Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 868 869 871 872 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 578268 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Uspeh-neuspeh reprezentacije nije nikakvo merilo rada Toleta...stanje u nasem prvenstvu, reguralnost, uslovi igranja, infrastruktura, ljudi koji mu sede u savezu (vidi pod bata Djora), trenerske skole, nakaradni fudbal koji se igra, uticaj saveza u FIFA i UEFA, e to su rezultati po kojima se meri rad predsednika saveza, a oni su katastrofalni!!!
Sto se tice reprezentacije...on je (uz gmazove koji mu sede u savezu i lizu dupe) pokvario atmosefu u reprezentaciji, pravio cirkus po novinama i cak i Antica uspeo da namaze govnima (doduse, ruku na srce, ni Antic nije bio cvecka) kao sto radimo sa svim selektorima.

I nije nikakva nauka dovesti Antica...on je nas najbolji trener (ili jedan od) i svi su hteli da ga dovedu na celo reprezentacije, ali on nije hteo...sad mu je dunulo da dodje i vodi reprezentaciju i doso je....koja je to specijalna zasluga Toleta?
Pozvao Antica i pitao da li bi hteo da bude selektor za te i te pare?....velika umesnost i sposobnost  Smile
Ajde ti mu daj te pare ako nije velika umetnost...

"nakaradni fudbal koji se igra"
Tole kriv sto mi nemamo igrace Smile

"reguralnost"
A sad od jednom regularnost prvenstva dolazi u pitanje... verovatno na poslednje 3 godine se misli...

"uticaj saveza u FIFA i UEFA"
Za ovo je kriva drzava a ne savez jer smo svuda tretirani isto Smile

"Uspeh-neuspeh reprezentacije nije nikakvo merilo rada Toleta"
Jeste, i te kako... ali ovo sve sam pomenuo zbog pojedinih koji govore da je za neuspehe kriv iskljucivo Tole...

A Antic je vec mnogo puta dokazao koliki je smrad od coveka... u to vise necu da ulazim... pogotovo je taj svoj smrad terao ka Partizanu dok je bila kriza Smile

I pitanje svih pitanja: Koga bi vi za predsednika Fudbalskog saveza Srbije?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Rekao si "Ovo je novac koji uostalom ide i iz mog i iz tvog dzepa." sto automatski znaci da ti to ne bi voleo (kao niko od nas) a ja ti govorim da se to svuda radi Smile

Naravno da se svuda radi, a to je verovatno opravdanje sto Tole krade? Ne zelim da moje pare od poreza idu na gluposti.

Svestan sam zasto branis Toleta, tvoj Partizan ne bi osvojio 2 od 3 zadnje titule bez Toleta, koliko god Zvezda bila losa, pa bi ga ti podrsavao beskompromisno, sta god on uradio ili izjavio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ajde ti mu daj te pare ako nije velika umetnost...

Pa nije mu dao iz svog dzepa  Smile  I ko sto rekoh, i ranije su hteli da dovedu Antica, ali on nije zeleo iz drugih razloga, a ne finansijskih (za njega bi svi nasli pare)

Citat
"nakaradni fudbal koji se igra"
Tole kriv sto mi nemamo igrace Smile

Mi nemamo igrace zato sto nemamo strucnjake koji ce da rade sa decom i od njih prave igrace.
A nemamo trenere zat sto bata Djora drzi trenerske skole, izdaje licence trenerima i namece nakaradni fudbal koji se sastoji od toga da se zabijes u sesnesterac i lomis igracima noge!
I da...za tio je kriv KKaradzic!

Citat
"reguralnost"
A sad od jednom regularnost prvenstva dolazi u pitanje... verovatno na poslednje 3 godine se misli...

