Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 854 855 857 858 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 574447 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72

Pomirio Grobare i Cigane... a-ha, zvizdanje Bobeku se bas tu videlo.

Greska, za vreme minuta cutanja doslo je do incidenata na jugu, otud zvizdanje.

Звиждало се и Бобеку
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG 
Па да, нисмо хтели да звиждимо на утакмици против Јагодине па онда ајде против Словеније. У рупу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Antić: "Odlazim ponosan"

Radomir Antić saopštio je da sa mesta selektora Srbije odlazi mirne savesti, jer zna da je sa saradnicima i ekipom vratio narodu veru u ugled nacionalnog tima.

"Naši uspesi su samo za čelnike FSS bili neuspesi. Neke je, izgleda, posebno zabolela činjenica da smo sa 37, stigli na 15. poziciju rang liste FIFA".

Antić se zahvalio sponzorima "koji su prepoznali autoritet i snagu reprezentacije", kao i narodu i najvernijim navijačima, "koji su reprezentaciju doživljavali kao veliku porodicu i pružali joj podršku sa tribina".

"Bilo je potpuno jasno da familijarna atmosfera koja vlada u reprezentaciji prija navijačima, ali to nažalost nije bio slučaj sa mnogima u rukovodstvu FSS", kaže Antić.

On dodaje da mu je od prvog dana bila želja da se izvrše promene u FSS i da se modernizuju kadrovi, kako bi se unapredio srpski fudbal.

"To je, očigledno, bio moj najveci 'greh', jer njima odgovara status kvo", rekao je Antić i dodao da je njegovo nezadovoljstvo, ali i problem u komunikaciji sa čelnicima FSS kulminirao kada je, na dan prve utakmice u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, od igrača zatraženo da se odreknu dela dogovorenih i obećanih premija za plasman na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

"Ističem podatak na koji smo svi ponosni. Ako 15. mesto na FIFA listi nije uspeh, onda zaista svi treba da se zapitamo koje je naše mesto na fudbalskoj mapi sveta. Podsećam da smo na SP pobedili Nemačku posle punih 48 godina i da je to podatak koji verovatno ulazi u anale našeg fudbala", rekao je Antić.

Prema njegovim rečima, rezultatom na Svetskom prvenstvu nismo zadovoljni, ali smo pristupom i ponašanjem igrača afirmisali srpski fudbal.

"Sa mesta selektora odlazim mirne savesti. Osim zdrave atmosfere u svlačionici i na terenu, stvorili smo klimu koja je vratila potpuno poverenje navijača u kult nacionalnog tima. Ubeđen sam, koliko god to paradoksalno zvučalo, da je upravo to smetalo pojedinim čelnicima FSS.

Moja ideja da se povuku neki novi, moderniji koraci bila je 'saplitana' na svakom mestu i u svakoj prilici. Sva moja nastojanja da ljudi iz struke budu zastupljeni na svim našim okupljanjima i putovanjima i da uz ekipu uvek budu po dva domaća trenera, nisu prošla i bez moje saglasnosti treneri su zamenjeni ljudima iz sudijske organizacije", rekao je Antić.

On navodi da ga je sve ono što se dešavalo u poslednje vreme veoma povredilo.

"Sve što se događalo u poslednja tri meseca povredilo me kao čoveka, kao profesionalca, kao pedagoga, ali i kao roditelja. Priča oko mog kažnjavanja od četiri meča i navodnih problema koje bi to stvorilo je potpuno insceniran i dobro smišljen alibi za scenario kojeg je fudbalska Srbija valjda svesna poslednjih dana", kaže Antić.

Bivši selektor dodaje da je ugovor potpisao na obostrano zadovoljstvo do kraja EP 2012, na insistiranje FSS i ističe da je sav novac u životu zaradio pošteno i nikome ništa nije ukrao.

"Stručnom štabu, doktorima, fizioterapeutima, ekonomima i svim reprezentativcima sa kojima sam radio i najbližim saradnicima u FSS želim da zahvalim na sjajnoj koordinaciji. Nažalost, i ceo moj stručni štab je bio žrtva pojedinih čelnika Saveza, jer su radili bez ugovora", rekao je Antić.

