Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 833 834 836 837 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 578322 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 300
po kojima Antic dobija platu do kraja ugovora iako se ugovor raskine.
Svaki ugovor koji potpises sa bilo igracem ili trenerom je takav.
Cim Antic nije hteo da mu se prepolovi plata i da mu se ostatak da ako odemo na EP trebalo je da ga otpuste. Ako ne veruje u svoj tim, nema sta da trazi. A sto nije hteo da da normalno saopstenje posle bilo koje utakmice koju nismo dobili, to je posebno. Prihvati krivicu, kazi igrali smo lose, nisu ispostovani takticki dogovori... lupi neku standardnu frazu, a ne... mrzi me i da pisem sta je sve govorio. A sad kao nesto sa novinarima ne prica ili oni sa njim.
I zasto je Antic najbolji medju najboljima, odakle vama ta ideja?
I kao sad, nemamo boljeg i on ce biti dozivotni, ili makar dok Stanojevic ili Mihajlovic "ne porastu" i ne dokazu se da su dobri, pa cemo da ih uzmemo (ako nam ih klubovi daju).

Dajte ljudi, pokusali smo sa Anticem, nije uspelo, hvala, prijatno dovidjenja.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Суштински Толе је после СП урадио најбољи могући посао. Оставио је Антића, што је, и поред тога што Радомир није урадио најбољи могући посао, вероватно у овом тренутку најбоље. Али му је зато смањио уговор, одузео паре које Антић није заслужио, и тиме уштедео за нешто у овом тренутку хитније (Кућу фудбала, млађе селекције, реновирање стадиона). Кукамо на КСС што не могу да плате селектора, а овамо на Толета што неће да се расипа. Ништа не ваља јеботе.

Могло је после СП то мало мирније да се реши, али поента је иста. Толе је на правом курсу за сада.

U potpunosti se slazem.
Mislim da "buldog" u ovom slucaju uopste ne grijesi.
Smjena Antica je realnost i nuzda.
Pa dajte ljudi,jeste li vidjeli na sta lici ona igra protiv Farana? Smile Ozbiljne reprezentacije ne bi bas trebalo da igraju na taj nacin,ne kazem da treba kao nekada da daju po 7-8 gola,ali,brate,na nesot treba da lici.

Pa protiv Slovenaca i da ne pricamo.

Anticev fudbal se ne razlikuje previse od Petkovicevog na pr. iz jednog razloga.
Petko se oslanjao na jaku odbranu(onu sa Vidicem na celu) isto to je radio i Anitc.
E onda je malo isforsirao Jovanovica i Krasica,po principu "Ajte probijajte i saljite lopte Zigicu i Pantelicu,neka udaraju glavom".
Sredina nam ne postoji.Jedan,normalan kontra napad ili kvalitetan napad nemozemo da izvedemo.
Jos nijesmo stali na loptu i jos nijesmo dominirali.

Hvala lijepo Anticu.
Veliki je on trener,ali me je njegov nastup u medijima i sve poslije SP veoma razocaralo.

Zonpi?
Sta reci o njemu.
On je fudbalska legenda.Veca od Antica duplo.
Trener-solidan.Mnogo mu se stvari nije poklopilo,previse je tvrdoglav.
Svidja mi se sto ima ogroman autoritet.
Sta znam.Misljenja sam da nas moze odvesti na EP,al ne i da je idealno resenje.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
A najbolje je što ovi gorbari pozivaju zvezdaše za navijačku ostrašćenosti, a oni su upravo zbog nje u stanju da pravdaju smjenu trenera i stanu na stranu teleta...  Smile

Realno da taj Antić zna nešto ne bi igrao 1-1 protiv Slovenije...  Smile

uaaa Antiću propali treneru, bravo Tole predsjedniče naš Smile Smijeni neznalicu dovedi Pižona -pravi kurs, nema šta...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Partizanovi navijaci (odavde) ce aminovati apsolutno sve Toletove odluke. Cak i dovodjenje Pizona za trenera, samo da se Tole ne dira. Ej, Pizona! Frljavu seljacinu kome su jedine reference rad u Kini i to sto se posvadjao skoro sa svima gde god da je bio. Uostalom boli me kurac vise. Ionako ne mogu nista da promenim, jedino sto je bitno je da je Partizan u Ligi sampiona, a Tole na celu saveza, Dacic na ministru policije, a Tadic predsednik drzave, tu je i dalje Zemunelo, Zeka i Bjeka na slobodi, a Dzaji se preti zatvorom. Sve ostalo je nevazno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
ništa drugo nego da se sve zagrlimo i sa ponosm kažemo

Živio drug Tole i naša fudbalska kuća Smile To je nama naša borba dala...
« Poslednja izmena: 14. Sep 2010, 11:31:33 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
ništa drugo nego da se sve zagrlimo i sa ponosm kažemo

Živio drug Tole i naša fudbalska kuća Smile To je nama naša borba dala...