Reguralnost prvenstva je stalno u pitanju!
I obzirom da je jos uvek u pitanju, to znaci da Karadjic nije ucinio nista da se to popravi i nastavio staru burazersku politiku deljenja bodova i odlucivanja koji timovi ispadaju iz liga, a koji ulaze.....vidi pod Djordjevic - podpredsednik FSS koji je predsednik Sindjelica iz Nisa koji je prvi put u svojoj istoriji us'o u drugu ligu...a Radnicki iz Nisa ispao iz druge lige  Smile

Citat
"uticaj saveza u FIFA i UEFA"
Za ovo je kriva drzava a ne savez jer smo svuda tretirani isto Smile

Ovo nije tacno!
Pogledaj pod Bora Stankovic i KSS kada smo osvajali sve medalje i bili maksimalno respektovani iako smo tada kao drzava bili mnogo gore tretirani....uostalom, samo pogledaj sudjenje na utakmici Srbija-Litvanija u Atini 95te...a Sloba na vlasti  Smile

Citat
"Uspeh-neuspeh reprezentacije nije nikakvo merilo rada Toleta"
Jeste, i te kako... ali ovo sve sam pomenuo zbog pojedinih koji govore da je za neuspehe kriv iskljucivo Tole...

Sta predsednik saveza radi konkretno pa je to vezano za uspeh-neuspeh reprezentacije?

Jedino sto je moze da uradi jeste da postavi-smeni selektora...a on je to uradio na najgori moguci nacin! I ne govorim tu o imenu selektora, nego o pljuvanjima, prepucavanjima, prozivanjima, i sto je najgore, narusavanju dobre atmosfere koja je vladala u timu....jedinu stvar koju je mogo da usere - on je usrao!!!

Citat
I pitanje svih pitanja: Koga bi vi za predsednika Fudbalskog saveza Srbije?

Muslina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Rekao si "Ovo je novac koji uostalom ide i iz mog i iz tvog dzepa." sto automatski znaci da ti to ne bi voleo (kao niko od nas) a ja ti govorim da se to svuda radi Smile

Svestan sam zasto branis Toleta, tvoj Partizan ne bi osvojio 2 od 3 zadnje titule bez Toleta,

Au brate mili... zar i smes tako nesto da napises... ne znam kako vas nije sramota da to pricate... i ne znam dokle vise...

Citat
Ovo nije tacno!
Pogledaj pod Bora Stankovic i KSS kada smo osvajali sve medalje i bili maksimalno respektovani iako smo tada kao drzava bili mnogo gore tretirani....uostalom, samo pogledaj sudjenje na utakmici Srbija-Litvanija u Atini 95te...a Sloba na vlasti 
Vracas se mnogo u rikverc... govorim ti o sadasnjem stanju drustva i sporta...

Citat
Sta predsednik saveza radi konkretno pa je to vezano za uspeh-neuspeh reprezentacije?

Jedino sto je moze da uradi jeste da postavi-smeni selektora...a on je to uradio na najgori moguci nacin! I ne govorim tu o imenu selektora, nego o pljuvanjima, prepucavanjima, prozivanjima, i sto je najgore, narusavanju dobre atmosfere koja je vladala u timu....jedinu stvar koju je mogo da usere - on je usrao!!!
Predsednik mnogo vise radi od tog dovodjenja selektora... jednostavno, predsednik moze sve i ne bi bio predsednik da ne moze...

Citat
Mi nemamo igrace zato sto nemamo strucnjake koji ce da rade sa decom i od njih prave igrace.
A nemamo trenere zat sto bata Djora drzi trenerske skole, izdaje licence trenerima i namece nakaradni fudbal koji se sastoji od toga da se zabijes u sesnesterac i lomis igracima noge!
I da...za tio je kriv KKaradzic!
Bata Djora je tu mnoooooooogo pre Toleta!

Ja niti jednog trenutka nisam rekao da sam za Toleta... ako postoji covek koji ce bolje voditi savez, ja sam oberucke za!

Mozemo mi ovako u nedogled, zvezdasi ce uvek biti protiv Toleta...
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 04:29:55 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Vracas se mnogo u rikverc... govorim ti o sadasnjem stanju drustva i sporta...

