Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 780 781 783 784 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 584278 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Па добро не мораш износити те ствари око Стојковића у јавност  Smile Мислим, и овако га јебу сваки дан  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
U njegovim venama tece crveno bela krv  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
А Клео је те 3 сезоне одиграо из љубави?
Svi oni igraju iz ljubavi, i Stojkovic igra iz ljubavi,al oko mog Smile

Нек не игра, ал је наш. Као и репрезентација што је наша.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
1997–1998   → Alverca (loan)   32   (13)
1998–1999   → Salgueiros (loan)   12   (2)
1999–2004   Porto   154   (32)

Posle 3 godine dokazivanja, ne 7... zajebi to sto je dosao u Portugal kao mlad a nije igrao... za Porto je poceo igrati negde 2000. godine a vec 2002. je dobio poziv reprezentacije Smile

U svakom slucaju, covek je zaigrao... a i o Kleu se vodi VELIKA rasprava... cuh da ce i Vlada Srbije odlucivati o tome a to je necuveno Smile

7 godina je on se dokazivao...  Smile a zadnje 3 je postao zvezda tamo...  u svakom slučaju, tvrdnja kako je to normalna stvar u čitavom svijetu nije tačna, što je i bila suština mog posta...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920

Ово остало си се покушавао играти ћораве коке па можда си и убо које зрно. Додуше, случајно.  Smile

E sad da li je slucajno ili ne, ne znam, meni bitnije da si ti priznao da sam ja "ubo" bar nesto... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Meni je upuceno... naravno da ne bih rekao jer to nije isto... ovo su pederi koje bi batinali, jel da... a Kleo je igrac kojeg mozes da ne volis ali je vrhunski igrac...

Drasko, govorim o Kleu koji je dugo u Srbiji a ne o Gijanu koji nije krocio ovde...
Znao sam da ces se tu upecati.

Vidis, malkice si zamenio teze. Poenta je u modernizaciji, prihvatanju necega sto je normalno ili moderno u drugim zemljama. U tom kontekstu se pederi i Kleo ne razlikuju uopste.
Ti brate ako ne razlikujes pedera i Klea, to je vec problem...

Stavljas u isti kos pedere sa Kleom... a ja tebe da pitam... jel zelis pedere kod nas? Naravno da ne... a jel zelis evropske plate?

Tako da je smesno porediti takve stvari...

Jeste, pomenuo sam da samo kod nas izgleda nije normalno da stranac igra za reprezentaciju... samo zato jer tako i jeste...

Sta mislis, da se ljudi ne bore protiv pederizacije u Evropi? Mislim na gradjane obicne... ali je isti slucaj kao i kod nas...

Ti ili ne zelis ili ne mozes da razumes.

Ma ja sam pglu, izvini brate... u pravu si, priznajem.

Ма зајебите даљу дискусију, нема смисла, јебали вас странци, ако се толико ложите на њих, идите па навијајте за немце Smile Ми овај тим волимо, па какав је, такав је, наш је Smile
A tebi ce ta ljubav opasti ako zaigra Kleo? Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
1997–1998   → Alverca (loan)   32   (13)
1998–1999   → Salgueiros (loan)   12   (2)
1999–2004   Porto   154   (32)

Posle 3 godine dokazivanja, ne 7... zajebi to sto je dosao u Portugal kao mlad a nije igrao... za Porto je poceo igrati negde 2000. godine a vec 2002. je dobio poziv reprezentacije Smile

U svakom slucaju, covek je zaigrao... a i o Kleu se vodi VELIKA rasprava... cuh da ce i Vlada Srbije odlucivati o tome a to je necuveno Smile

7 godina je on se dokazivao...  Smile a zadnje 3 je postao zvezda tamo...  u svakom slučaju, tvrdnja kako je to normalna stvar u čitavom svijetu nije tačna, što je i bila suština mog posta...
Opet kazem, u Portu je tek poceo da se dokazije pravo... ove sezone u Alverki i Salgeirosu zajebi... jer je to isto kao dok je Jao Antvi igrao za Napredak... a sada mu predstoji pravo dokazivanje u Vojvodini... mada, mislim da je Deko nebitan... ja sam samo rekao da je to normalno u svetu sto se tice samog sporta, a ne fudbala...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Клеа врло, врло поштујем и као играча и као човека, на овом пласману у Лигу Шампиона сам му вечно захвалан. Ако се не понесе као Диара и Мореира, заиста ће увек имати место у срцима навијача Партизана.

Али једноставно, нема шта да тражи у репрезентацији. Боље да гледам Жигића (кога милион пута мање и готивим и поштујем од Клеа, а и мислим да није бољи играч) него било ког странца. Клео у Партизану још дуго година (фантазирам, али јебига), у репрезентацији, надам се, никад.

И не могу вам рећи колико сам поносан што и у кошарци остајемо последњи мохиканци, сад је већ ретко која земља без Амера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
А Клео је те 3 сезоне одиграо из љубави?
Svi oni igraju iz ljubavi, i Stojkovic igra iz ljubavi,al oko mog Smile

Нек не игра, ал је наш.
Ko je naš,on naš ,ma daj uozbilji se,eto ti ga pa ga vodi kuci? Gori Poturica od Turčina Smile
Citat
Као и репрезентација што је наша.
Koju je vodio naš Havijer Klemente Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 00:16:42 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
I sad ce svu tu ljubav sjebati jedan Kleo i necemo vise navijati istim intezitetom za nasu zemlju Smile a svi bi se pokupili istog momenta i napustili istu tu zemlju koju volite (racunam i sebe)...

Meni licno, da nudi neka reprezentacija mesto u ekipi i pasos, a da pritom ne dobijam poziv svoje zemlje, zaigrao bih za taj tim koji bi me zvao i bila bi mi velika cast da obucem dres, recimo Poljske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 780 781 783 784 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.