I kolce da zaigramo ,brate..
Druze Tole ,nase rosno cvece
Srbija te zaboravit`nece  Smile

Mi smo titovi
tito je nas
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Ja se iskreno nadam da ste svi vi upoznati sa notornom cinjenicom da su ljudi iz fudbalskog saveza enormno bogati ljudi,bez obzira na katastrofalne rezultate nasih klupskih i reprezentativnih selekcija u tom periodu(20 godina iza).
A to priznacete,nije normalno.
Stavlajjuci se na stranu istog tog Toleta i ostale bande iz saveza,vi ste direktni saucesnici kriminala ili zivite od istog.
Posto smo mi,mi koji podrzavama Antica ocigledno u velikoj vecini vama bih preporucio da se vise ne javljate i da ne lazete nas narod jer ste vi unapred osudjeni za odsrtrel i ukoliko ostanete sledecih 20 godina,vama giljotina ne gine.
Pa se zapitajte-da li cu provesti jos 20 godina bogat i spokojan pa da me stave na giljotinu ili cu priznati sad, sve svoje grehe pa da budem postedjen?
« Poslednja izmena: 14. Sep 2010, 12:06:56 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Sagem xg6
Па и нека нема, не видим никакву трагедију ту. Да је једна судијска одлука била другачија Радомир би свима одговарао, нико не би причао како је ипак подбацио иако смо прошли групу. Дакле нисмо понижени нит смо се обрукали већ смо одуграли нешто испод свог нивоа. ОК, ајмо даље, иста атмосфера пуна подршка и нападамо пласман на ЕП. Овако сви они испадоше кретени што се овде свакодневно може и прочитати и како онда да играју? Ел и даље влада еуфорија ил се опет осећа нека учмалост?

Da je jedna sudijska odluka u Beogradu bila dugacija/ispravnija ne bi mi ni videli Afriku.  Smile

Nije problem u (ne)uspehu na SP. Reprezentacija nije odigrala najbolje ni kvalifikacije iako smo bili prvi ispred Francuza. Seti se utakmice sa njima u Beogradu. Ne znamo gde udaramo sa igracem vise. Ipak svaka cast Anticu jer je najzasluzniji za to sto smo otisli u JAR.

Da Klose nije dobio crveni tesko bi mi i bod uzeli. Odigali smo dobro dva poluvremena. Dodje los dan, ne slusa lopta, nece u gol. Mi osvojimo 3 boda. Pritom izgubimo od, objektivno, slabijih reprezentacija od nas. Nacija je ocekivala vise. Ne zato sto smo mi Srbi naviknuti na medalje vec zato sto je ova ekipa imala kvalitet da prodje i trebala da prodje grupu.

Nismo prosli, sta da se radi... neuspeh je ali idemo dalje. A onda...
Antic izadje na pres i pokusava da me ubedi kako je ovo uspeh i kezi se kao poslednji idot. Covek fudbala aka Mister pokusava ovom narodu da kaze da je ovo SP "pobeda za srpski fudbal", da smo mi veciti moralni pobednici jer nam je sudija kriv sto Krasic nije mogao gol da da sa dva metra. Da je posteno rekao da je kriv za neuspeh i da je ponudio ostavku ja sam SIGURAN da bi je Tole odbio i ostavio bi ga na klupi.

Toletova jedina krivica je to sto ga nije smenio pre kvalifikacija.
Kao predsednik FSS-a on nema coveka iznad sebe. Odgovara narodu. Ili mozda ima, neka skupstina verovatno sastavljena od prezivelih iz Prvog svetskog rata. Ako 50.000 ljudi trazi da Antic ostane a on ga, i pored toga sto zna da to nije dobro, ostavi, ko je tu lud? Tole, Antic ili mi?

Kao predsednik Saveza im je obezbedio sve. Doveo je najboljeg trenera sa kojim se plasirao na SP. Tamo doziveo neuspeh i sad trazi dugog trenera.

Ako Pizon dodje reprezentacija me vise ne zanima i to ce Toletu biti velika greska. Ali da je do sad dobro radio - jeste.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6260 Slide
Ja sam rekao odavno, trazice te vi Antica kad - tad. Smiley Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Значи АНтић да оде зато што је за њега наш наступ на СПу задовољавајући? Ау јбт колко разних Толета по Србији...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 833 834 836 837 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.