Pa sta hoces da mi kazes?...da je stanje u drustvu i sportu i nas medjunarodni ugled bio bolji 95-te sa MIlosevicem na celu nego sada?  Smile   Smile
Nije tu bitan datum...to je samo pokazatelj da ako imas prave, sposobne i strucne ljude na odgovarajucim funkcijama, koji znaju sta hoce i kako to da ostvare, losa medjunarodna pozicija nase zemlje nije bitna.
Stankovic i KSS su to pokazali i dokazali 95-te....Karadzic i FSS pokazuju i dokazuju da su nesposobni za tako nesto!

Citat
Predsednik mnogo vise radi od tog dovodjenja selektora... jednostavno, predsednik moze sve i ne bi bio predsednik da ne moze...

Sta konkretno predsednik moze kad je u pitanju reprezentacija?

Citat
Bata Djora je tu mnoooooooogo pre Toleta!

A Tole ga nije najurio kao besnog psa, nego dozovlio da nastavi da nam sere po fudbalu!

Citat
Mozemo mi ovako u nedogled, zvezdasi ce uvek biti protiv Toleta...

E to je najveci problem!!!
Sto sve delite na Zvezdu i Partizan!
Ko je Zvezdin, a ko Partizanov covek. Ko se zamerio jednima, a ko drugima, sta je u interesu Zvezde, a sta Partizana....a srpski fudbal ko jebe.

I onda dolazimo do ove situacije, da ti branis Toleta samo zato sto je Parizanov covek, a ne zato sto mislis da je dobar i napade na njega dozivaljavas kao napade frustriranih Zvezdasa kojima smeta Partizanov covek na celu FSS....i citava prica se onda svede na Zvezda-Partizan prepucavanje......i zato ja sad odo da spavam, jer ne navijam ni za jedne ni za druge  Smile ....a vi nastavite  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Najveci problem srpskih sportista generalno je psiha, iz koje proizilazi i atmosfera. Antic je jedini selektor od kada ja pratim fudbal koji je uspeo da tu psihu stabilizuje na jednom visokom nivou i zato samo otisli na SP kao da mozemo svakoa da pobedimo. U to smo verovali i to je mozda i prvi put. Istu tu psihu, atmosferu nazovi to kako hoces, je srusio upravo Karadzic, koji je pustio tu buvu od smeni, nakon cega je sve pocelo da se rusi. Igraci samo su priznali da protiv Grcke niko nije gledao sta se desva na terenu, vec su gledali sta se desava na tribinama. Dakle Karadzic je taj koji je bacio kamen, koji je na kraju izazvao lavinu, a on se naravno sklonio po strani i pravi se nevinasce.

Sto se (ne)uspeha tice, mislim da smo toliko puta vec o tome pricali da je besmisleno. Antic nije kriv sto jedan profesionalni fudbaler ne moze da shvati da smec nije fudbalski potez. Antic nije kriv sto drugi profesionalni fudbaler to takodje ne zna (samo sto smo tog puta imali srece). Antic nije kriv sto Zigic ne moze da pogodi zicer, kao i Pantelic. Mi smo realno prvo poluvreme protiv Australije odigrali skoro savrseno i sigurno sa 100% nasih mogucnosti. Protiv Gane je bilo rastrzano, ali opet tvrdim da smo u tom trenutku bili bolji od njih i da smo mogli i morali da ih dobijemo, da Kuzmanovic nije igrao rukom, sto ni jedan normalan igrac ne bi uradio i na sta selektor svakako ne moze da utice.

I opet kazem. Pokusajte da budete makar malo realni. Mi bi Ganu i Australiju dobili i zasluzili smo da ih dobijemo, da nije bilo nekih totalno desetih faktora. Nemacku nismo zasluzili da dobijemo, ali smo je eto cuda, dobili. Da smo ove dve dobili, otisli bi dalje, a s'obzirom na raspored, mogli smo mozda i do polufinala. I sta onda? Jel bi neko nesto rekao u tom slucaju? Garantujem da bi 90% vas koji sada pljujete Antica imali njegovu sliku u potpisu.