"Meni i mojim saradnicima je rađeno iza leđa. Samo oni koji su se bavili takvim stvarima znaju zašto je to činjeno meni, stručnom štabu, ali praktično i svim igracima u reprezentaciji. Posebno mi je žao što srpski fudbal ostaje u rukama ljudi sa tako niskom sportskom etikom I moralom", kaže Antić.

Na kraju obraćanja javnosti, Antić kaže da sa kormila nacionalne selekcije odlazi ponosno.

"Dragi prijatelji, navijači reprezentacije Srbije, odlazim uspravno, sa pogledom koji ne pada na pod. Ponosan sam što smo narod vratili na stadione da gleda svoj tim. Ponosan sam što smo na mečevima reprezentacije pomirili partizanovce i zvezdaše. Srećan sam što smo u poslednje dve godine bili sportski ponos nacije", rekao je Antić.

Б92

« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 03:49:09 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Stanković: „Hvala Antiću za sve“

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković zahvalio je bivšem selektoru Radomiru Antiću na svemu urađenom za vreme svog mandata.

Stanković je ujedno Antićevo vođenje nacionalnog tima opisao kao najlepši deo svoje reprezentativne karijere.

„Hvala Radomiru Antiću na svemu urađenom u prethodne dve godine. Mogao bih taj period da opišem i kao najlepši u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri“, rekao je Stanković.

„Antić je selektirao fenomenalnu grupu ljudi i igrača i izražavam zadovoljstvo što smo bili u prilici da zajedno radimo u nacionalnom timu. Ono što je postigao svakako se ne može zaboraviti. Imali smo mnogo lepih i uspešnih trenutaka, a kao kapiten mu se zahvaljujem na saradnji“, istakao je Stanković.

Novi selektor postao je Vladimir Petrović, koji je Stankoviću bio trener u Crvenoj zvezdi.

„Petrovića zaista veoma dobro poznajem. On mi je bio trener u mlađim kategorijama Zvezde i uveo me u prvi tim. Pred svima nama u reprezentaciji je doba velikih iskušenja. Cilj je jasan, plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine. Posle svega, ostaje nam da se odmah koncentrišemo na rad, igru i rezultate“, naglasio je kapiten reprezentacije Srbije.

Б92

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Stanković je ujedno Antićevo vođenje nacionalnog tima opisao kao najlepši deo svoje reprezentativne karijere.

„Hvala Radomiru Antiću na svemu urađenom u prethodne dve godine. Mogao bih taj period da opišem i kao najlepši u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri“, rekao je Stanković.

Ma sta on zna. On je tek drugi na listi igraca koji su najvise puta igrali za nasu reprezentaciju i nije sastavio ni 15 godina u reprezentaciji, odnosno nije imao priliku da saradjuje ni sa dvadesetak selektora...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
HTC Sensation
Добро ајде,лепо смо се испричали и закључили зашто је Антић био бољи...али има и Жонпи својих предности:

Клео сигурно неће играти за репрезентацију
Конференције ће бити много занимљивије..
Нинков ће бити стандардан а Красић ће бити замена Лазетићу
Играћемо са 3 задља везна,јер тако игра већина успешних тимова..

Могуће измене поред поменутих
Блажић уместо Ланета...
Каду уместо Станковића...

Једва чекам....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Antic, ako je hteo da modernizuje FSS, trebalo je da se kandiduje za predsednika.  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Jeste, u tom slucaju bi izvrsio samoubistvo, sa 17 uboda nozem u ledja... Smile Zemunski klan je malo dete za FSS. To jednom kad pukne, ima da naprave cetiri Insajdera na tu temu. Prosli predsednik saveza je i dalje u bekstvu, Aca Bulic, sin osvedocenog mafijasa je i dalje jedan od kljucnih ljudi...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 10:07:10 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
Каду уместо Станковића...

Al si se izjebo.
Kadu nije ni igrao kod Pizona... Smile

Antic, ako je hteo da modernizuje FSS, trebalo je da se kandiduje za predsednika.  Smile

Ne,on voli da bude misionar bez zvanja.. Smile

Anticu,njesi ti reprezentacija. Smile
Hvala na svemu,zdravo trosio milione...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia 300
Antić: "Odlazim ponosan"   Smile

Odlazis prijatelju pun kao brod  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 854 855 857 858 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.