Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 776 777 779 780 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 584433 puta)
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Uopste mi niste jasni... sta je strasno ako stranac igra za nas... to samo izgleda kod nas nije normalno...
I sta spominjete jebenu politiku na ovoj temi...

Ено ти Гијана у Сандрленду, ти би и њему дао сошпа да игра за Србију?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG 
Као нормално је у европи а само у Немачкој један странац, у Хрватској и ваљда у Турској. Азербејџан и ону нашу мукицу не рачунам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Bas me interesuje da li bi isto to rekao i za gej paradu: "to samo izgleda kod nas nije normalno"

Nego, sto je najgore, preder Karadzic namerno uvalio vruc krompir Anticu. Opet se javno mnjenje koristi za prikupljanje poena. Stara komunisticka metoda...
A narod ko narod, i bulju bismo prodali sa saku dolara ili slave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG 
Bas me interesuje da li bi isto to rekao i za gej paradu: "to samo izgleda kod nas nije normalno"

Aко је мени упућено онда прочитај опет шта сам рекао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Nije tebi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Meni je upuceno... naravno da ne bih rekao jer to nije isto... ovo su pederi koje bi batinali, jel da... a Kleo je igrac kojeg mozes da ne volis ali je vrhunski igrac...

Drasko, govorim o Kleu koji je dugo u Srbiji a ne o Gijanu koji nije krocio ovde...

Као нормално је у европи а само у Немачкој један странац, у Хрватској и ваљда у Турској. Азербејџан и ону нашу мукицу не рачунам.
Ne govorim samo o fudbalu nego o sportu uopste...
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 23:13:44 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Чек, чек... Клео је врхунски играч?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Mnogo se mi pitamo hoce li Kleo ili nece zaigrati za reprezentaciju,koliko vidim pretežno navijaci Zvezde su protiv da Kleo zaigra za reprezentaciju,ko biva okrenuo ledja Zvezdi i prešao u mrski Partizan,jeste prešao u Partizan ali najvecu zaslugu za to imaju baš oni koji vode Zvezdu i to u tri lepe...Ko god želi da igra za reprezentaciju a zaslužuje svojim igrama je dobro došao,siguran sam ako Kleo zaigra i postigne gol da ce mu svi aplaudirati pa cak i ovi što palamude kako ne treba da igra !
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 23:14:59 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Meni je upuceno... naravno da ne bih rekao jer to nije isto... ovo su pederi koje bi batinali, jel da... a Kleo je igrac kojeg mozes da ne volis ali je vrhunski igrac...

Drasko, govorim o Kleu koji je dugo u Srbiji a ne o Gijanu koji nije krocio ovde...
Znao sam da ces se tu upecati.

Vidis, malkice si zamenio teze. Poenta je u modernizaciji, prihvatanju necega sto je normalno ili moderno u drugim zemljama. U tom kontekstu se pederi i Kleo ne razlikuju uopste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Чек, чек... Клео је врхунски играч?

pa da jbt... da anderlehtu golove... i... ovaj... helsinkiju, kuli, inđiji... ua žiga tarabo...  Smile

@rinaka

prije bi rekao da su za Klea jedino jedan dio navijači partizana, a da su protiv toga svi ostali, pa i dobar dio grobara.... da nije njihov igrač u pitanju dosta njih bi takođe bilo protiv stranca... rečeno je, još jedan trn u oku im je što je napdački tandem panta-žiga...

što se mene lično tiče, ne bih volio stranca u ekipi pa da li se on zvao isah, moreira, kleo ili kadu...
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 23:17:43 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 776 777 779 780 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.