I jos jedna stvar koja mi je neverovatna da je niko nije spomenuo, a toliko je ocigledna. Govorim o ovom periodu posle SP. Zar vi stvarno ne vidite kako igraju Krasic i Jovanovic pre i za vreme SP, odnosno sada? Krasic je presao i Juventus i totalno je prs'o, Jovanovic isto, od igraca koji je bio mozda i najbolji igrac lige i gde je radio sta je hteo, dolazi u Liverpul gde igra ocajno, plus gubi prvo status prvotimca, a sada ga nema ni medju 18. Zigic nema mesto ni u Birmingenu. Pantelic jedva nasao klub, a tako koliko sam cuo isto ne igra...Ne mogu takci igraci da naprave rezultat ili odigraju dobro. I to nema veze sa selektorom. Ne moze selektor da utice na to da li ce jedan isti igrac (krasic) igrati vrhuncki kao u kvalifikacijama, ili uzasno kao posle SP.

I evo vam jos jednom da vidite i kako smo igrali (pogledajte samo prodor Krasica na pocetku) protiv Australije i sta smo sve promasili (sto je bilo nemoguce promasiti).

« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 08:10:30 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Krasa u Juventusu i nekako ali Lane tiha jeza.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
I evo vam jos jednom da vidite i kako smo igrali (pogledajte samo prodor Krasica na pocetku) protiv Australije i sta smo sve promasili (sto je bilo nemoguce promasiti).

fudbal se igra na golove,a ne na prodore
oni su nama dali dva,a da nisu ni usli u sesnaest
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Jeste Tole je kriv za sve u savezu, srpskom fudbalu, namestanjima u nizim ligama, losoj infrastrukturi... dajte vise.

Da smo prosli dalje na SP naravno da niko nista ne bi rekao Anticu, zato sto je to bio cilj. A on sa tolikom platom i morao tamo da nas odvede. I u potpunosti je ne bitno da li je Antic vodio neke velesile ili ne. I Mateus nikog nije vodio pre Partizana, pa nas je odveo u LS (bez njega ne bi imali nikakve sanse).
I Murinjo ako nesto ne uradi u Realu, ima da ga najure. Nece sigurno biti, pa znate on je osvojio LS, sve sto je moguce sa Interom... imas rezultat ili ne... to je merilo trenera!

Bicemo mi sa Pizonom makar drugi ici cemo u taj baraz, pa cemo videti sta ce biti.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 09:53:21 od Dragan, Beograd »
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S

fudbal se igra na golove,a ne na prodore
oni su nama dali dva,a da nisu ni usli u sesnaest

Golovi su posledica igre, izgradjenih sansi. U suprotnom daju se na puku srecu, a to ne moze da traje dugo. Posao trenera(selektora) je da stvori ekipu koja ce stvarati sanse. Ostalo je iskljucivo na samim igracima, odnosno njihovoj (ne)umesnosti da daju gol. Mi smo imali izgradjene sanse (govorim o mecu protic Australije), ali nismo postigli golove. Ne moze Antic da bude kriv sto je neki igrac promasio zicer. Za to je kriv samo taj konkretan igrac. Ne razumem sta je Antiv trebao da uradi. Da da gol umesto Krasica, Zigica ili Pantelica? To je posao igraca, a ne posao selektora i oni (igraci) su ti koji nisu odradilis voj posao, a ne on(Antic).

I neka mi neko jos objasni kako je to Antic kriv sto Krasic ovde na snimku trci kao gazela u ovom prodru po desnoj strani, a sada posle SP se vuce po terenu kao neka baba? Trebao je da ga promeni, bla, bla. Pa promenio ga je sa Tosicem protiv Slovenije, pa ovaj nista nije pokazao, bar ne nista vise nego tako indisponirani Krasic.

I Murinjo ako nesto ne uradi u Realu, ima da ga najure. Nece sigurno biti, pa znate on je osvojio LS, sve sto je moguce sa Interom... imas rezultat ili ne... to je merilo trenera!

To je tacno, ALI...

Da li mislis da posle tog "neuspeha" u Realu, kada bi taj Murinjo konkurisao za recimo trenera Valensije, sa jedne strane, a sa druge strane protivkandidat mu bio neki trener koji je sta ja znam, osvoji prvenstvo Bugarske recimo, ko bi od njih bio izabran?
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 10:35:49 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 868 869 871 872 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.