Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 584418 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Mnogo mi dizemo u nebesa nasu decu koja kao mnogo vole ovu zemlju i igrali bi za reprezentaciju... a jedva cekaju na neku prevaru da pobegnu u inostranstvo vec sa 17-18 godina, kakav Partizan ili Zvezda (i upravo iz tih klubova?!) kad mogu da odu u Herenven ili CSKA iz Moskve... Sulejmani, Cosic, itd...........
Ovaj decko ce bar navrsiti trecu sezonu u jednom nasem klubu, u najboljim fudbalskim godinama, mada je tek pred njim neka karijera i igrace jos 10 godina ali ajde...

Uostalom videcemo vec sta ce da bude, ja ne verujem da ce bas odmah Kleo dobiti poziv, i da se dzabe raspravljamo ovde...

Mislim da smo mi odavno ispustili neke od igraca koji su mogli sada da igraju za nasu reprezentaciju... Jovetic npr., ali neeee, verovatno niko od tih ljudi nije verovao da ce taj decko (posto je igrao u Partizanu, u nasoj ligi sa Indjijom i Hajdukom, kao Kleo uostalom) postati to sto jeste danas, jedan od glavnih igraca Fjorentine... da se na vreme forsirala ta prica, da je vrsen neki "pritisak" na Jovetu mozda bi bilo drugacije...

P.S. Napomena - dok ste kucali 14 novih odgovora je upisano. Možete ih pregledati pre slanja vašeg komentara.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Protiv sam da igrac koji je juce saznao gde se nalazi Srbija na karti sveta zaigra za reprezentaciju iste.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
A ja cu samo reci,a šta smo mi gori od ostatka sveta.

a vi se postavljate da je to apsolutno normalna stvar u svijetu da igrač nakon 2 i po godine igranja dobije državljanstvo i zaigra za reprezentaciju? odakle vamo to?

pa oko jednog Deka je bilo rasprave da li da igra ili ne? iako je proveo 7 godina u portugalskoj ligi Smile
Ali je zaigrao Smile

Da.. Poslije 7 godina dokazivanja i igranja u njihovoj ligi, pa opet uz mnogo bure i rasprave... Samo kažem da mi nije jasno kako ste vi to zaključili da je to sasvim normalna i prirodna stvar u ostatku svijeta?
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Protiv sam da igrac koji je juce saznao gde se nalazi Srbija na karti sveta zaigra za reprezentaciju iste.
I ja sam protiv za one koji su to saznali juce,ali sam za to da oni koji su to saznali prekljuce odmah zaigraju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Mnogo mi dizemo u nebesa nasu decu koja kao mnogo vole ovu zemlju i igrali bi za reprezentaciju... a jedva cekaju na neku prevaru da pobegnu u inostranstvo vec sa 17-18 godina, kakav Partizan ili Zvezda (i upravo iz tih klubova?!) kad mogu da odu u Herenven ili CSKA iz Moskve... Sulejmani, Cosic, itd...........
Ovaj decko ce bar navrsiti trecu sezonu u jednom nasem klubu, u najboljim fudbalskim godinama, mada je tek pred njim neka karijera i igrace jos 10 godina ali ajde...

Uostalom videcemo vec sta ce da bude, ja ne verujem da ce bas odmah Kleo dobiti poziv, i da se dzabe raspravljamo ovde...

Mislim da smo mi odavno ispustili neke od igraca koji su mogli sada da igraju za nasu reprezentaciju... Jovetic npr., ali neeee, verovatno niko od tih ljudi nije verovao da ce taj decko (posto je igrao u Partizanu, u nasoj ligi sa Indjijom i Hajdukom, kao Kleo uostalom) postati to sto jeste danas, jedan od glavnih igraca Fjorentine... da se na vreme forsirala ta prica, da je vrsen neki "pritisak" na Jovetu mozda bi bilo drugacije...

P.S. Napomena - dok ste kucali 14 novih odgovora je upisano. Možete ih pregledati pre slanja vašeg komentara.
 Smile

Svaka na mestu Smile Smile

A ja cu samo reci,a šta smo mi gori od ostatka sveta.

a vi se postavljate da je to apsolutno normalna stvar u svijetu da igrač nakon 2 i po godine igranja dobije državljanstvo i zaigra za reprezentaciju? odakle vamo to?

pa oko jednog Deka je bilo rasprave da li da igra ili ne? iako je proveo 7 godina u portugalskoj ligi Smile
Ali je zaigrao Smile

Da.. Poslije 7 godina dokazivanja i igranja u njihovoj ligi, pa opet uz mnogo bure i rasprave... Samo kažem da mi nije jasno kako ste vi to zaključili da je to sasvim normalna i prirodna stvar u ostatku svijeta?
Posle 3 godine dokazivanja, ne 7... zajebi to sto je dosao u Portugal kao mlad a nije igrao... za Porto je poceo igrati negde 2000. godine a vec 2002. je dobio poziv reprezentacije Smile

U svakom slucaju, covek je zaigrao... a i o Kleu se vodi VELIKA rasprava... cuh da ce i Vlada Srbije odlucivati o tome a to je necuveno Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

А Клео је те 3 сезоне одиграо из љубави?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Meni je upuceno... naravno da ne bih rekao jer to nije isto... ovo su pederi koje bi batinali, jel da... a Kleo je igrac kojeg mozes da ne volis ali je vrhunski igrac...

Drasko, govorim o Kleu koji je dugo u Srbiji a ne o Gijanu koji nije krocio ovde...
Znao sam da ces se tu upecati.

Vidis, malkice si zamenio teze. Poenta je u modernizaciji, prihvatanju necega sto je normalno ili moderno u drugim zemljama. U tom kontekstu se pederi i Kleo ne razlikuju uopste.
Ti brate ako ne razlikujes pedera i Klea, to je vec problem...

Stavljas u isti kos pedere sa Kleom... a ja tebe da pitam... jel zelis pedere kod nas? Naravno da ne... a jel zelis evropske plate?

Tako da je smesno porediti takve stvari...

Jeste, pomenuo sam da samo kod nas izgleda nije normalno da stranac igra za reprezentaciju... samo zato jer tako i jeste...

Sta mislis, da se ljudi ne bore protiv pederizacije u Evropi? Mislim na gradjane obicne... ali je isti slucaj kao i kod nas...

Ti ili ne zelis ili ne mozes da razumes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
А Клео је те 3 сезоне одиграо из љубави?
Svi oni igraju iz ljubavi, i Stojkovic igra iz ljubavi,al oko mog Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Smile

Погодио си можда 2-3 реченце из овог романа. Прва је на месту, ал опште је позната она фраза "да смо ми много нереални, волимо претеривати и идемо из крајности у крајност".

Ово остало си се покушавао играти ћораве коке па можда си и убо које зрно. Додуше, случајно.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Ма зајебите даљу дискусију, нема смисла, јебали вас странци, ако се толико ложите на њих, идите па навијајте за немце Smile Ми овај тим волимо, па какав је, такав је, наш је Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.