Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 584482 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61

али ваљда се боримо за то да на терену имамо 11 правих, 11 бораца,

Ovo do sada nisam video Smile

Citat
Клеверсон Кордова није играч који ће у дресу Србије представљати ову нацију, него искључиво себе.
Budi siguran da nece biti usamljen Smile
Smile Smile

То са Звездом и Партизаном је тако генерализовање ствари.... Ја не знам колико пута треба поновити да сви људи који су гласали да не желе Клеа у репрезентацији, не желе нити једног другог странца, био он из Слоге из Доњег Бријања или Звезде... НЕБИТНО ЈЕ!

Чек, чек... Клео је врхунски играч?
Za nase uslove da...

Добар је за нашу лигу и то је то. Какав црни врхунски играч...
Ja razumem da ste vi svi Adzici pa da kazete da nije vrhunski, ali pretera ga Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
A ja cu samo reci,a šta smo mi gori od ostatka sveta.

a vi se postavljate da je to apsolutno normalna stvar u svijetu da igrač nakon 2 i po godine igranja dobije državljanstvo i zaigra za reprezentaciju? odakle vamo to?

pa oko jednog Deka je bilo rasprave da li da igra ili ne? iako je proveo 7 godina u portugalskoj ligi Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Клеверсон Кордова није играч који ће у дресу Србије представљати ову нацију, него искључиво себе.
Budi siguran da nece biti usamljen Smile
Наравно. Ја сам сигуран и кад као аргумент то наведеш некоме ко помиње да нам је тренутно потребан нападач, да је ово краторочно решење само каже ма неће никога позивати, не брини и тако даље. Но добро, тонемо све дубље, ал тако ваљда и заслужујемо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
То са Звездом и Партизаном је тако генерализовање ствари.... Ја не знам колико пута треба поновити да сви људи који су гласали да не желе Клеа у репрезентацији, не желе нити једног другог странца, био он из Слоге из Доњег Бријања или Звезде... НЕБИТНО ЈЕ!

Za nase uslove da...

Ja razumem da ste vi svi Adzici pa da kazete da nije vrhunski, ali pretera ga Smile

А ти ниси претерао уопште. Да ли је Клео ближи врхунском играчу или добром играчу за нашу лигу?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG 
Ни Клео ни Исах, већ Петровић и Нинков.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Па искрено, Клео за сада показује раскошан таленат. Тип играча којих је мало на тржишту, може доста да направи од себе. Уз то све се понаша пристојно, да не кажем паметно и изгледа има мозга у глави.

Но није Клео тема него Репрезентација Србије. Батали...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Наравно. Ја сам сигуран и кад као аргумент то наведеш некоме ко помиње да нам је тренутно потребан нападач, да је ово краторочно решење само каже ма неће никога позивати, не брини и тако даље. Но добро, тонемо све дубље, ал тако ваљда и заслужујемо.
Ja ne govorim o potrebi napadaca i o tome da je Kleo bolji recimo od žigica,ja govorim da nemam ništa protiv da za našu reprezentaciju zaigra stranac,ja se nisam izjanio o Kleovim fudbalskim kvalitetima,ocito  je da neki imaju plitku pamet pa ne razumeju o cemu se prica,bice da je od preteranog udaranja glavom u zid! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
A ja cu samo reci,a šta smo mi gori od ostatka sveta.

a vi se postavljate da je to apsolutno normalna stvar u svijetu da igrač nakon 2 i po godine igranja dobije državljanstvo i zaigra za reprezentaciju? odakle vamo to?

pa oko jednog Deka je bilo rasprave da li da igra ili ne? iako je proveo 7 godina u portugalskoj ligi Smile
Ali je zaigrao Smile

Za nase uslove da...

А ти ниси претерао уопште. Да ли је Клео ближи врхунском играчу или добром играчу за нашу лигу?  Smile
Igrac koji iz svakog suta postigne gol, blizi je vrhunskom nego dobrom, ma koja to liga bila Smile
Zar je bitno protiv koga igras kada onakve majstorije po terenu pravis? Imao je Anderleht, eto ti dobra ekipa... nije ni Indjija, ni Kula... a onaj gol sto je dao protiv Kule, svakako bi dao i protiv Barselone jer se ono ne brani... kao ni oni golovi sa 25,30 metara Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
a onaj gol sto je dao protiv Kule, svakako bi dao i protiv Barselone jer se ono ne brani...

Против Барселоне он не би имао ни један контакт са лоптом, али да не давимо...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ринака кад си написао да будем сигуран да неће бити једини мислио сам да алудираш на неке нове странце у дресу Србије. Па сам зато и написао то што сам написао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.