bi odlično bio prihvaćen".

Partizanovom Brazilcu, međutim, želi sve najbolje.

"Našoj reprezentaciji ne treba sindrom iz Evrope, to je naš nacionalni tim. Treba da budemo ponosni na ono što imamo. Kleu lično želim da zaradi milione, da ih donese i Partizanu. Da zajedno izbore plasman u sledeću rundu Lige šampiona. Voleo bih i da potpiše ugovor za Mančester junajted".

Jovanović je priznao da se nije baš najbolje adaptirao na defanzivnu igru Liverpula.

"Iskreno, u Engleskoj mi smeta defanzivni stil igre. Skoro svaki drugi dan u četiri oka razgovaram sa trenerom Rojom Hodžsonom. Na Ostrvu se traži u prvom redu defanziva, a u takvoj situaciji previše se trošim i ne igram ono što je prirodno. U četiri utakmice koje sam igrao previše sam se trošio u defanzivnim zadacima".

Takođe je dodao da ukoliko se stvari ne promene, postoji mogućnost i brzog odlaska iz tabora "crvenih" sa Enfilda.

"Ne odgovara mi ovaj stil. Videću koliko budem mogao da izdržim. Ako se ne adaptiram, bože moj... Ima još klubova. Daću sve od sebe da uspem, ali na Ostrvu je za sve igrače dug period aklimatizacije. Čak su probleme imale i najveće zvezde. Plašim se da u ovakvoj situaciji neću doći do izražaja. Osim toga, mi sa strane treba da budemo mnogo bolji od domaćih igrača da bismo uspeli. Ovde ti niko ništa na lepe oči ne daje. Sve što uradiš radiš za sebe".

Jovanović je posle utakmice sa Mančester junajtedom razgovarao sa Nemanjom Vidić i čestitao na kapitenskoj traci.

"Imali smo malo vremena, ali smo razgovarali. Drago mi je što je postao kapiten 'crvenih đavola'. On je institucija srpskog fudbala i mnogo ga cene u Engleskoj. Naš je najbolji ambasador. Kroz razgovor saznao sam da ni njemu nije bilo lako u Engleskoj na početku. Eto, izdržao je i uspeo. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere".

Lane je izdvojio Čelsi kao prvog favorita za osvajanje Premijer lige.

"'Plavci' su odlično počeli sezonu, nemaju nijedan poraz, igraju fenomenalno. Posle njih tu su Mančester junajted i Arsenal. Tu bi se lista favorita završila"...

Lane je naglasio i da prati Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a posebno Borac iz Banjaluke.

"Znam da je Borac na prvom mestu i izuzetno mi je drago. Voleo bih da Banjalučani osvoje šampionsku titulu. Moje srce kuca za Borac i Banjaluku. I ubuduće ću putem interneta pratiti Borac i navijati za njega. Kod kuće u Novom Sadu imam i klupski šal, dobio sam ga od prijatelja pred Mundijal. To mi je jedan od najdražih suvenira u životu".

S obzirom da nikad nije posetio grad na Vrbasu, izjavio je da će doći čim bude imao slobodnog vremena.

"Jedva čekam, čim mi obaveze dozvole, da dođem i poljubim svetu srpsku zemlju. Doživljavam je kao deo Srbije! Mi smo jedan narod. O Banjaluci sam čuo mnogo lepih priča, da je izgrađen grad, da su ljudi srdačni i druželjubivi, da je pun lepih devojaka. Moj otac je bio u vojsci tamo. Jedva čekam da vidim grad na Vrbasu".

Posebno ceni navijače iz Republike Srpske.

"Presrećan sam kada igramo u Beogradu, a na tribinama vidim transparente iz gradova Republike Srpske. Jedan smo narod i treba da budemo celina. Naši najvatreniji navijači dolaze upravo iz Republike Srpske: Banjaluke, Prijedora, Trebinja, Bijeljine, Brčkog, Istočnog Sarajeva... To nam daje dodatnu snagu. Mnogo smo propatili minulih godina, treba sada malo da se svi zajedno radujemo", zaključio je Jovanović.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 892 893 895 896 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.